gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

bende 1 uyku seti var yorganı cok kalın değil gibi sanki sarevle bu da 3 etti bi tane daha alıp sonlandırcam
Ankara çok soğuk oluyor kışın o yüzden sıcak tutan bı yorgan lazım bende araştırdım ipek böceğinin pamugundan yapılanlar var baya tuzlu fiyatı ama antiallerjikmiş benimde hapşurma olayım var akar mayk fln yapmıyormus yorgan en onemlisi terletme yok muş ben terliyorum kalkınca terim soğuyor hasta oluyorum ya da cok gece üstümü açıyorum o yüzden ipek yorgana kaydım yazın bile kullanılıyormuş ama kullanacağımı pek sanmam
1 tanede ondan alıp 4 lüycem ve biticek
seninde uygun olmuş yeter daha almazsın zaten
misafir geldimi çok lazım oluyor cidden

çok uyguna gelmiş canım ben 66 tl gibi bir şeye almıştım

çoook çoook beğendim :) özenle hazırlanmış bi çeyiz kesinlikle :) güle güle kullanın

çeyizciklerini güle güle kullan canım hepsi ço güzeller,ayrıntılara dikkat ederek almışsın canım .tefal tencerelern harika
"

çoook çoook beğendim :) özenle hazırlanmış bi çeyiz kesinlikle :) güle güle kullanın
çok teşekkür ederim canım sağolasın daha iyileri herkesin olsun
canım güle güle kullan herşeyini çok güzeller =)
çok sağol canım daha iyileri herkesin olsun
çeyizciklerini güle güle kullan canım hepsi ço güzeller,ayrıntılara dikkat ederek almışsın canım .tefal tencerelern harika
"
çok sağol canım güzel dileklerin için darısı herkesin olsun

romance larımız kediciklerimiz aynı tanti toniden benimde istediklerim var aynılarından güzel günlerde kullan canım ağız tadıyla hep

romance larımız kediciklerimiz aynı tanti toniden benimde istediklerim var aynılarından güzel günlerde kullan canım ağız tadıyla hep

teşekkür ederim canım
daha iyileri herkesin olsun

yeniler eklendi
engilish home happy winter nevresim takımı
çarşaf
nevresim
yastık kılıfı

Son düzenleme:
Canım her şeyin çook güzel Allah sevdiğinle beraber güle güle kullanmayı nasip etsin :)
Yeni üye olduğum için mesaj sayım çok az, özel mesaj atamıyorum. Bana cupcake'li bardak altlıklarımla nihalemi sormuşsun, bir yerden almadım kendim yaptım canım :) ek olarak peçete yüzükleriyle amerikan servis seti de yapım aşamasında :) buradan haber vereyim dedim

bayıldım bayıldım bende tek kişiliğini mi alsam misafir için bilemedim çok şeker ayıcıklar güle güle kullan

ankaranın karlı gecelerinde sıcacık sıcacık uyuman dileklerimle, ağız tadıyla kullanın

çok teşekkür ederim canım senin sayende oldu indirimden haberdar etmeseydin beni ben öyle indirime girsin diye bekleyecektim
aminn ibşallah cümlemize

harika olmuş ellerine sağlık bayıldım cidden sen onlarda bolca yap bizde senden satın alalım olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…