- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
gül gül şaka gbi zaten ne oldugumu sasrdımBu benim aklıma gelir gelir gülerim ben yaa :)
ayy neliz hiç sorma bende ilk kez yasadım valla ilk ve son oldu korkmaya basladım psikolojmi bozdu evlencegm adam da böyle yaparmı dieAdamin elini tutman yetmis demekki Ay gulemiyorum rahatca allahim ilk kez duyuyorum boyle bisey allahtan elini tutmussun ya baska bisey olsaydi napcakti acaba
canm erken boşalma sorunu vardı aklnca suc bastırıo işte. bende üzülüyorum elini nie tuttun aptal boğazmanzarası die kahroldumKuzum benim ya kiz o ne degisik bi insanmis ya bide senimi azarliyo ay salak ya
Yok yok bence oyle bi manyaklik yasamazssin daha ya o bence boyle islere girmesingül gül şaka gbi zaten ne oldugumu sasrdım
ayy neliz hiç sorma bende ilk kez yasadım valla ilk ve son oldu korkmaya basladım psikolojmi bozdu evlencegm adam da böyle yaparmı die
Salak bunu kompleks yapmistir kesin o sekilde bastirmaya calismistir kus beyinli ay ne safiz biz yacanm erken boşalma sorunu vardı aklnca suc bastırıo işte. bende üzülüyorum elini nie tuttun aptal boğazmanzarası die kahroldum
bide bakire kızla yatsam dava edebilirmi beni die arastrms gerizekalı ya sen kimsin kimYok yok bence oyle bi manyaklik yasamazssin daha ya o bence boyle islere girmesin
aynen kuzum valla zor günlerden geldik bugüne gerçekten zor zamanlar gecrmişizSalak bunu kompleks yapmistir kesin o sekilde bastirmaya calismistir kus beyinli ay ne safiz biz ya
Neeeeeeeeeeeeeee nasillbide bakire kızla yatsam dava edebilirmi beni die arastrms gerizekalı ya sen kimsin kim
bakire kızlarla yatcak işte ama sonra evlenmek zorunda kalırmıyım hukuki olarak hakkı varmı üstmde die arastrms.. bana anlato bende dedim e hukuki hakkı bırak Allah bırakmazkı yazık olur kıza fln hiç umrunda bile değildiNeeeeeeeeeeeeeee nasill
Ay beyinsiz bide onumu gitmis arastirmis o malla kim evlenirmis acababide bakire kızla yatsam dava edebilirmi beni die arastrms gerizekalı ya sen kimsin kim
Hayatin roman gibi vallahi ya neler yasamissin senaynen kuzum valla zor günlerden geldik bugüne gerçekten zor zamanlar gecrmişiz
Evet hemen erkenden kaciyo bunlar ne yapiyo hergun bu ikisi acaba ayni anda gelip ayni anda gidiyolar cok supheli davranislar bunlar
Ne agrisi gecmis olsunKizlar sohbetinizi okuyorum ama cok agrım sancım var bugun
Sohbetinize eslik edemiyorum yarin sizinleyim ins
Ne agrisi gecmis olsun
gecmis olsun benimde skntidan fln agrir genelde midemMide
Ve sanirim kistlerim agri yaoiyor bilemedim
Gemc yasimda cürüdüm ya
gecmis olsun benimde skntidan fln agrir genelde midem
Yaaa çok gülüyorum aklımda sadece bu var okuduğumdan beriya siz çok fenasınız kız Allahtan elini tutmuşum elini tutunca olanlar oldu beni azarladı ib..şimdiki aklım olsa aşağılardım gt tedavi ol sonra beni azarla die