Canım taç yorganın hayırlı olsun, güle güle kullan, sımsıcacık uyuyun inşallah
Benim sarev.den bi tane çk, dinarsu 2al1 öde kampanyasından aldığım 2 adet çk, 2 adet yün yorganım çk ve 1 tane tk yorganım var. Bi tane de çk uyku setim var. Daha alırsam annem yorganları kafamda parçalar herhalde
çok teşekkür ederim canım güle güle kullanalım hepiciğimiz
44 liraya aldım dükkan sitesinden bakalım daha kargolanmadı nasıl bir şey gelecek merak ettim baya uyguna aldım çünkü kargoda bedavaymış tam denk geldi heycan içindeyim
çok uyguna gelmiş canım ben 66 tl gibi bir şeye almıştım
çok teşekkür ederim canım sağolasın daha iyileri herkesin olsunçoook çoook beğendim :) özenle hazırlanmış bi çeyiz kesinlikle :) güle güle kullanın
çok sağol canım daha iyileri herkesin olsuncanım güle güle kullan herşeyini çok güzeller =)
çok sağol canım güzel dileklerin için darısı herkesin olsunçeyizciklerini güle güle kullan canım hepsi ço güzeller,ayrıntılara dikkat ederek almışsın canım .tefal tencerelern harika
"
romance larımız kediciklerimiz aynı tanti toniden benimde istediklerim var aynılarından güzel günlerde kullan canım ağız tadıyla hep
ankaranın karlı gecelerinde sıcacık sıcacık uyuman dileklerimle, ağız tadıyla kullanınyeniler eklendi
engilish home happy winter nevresim takımı
Eki Görüntüle 603122 çarşaf
Eki Görüntüle 603125 nevresim
Eki Görüntüle 603123 yastık kılıfı
yeniler eklendi
engilish home happy winter nevresim takımı
Eki Görüntüle 603122 çarşaf
Eki Görüntüle 603125 nevresim
Eki Görüntüle 603123 yastık kılıfı
ankaranın karlı gecelerinde sıcacık sıcacık uyuman dileklerimle, ağız tadıyla kullanın
Canım her şeyin çook güzel Allah sevdiğinle beraber güle güle kullanmayı nasip etsin :)
Yeni üye olduğum için mesaj sayım çok az, özel mesaj atamıyorum. Bana cupcake'li bardak altlıklarımla nihalemi sormuşsun, bir yerden almadım kendim yaptım canım :) ek olarak peçete yüzükleriyle amerikan servis seti de yapım aşamasında :) buradan haber vereyim dedim
Çok begendim çok güzeller :)
yeni aldiklarında çok güzel iyi günlerde kullan canım
canım nevresim takımın çok şeker güle güle kullan