gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ay ne güzel yapmışssın yaa valalhı ınsalalh bende bırgün oyle yaparım

Hahah evet yaa benim eskiside beni aramıştı sözleneceğimi duyunca bana kızgınlığından mı dedi kendilerini fazla önemsiyolar
yaaaa evet canım sırf senin inadına sevmediğim nefret ettiğim biadamla sözlendim deseydin gerizekalı sen kimsin kim benmki de doktor kız alıodu en son kendine kendinin mesleği doğru düzgün bişey değil doktor kız ona bakcakmıs kızın haberi varmı acaba :)) o da zengin oldugu için kızdan hoşlandı die fln değil ha

Sonra da erkeğim diye geziyolar ortada deli oluyorum vallahi

Çok takıntılı hergun aynı yalanı soylıyorum ınanmıyor dedım oylede olmuyor boylede dogruyu anlatacam dedın nelızle ıstanbula gıttık ısım vardı dedım oyle tamamen bıttı
Geç kaldımm kızlar baya konuşmuşsunuz ama okudum hepsini hepinize ayrı ayrı katılıyorum bence şuan olabileceğin en iyi durumdasın cnm ya oyle biriyle aynı yastığa baş koymaya başlasaydın bence Allah korumuş kurtulduğun yanına kar kalacak Allah inş karşına senin kdr iyi birini çıkartır

Amşn ınsalalh canım hepımız çok mutlu olalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…