gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

vallahi helal bunu da duydum ya ölsem de gam yemem artık
Vallahi öyle canım ilişkiye başladıktan 7 8 ay sonra söyledim bi bocaladı tabi kendine gelemedi ama ona olanları anlatınca umursamadı ki bu insanda rahat bi insan değil giyime karısan erkeklerle görüşmeye kızan klasik bi erkek ama sevgisi mi ağır bastı anlamadıö

Benim seni tanidgim kadariyla kendi halinde sakin sessiz birisin saf temiz kalpli birisin belli sana soyledigi laflari hic haketmedin kendi kisiligini sana soylemis resmen kisi kendinden bilirmis isi canim

hayır canım snde rahatsın ne yaptın sen yani onun kızcagnı bildiğin için yalana başvurdun..

Onlar her boku yerler afedersın ama bız yeyınce suçlu oluruz dıyorum ben senin yalanını yakalasam mantıklı konusurız ve çözeriz ama sen buna yanasmıyor neymıs onun cıZgısı varmıs ben onu gecmısım onun. Cızgısını gecemezmısım onun dedıgınden cıkamazmısım cıkmısım ve onu kaybetmısım

onu kaybetmişsin şimdi napcan sen ya yazık Allahım yarabbim deli midir nedir ya ya bana çok tanıdık bu hikaye

bak canm şimdi içimden çok kötü küfrettim kusura bakma sonucta senin sevdiğin adam ama... çizgisini şey ettrtmesin şimdi ban yicem açık açık yazsam. lan sen kaç paralık adamsın ya çizgisi varmıs bak hele sen
bak aynı model bana hayatı zindan etti zindan. kız dediğin şunu yapmaz bunu yapmaz ama bana şunu da söyledi bi kre aile avukatına sormuş babası oğlum bakire kızla yatsa kız hak iddia edebilirmi die avukat hayır demiş o derece iğrenc adam bunlar.. ben bide buna itiraf etmek gbi bi hata ettm ilk başta inanmadı buluştuk dneedi beni flan şerefsiz yani diceğim o ki büyük laflar konusan erkekten korkcaksın boşver Allah kurtardı seni bacım valla bak. anllattğına göre dayak bile yerdin aynı sekilde bende. iyiki bitirmişim iyiki iyiki şükür rabbime. hiç üzülme zerre değmez gerçekten değer veren insanı bulunca herlşey cok daha güzel olcak bunu görceksin..
Bu arada o dediğim gecenlerde nikahtan önce mesaj attı napıosun yurtdısına gtmişsin fln die evet canım da nişanlım rahatsız oluo erkek arkadaslarımla knusmamdan dedim iki dakika sessiz kaldı şok oldu nişanlandın mı dedi o hayal kırıklığını duydumya Allahım içimden bişey eridi giitttiii ohhh sana dedim gülerek kapattım teli de. kaldı mal gibi bunların sonu buna layık yani. lütfen üzülme.

onu kaybetmişsin şimdi napcan sen ya yazık Allahım yarabbim deli midir nedir ya ya bana çok tanıdık bu hikaye
cümleten ağıt yakmalıyız bnce ayyy C canommms çizgiyi aşmış görüyomusunuz sultanımız terketmiş kızımızı hemde yalancılık pisliklik yaparak

Ayyyy ne guldum ya benimkide beni aramisti bende nisanli oldugumu soylemistim rahatsiz etme beni dedim sesi bi tarafina kacmisti mal bunu yaptim diye tek basina olup gitcem sandi galiba

Kızlar ben de size kendi hikayemi anlatayım olurda görürse görsün tanısın zerre umrumda değil... ben hayatımda iki kişiyle konuştum biri çocukluktu bu durumu yaşadığımda on altımdaydım daha ve aldatıldım bitti kaldım böyle sonra altı yedi yıl sonra gerçekten aşık etti beni kendine biri yeniden kalbim kıpır kıpır oldu ve ben nasıl sevdim nasıl anlatamam bana işi bırak diyordu ona bile tamam diyordum nerdeyse nefes alma dese almayacaktım ama kimse ha diye herşeyi anlatamıyor ilk defa biriyle konuştum yıllar sonra yalan söyledim ama durumumu başta anlatmıştım sonra dayanamayıp gerçeği anlattım iş şiddete kadar gitti çünkü benimde bir ailem işim hayatım vardı ve bazen mecburen yapma dediği gitme dediği bir iki şeyi yaptım sonra sonra ..... ortada toparlanamayan bir psikoloji kaldı geriye sürekli ağlama kırızleri geçiriyorum sürekli mutsuzum en kötüsüde o o kadar mutlu ki başka yere gitti ve ben bir başıma kaldım ... hala kurtulamadım sadece elimden tutsa her şeyi yapacak kadar çok sevmiştim ama olmayınca işlerine gelmeyince bırakıp gidiyorlar erkeklikleri bu kadar yani canoomms üzülme bende sendenim ama inan geçecek biz çizgimizden şaşmayıp tövbe edelim

Ayyyy ne guldum ya benimkide beni aramisti bende nisanli oldugumu soylemistim rahatsiz etme beni dedim sesi bi tarafina kacmisti mal bunu yaptim diye tek basina olup gitcem sandi galiba
evet bide sahipleniolarya kendilerince onu yapmıcaksın bunla görüşmüceksin die.. nişanlandım diyince baya bi koyuyo yani dileyy dileyyyy

ayy Allahım çizgi diyince bi gülme gelio.. evet canım mutlaka herkes yasamıstır buna benzer seyleri ççünkü ortak paydamız bu burdaki.. sende üzülme inşallah karsına adam gbi biri çıkar mutlu olursun hepsini unutturur..

Aynen artık kendımıze gelme zamanı benıde bu cocukla ılgılı evlı kuzenlerom arkadaslarım çok uyardı ama senınde dedıgın gıbı nefes alma dese nefes almışım dıyorsun o konuma getırıyorlar bızı malesef ama olan bıze oluyor ve bız uzuluyorz onlar degıl onların keyfı yerınde olıyor malesef hayatlarınada kaldığı yerden devam edıyorlar emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…