evet cnm yaa aynen az kaldısenı tek yollamaz mı annengıle.ya da annen gelır.ya aslında 4 yıllık bıtınce banka sınvalarına gırıp ıstedıgın yerde calısabılıyormussun.2 yıllık bankasılık mezunlarının onune gecıyormusuz. 4yıllık herhangı bolum oluyor.ama bankalar 5 te kapanıyr.ama hergun 8 gıbı cıkıyorlar.ıcerde ıslerı oluyor.bayram oncesı yılbası oncesı saat 12 ye kadar calısıyorlar gece gece .tanıdıgım banka sefı bıle oyle.ama benım kı tutturuyor bankacı olsan olmaz mı dıye.obur turlu öğretenlık zor.yarım gun calısıyrsun ama.namusunla kazanacaksan.kaç gun oncesınden gunluk planını yazacaksın.okul oncesınde oyle hazır plan sakat.cocukların hepsi farklı.her gun gozlem ormu dolduruyorsun.evde onlrı temıze çekıyorsun.kazanım degerlendırme formuydu sonracığım a donemde en az 1 kere her çocugun evıne gıtmen lazım. velıler ayrı sorun ıste.o yuzden bazen bırak zorlanma dıyor.bende idealist bır ogretmen olmak ıstyıorum.ama napcam bılmıyorum.belkı normal bır memurluğa atanırım.çocukluk hayallerımden vazgecerım. cunku onsuz yasamak ıstemıyrum. ne iş olsa yaparım abı moduna gırcem bu gıdısle
yeni 12 kişilik kahvaltı setim bernardo viole
teşekkür ederim canım indirimden yararlanıyım dedimgüle güle kullan canım
bende çok beğenmiştim bu takımı
canım kahvaltı takımın çok güzel cıvıl cıvıl güle güle huzurla kullan inş.
teşekkür ederim canım indirimden yararlanıyım dedimgüle güle kullan canım
bende çok beğenmiştim bu takımı
canım kahvaltı takımın çok güzel cıvıl cıvıl güle güle huzurla kullan inş.
çay setim geldi bugün battaniyemle beraber çay setinin şekerliğinin kapağı tam oturmadı onun değil mi artık anlamadım yarın değişim için göndereceğim altıncıcadde sitesine tek gönderimde olmazmış setin tamamını gönderecekmişim inş temin ederler bi sorun çıkmaz
inş bu gün göndericem çıkabılırsem evdeninşAllah temin edebilirler canım
bu geri göndermeler uğraştırıcı işler
artık westwingden ve altıncıcadde den uzak durmaya karar verdım hatta
gerekmedıkce netten almayacagım markafoni morhıpo gıbı sıteler en guvenılır olanlar
gercı kredı kartımı kapattırdım elden alacagım her seyı olurda yıne yuklu mıktarda seyler almak için cıkartırısamda
markafonıden şaşmam
şimdilik aldıklarım yeter diye düşünüyorum kızlar
dugune yakın elektronıklerı hallederım dedim
elektrık süpürgesi ütü vs
sizce ne yapıyım akıl verın canlarım bi bana ya
iyi günlerde sağlıkla huzurla kullanırsın işallah canım çok güzel hepsi
bende ev'leniyorum ama ev'leniyorum derken ev kuruyorum kendimedaha yeni yeni yapıyorum işallah benimde evim çok güzel olur
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsın inşallah :)
uzun zamandır girmiyordum formumu yalnız bıraktım işten güçten giremedim
işe başladığım için tekrar çeyiz olayına devam edeceğim inş
eksiklerimi çıkardım bazılarının modellerini markalarını belirledim
battaniyem yok mesela özdilekten kelebekli ve yaprak modellisini almak istiyoryn
misafir yemek takımını hala seçememiş durumdayım günlük çatal bıcakta altıncıcadde sorun yaşadam iade ettim 12 kişilik almaya karar verdim onuda ama nasıl bir sey alayım bılemedim
ütü elektirik süpürgesi düdüklüyü yakın zamanda alıyım diyorum düğüne yaklaşınca sizcede mantıklı değil mi