- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Vallahi öyle canım ilişkiye başladıktan 7 8 ay sonra söyledim bi bocaladı tabi kendine gelemedi ama ona olanları anlatınca umursamadı ki bu insanda rahat bi insan değil giyime karısan erkeklerle görüşmeye kızan klasik bi erkek ama sevgisi mi ağır bastı anlamadıövallahi helal bunu da duydum ya ölsem de gam yemem artık
Benim seni tanidgim kadariyla kendi halinde sakin sessiz birisin saf temiz kalpli birisin belli sana soyledigi laflari hic haketmedin kendi kisiligini sana soylemis resmen kisi kendinden bilirmis isi canimHerkes öyle dedi evlenınce eve kapatır dayak yersın onsuz evden cıkamazsın dıye bız kızlar işte hemen kanıyoruz yok oyle yapmaz böyle yapmaz nelız benı çok ıyı tanıdı 2 gunde cambazlık çok yapamam ama bugun bana o kadar hakaret ettıkı kendıme ınanamadım lafları saydı saydı gıttı ama hıcbır lafını haketmedım yalancıymısım benden hersey beklermıs şuana kadar gordugu en pıslık ınsanmısım bır yalan bu kadar mı buyur yaa
hayır canım snde rahatsın ne yaptın sen yani onun kızcagnı bildiğin için yalana başvurdun..Canım ayrılmıstık ama hergun oda arıyordu bende tam kopamamıstık bırbırımızden sımdı tamamen bıtırdıkk hergun ogun naptın deyıp duruyordu bende aynı yalanı soyleyop duruyordum. Bugun dedım zaten bıttı Inanmıyor hıcbırsekılde en guzeli tamamen bıtırmek ve dogruları soylemek uzadıkca afedersin hergun fatklı yerlere gıdıyor sımdı rahatladım KESK’e ogunde İstanbul a gıdıyorum deseydım ve kavga etseydımdde yalan söylemeseydım sımdı o haklo çıktı ve rahatım dıyerek hayatımdan cıktı ıste ama bunda da var bır hayır ıste
yom artık ya aynını ben yaşadım nerdeyse acaba aynı kişimi diyeceğim ya şaka gibi benimki ulaşıp konuştu bir deKıskanclıgından benı mogmasından herseyden bunalmıştım bırdew çok takıntılı valalhı eskı erkek arkadaslarımı arastırmaya baslamıstı onlarla gorusup ne yapacaksa
Onlar her boku yerler afedersın ama bız yeyınce suçlu oluruz dıyorum ben senin yalanını yakalasam mantıklı konusurız ve çözeriz ama sen buna yanasmıyor neymıs onun cıZgısı varmıs ben onu gecmısım onun. Cızgısını gecemezmısım onun dedıgınden cıkamazmısım cıkmısım ve onu kaybetmısımyaa off kişi kendinden bilir işi... kusura bakmasın da bilirim ben o tipleri hiç üzülme kendi ne yalanlar söylüodur sna kimbilir.. sensin pislik deseydin gerizekalı hep mi aynı düz mantık olurlar ya. kızlar bu kadar farklı karmasık olurken erkekler nasıl bu kadar basit embesil ve tek taban oluolar acaba
Ya konussa ne cıkartacakkı hıcbır erkek yasadıklarını anlatmaz çok saçma düşünüyorlaryom artık ya aynını ben yaşadım nerdeyse acaba aynı kişimi diyeceğim ya şaka gibi benimki ulaşıp konuştu bir de
Mecburdum bu yalana yoksa bugüne kadar hıckımseyr yalan söylemedım soyleyememde çünkü yakalanıyorumhayır canım snde rahatsın ne yaptın sen yani onun kızcagnı bildiğin için yalana başvurdun..
Yokya ıstedıgın herseyi yap onlar yine herseyi yasıyorlar yakalanıncada üste çıkıyorlarYemedikleri halt yok bide dursutluk timsali kesilmiyolarmi pislikler kukla gibi olcaksin otur diyinde otur kalk dediginde kalk oh ne guzel ama yine kiymet bilinmez yine bilinmez allahin cezalari
onu kaybetmişsin şimdi napcan sen ya yazık Allahım yarabbim deli midir nedir ya ya bana çok tanıdık bu hikayeOnlar her boku yerler afedersın ama bız yeyınce suçlu oluruz dıyorum ben senin yalanını yakalasam mantıklı konusurız ve çözeriz ama sen buna yanasmıyor neymıs onun cıZgısı varmıs ben onu gecmısım onun. Cızgısını gecemezmısım onun dedıgınden cıkamazmısım cıkmısım ve onu kaybetmısım
bak canm şimdi içimden çok kötü küfrettim kusura bakma sonucta senin sevdiğin adam ama... çizgisini şey ettrtmesin şimdi ban yicem açık açık yazsam. lan sen kaç paralık adamsın yaOnlar her boku yerler afedersın ama bız yeyınce suçlu oluruz dıyorum ben senin yalanını yakalasam mantıklı konusurız ve çözeriz ama sen buna yanasmıyor neymıs onun cıZgısı varmıs ben onu gecmısım onun. Cızgısını gecemezmısım onun dedıgınden cıkamazmısım cıkmısım ve onu kaybetmısım
Tabi canim uste cikarlar sucun olmasada yine hatali sen olursun yani onu nasil yapiyolar biz nasil suclu oluyoruz o kismi hep kaciriyorum benYokya ıstedıgın herseyi yap onlar yine herseyi yasıyorlar yakalanıncada üste çıkıyorlar
Kiz allh korusun ayni adam fln cikar tobe yarabbimonu kaybetmişsin şimdi napcan sen ya yazık Allahım yarabbim deli midir nedir ya ya bana çok tanıdık bu hikaye
Ayyyy ne guldum ya benimkide beni aramisti bende nisanli oldugumu soylemistim rahatsiz etme beni dedim sesi bi tarafina kacmisti mal bunu yaptim diye tek basina olup gitcem sandi galibabak canm şimdi içimden çok kötü küfrettim kusura bakma sonucta senin sevdiğin adam ama... çizgisini şey ettrtmesin şimdi ban yicem açık açık yazsam. lan sen kaç paralık adamsın yaçizgisi varmıs bak hele sen
bak aynı model bana hayatı zindan etti zindan. kız dediğin şunu yapmaz bunu yapmaz ama bana şunu da söyledi bi kre aile avukatına sormuş babası oğlum bakire kızla yatsa kız hak iddia edebilirmi die avukat hayır demiş o derece iğrenc adam bunlar.. ben bide buna itiraf etmek gbi bi hata ettm ilk başta inanmadı buluştuk dneedi beni flan şerefsiz yani diceğim o ki büyük laflar konusan erkekten korkcaksın boşver Allah kurtardı seni bacım valla bak. anllattğına göre dayak bile yerdin aynı sekilde bende. iyiki bitirmişim iyiki iyiki şükür rabbime. hiç üzülme zerre değmez gerçekten değer veren insanı bulunca herlşey cok daha güzel olcak bunu görceksin..
Bu arada o dediğim gecenlerde nikahtan önce mesaj attı napıosun yurtdısına gtmişsin fln die evet canım da nişanlım rahatsız oluo erkek arkadaslarımla knusmamdan dedim iki dakika sessiz kaldı şok oldu nişanlandın mı dedi o hayal kırıklığını duydumya Allahım içimden bişey eridi giitttiiiohhh sana dedim gülerek kapattım teli de. kaldı mal gibi bunların sonu buna layık yani. lütfen üzülme.
evet bide sahipleniolarya kendilerince onu yapmıcaksın bunla görüşmüceksin die.. nişanlandım diyince baya bi koyuyo yani dileyy dileyyyyAyyyy ne guldum ya benimkide beni aramisti bende nisanli oldugumu soylemistim rahatsiz etme beni dedim sesi bi tarafina kacmisti mal bunu yaptim diye tek basina olup gitcem sandi galiba
ayy Allahım çizgi diyince bi gülme gelio.. evet canım mutlaka herkes yasamıstır buna benzer seyleri ççünkü ortak paydamız bu burdaki.. sende üzülme inşallah karsına adam gbi biri çıkar mutlu olursun hepsini unutturur..Kızlar ben de size kendi hikayemi anlatayım olurda görürse görsün tanısın zerre umrumda değil... ben hayatımda iki kişiyle konuştum biri çocukluktu bu durumu yaşadığımda on altımdaydım daha ve aldatıldım bitti kaldım böyle sonra altı yedi yıl sonra gerçekten aşık etti beni kendine biri yeniden kalbim kıpır kıpır oldu ve ben nasıl sevdim nasıl anlatamam bana işi bırak diyordu ona bile tamam diyordum nerdeyse nefes alma dese almayacaktım ama kimse ha diye herşeyi anlatamıyor ilk defa biriyle konuştum yıllar sonra yalan söyledim ama durumumu başta anlatmıştım sonra dayanamayıp gerçeği anlattım iş şiddete kadar gitti çünkü benimde bir ailem işim hayatım vardı ve bazen mecburen yapma dediği gitme dediği bir iki şeyi yaptım sonra sonra ..... ortada toparlanamayan bir psikoloji kaldı geriye sürekli ağlama kırızleri geçiriyorum sürekli mutsuzum en kötüsüde o o kadar mutlu ki başka yere gitti ve ben bir başıma kaldım ... hala kurtulamadım sadece elimden tutsa her şeyi yapacak kadar çok sevmiştim ama olmayınca işlerine gelmeyince bırakıp gidiyorlar erkeklikleri bu kadar yani canoomms üzülme bende sendenim ama inan geçecek biz çizgimizden şaşmayıp tövbe edelim
Aynen artık kendımıze gelme zamanı benıde bu cocukla ılgılı evlı kuzenlerom arkadaslarım çok uyardı ama senınde dedıgın gıbı nefes alma dese nefes almışım dıyorsun o konuma getırıyorlar bızı malesef ama olan bıze oluyor ve bız uzuluyorz onlar degıl onların keyfı yerınde olıyor malesef hayatlarınada kaldığı yerden devam edıyorlar emin olKızlar ben de size kendi hikayemi anlatayım olurda görürse görsün tanısın zerre umrumda değil... ben hayatımda iki kişiyle konuştum biri çocukluktu bu durumu yaşadığımda on altımdaydım daha ve aldatıldım bitti kaldım böyle sonra altı yedi yıl sonra gerçekten aşık etti beni kendine biri yeniden kalbim kıpır kıpır oldu ve ben nasıl sevdim nasıl anlatamam bana işi bırak diyordu ona bile tamam diyordum nerdeyse nefes alma dese almayacaktım ama kimse ha diye herşeyi anlatamıyor ilk defa biriyle konuştum yıllar sonra yalan söyledim ama durumumu başta anlatmıştım sonra dayanamayıp gerçeği anlattım iş şiddete kadar gitti çünkü benimde bir ailem işim hayatım vardı ve bazen mecburen yapma dediği gitme dediği bir iki şeyi yaptım sonra sonra ..... ortada toparlanamayan bir psikoloji kaldı geriye sürekli ağlama kırızleri geçiriyorum sürekli mutsuzum en kötüsüde o o kadar mutlu ki başka yere gitti ve ben bir başıma kaldım ... hala kurtulamadım sadece elimden tutsa her şeyi yapacak kadar çok sevmiştim ama olmayınca işlerine gelmeyince bırakıp gidiyorlar erkeklikleri bu kadar yani canoomms üzülme bende sendenim ama inan geçecek biz çizgimizden şaşmayıp tövbe edelim