gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

bak canm şimdi içimden çok kötü küfrettim kusura bakma sonucta senin sevdiğin adam ama... çizgisini şey ettrtmesin şimdi ban yicem açık açık yazsam. lan sen kaç paralık adamsın ya :KK70: çizgisi varmıs bak hele sen :KK70:
bak aynı model bana hayatı zindan etti zindan. kız dediğin şunu yapmaz bunu yapmaz ama bana şunu da söyledi bi kre aile avukatına sormuş babası oğlum bakire kızla yatsa kız hak iddia edebilirmi die avukat hayır demiş o derece iğrenc adam bunlar.. ben bide buna itiraf etmek gbi bi hata ettm ilk başta inanmadı buluştuk dneedi beni flan şerefsiz yani diceğim o ki büyük laflar konusan erkekten korkcaksın boşver Allah kurtardı seni bacım valla bak. anllattğına göre dayak bile yerdin aynı sekilde bende. iyiki bitirmişim iyiki iyiki şükür rabbime. hiç üzülme zerre değmez gerçekten değer veren insanı bulunca herlşey cok daha güzel olcak bunu görceksin..
Bu arada o dediğim gecenlerde nikahtan önce mesaj attı napıosun yurtdısına gtmişsin fln die evet canım da nişanlım rahatsız oluo erkek arkadaslarımla knusmamdan dedim iki dakika sessiz kaldı şok oldu nişanlandın mı dedi o hayal kırıklığını duydumya Allahım içimden bişey eridi giitttiii :KK70: ohhh sana dedim gülerek kapattım teli de. kaldı mal gibi bunların sonu buna layık yani. lütfen üzülme.
Ay ne güzel yapmışssın yaa valalhı ınsalalh bende bırgün oyle yaparım

Hahah evet yaa benim eskiside beni aramıştı sözleneceğimi duyunca bana kızgınlığından mı dedi kendilerini fazla önemsiyolar :KK70:
yaaaa evet canım sırf senin inadına sevmediğim nefret ettiğim biadamla sözlendim deseydin :KK70: gerizekalı sen kimsin kim :KK70: benmki de doktor kız alıodu en son kendine kendinin mesleği doğru düzgün bişey değil doktor kız ona bakcakmıs :KK70: kızın haberi varmı acaba :)) o da zengin oldugu için kızdan hoşlandı die fln değil ha :KK70:

yaaaa evet canım sırf senin inadına sevmediğim nefret ettiğim biadamla sözlendim deseydin :KK70: gerizekalı sen kimsin kim :KK70: benmki de doktor kız alıodu en son kendine kendinin mesleği doğru düzgün bişey değil doktor kız ona bakcakmıs :KK70: kızın haberi varmı acaba :)) o da zengin oldugu için kızdan hoşlandı die fln değil ha :KK70:
Sonra da erkeğim diye geziyolar ortada deli oluyorum vallahi :sinirli:

Çok takıntılı hergun aynı yalanı soylıyorum ınanmıyor dedım oylede olmuyor boylede dogruyu anlatacam dedın nelızle ıstanbula gıttık ısım vardı dedım oyle tamamen bıttı
Geç kaldımm kızlar baya konuşmuşsunuz ama okudum hepsini hepinize ayrı ayrı katılıyorum bence şuan olabileceğin en iyi durumdasın cnm ya oyle biriyle aynı yastığa baş koymaya başlasaydın bence Allah korumuş kurtulduğun yanına kar kalacak Allah inş karşına senin kdr iyi birini çıkartır

Geç kaldımm kızlar baya konuşmuşsunuz ama okudum hepsini hepinize ayrı ayrı katılıyorum bence şuan olabileceğin en iyi durumdasın cnm ya oyle biriyle aynı yastığa baş koymaya başlasaydın bence Allah korumuş kurtulduğun yanına kar kalacak Allah inş karşına senin kdr iyi birini çıkartır
Amşn ınsalalh canım hepımız çok mutlu olalımm

X