gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

Sana çok ama çok katılıyorum canım öğretmenlik az gibi görünse de uykunda bile o çocukları görüyorsun hiç bi vaktin yok kendine ait ben tam gün çalıştım bu yıl 8-16.00 arası ama ses kalmıyodu eve gelip hemen plan yok e okul onları doldur gece on iki oluyodu şansım olsa kesinlikle düz memurluk derdim eve iş getirmek istemiyorum öğretmenlik çok ama çok güzel bişey ama çok yorucu

yeni 12 kişilik kahvaltı setim bernardo viole

çay setim geldi bugün battaniyemle beraber çay setinin şekerliğinin kapağı tam oturmadı onun değil mi artık anlamadım yarın değişim için göndereceğim altıncıcadde sitesine tek gönderimde olmazmış setin tamamını gönderecekmişim inş temin ederler bi sorun çıkmaz

inşAllah temin edebilirler canım
bu geri göndermeler uğraştırıcı işler

altıncıcadde ye gönderdim uzay çay setini ellerinde olmadığı için para iadesi yapalım dediler bende ürünü geri istedim onunla uğraşmak istemedim şimdi çunku bununla beraber battanıye almıstım bir de çek kullanmıstım bir sürü tantana olacak şekerliği kullanmasamda olur diye düşündüm artık
ayrıca anneme aldığım westwingden taç tencere tava gelmişti annem açtı baktık ki kapak oturmuyor içinde değil ama sapında çizikler var geleli baya oldu ama hiç kullanılmadı geri göndersem mi sizce kapağı zorlayınca oturuyor sadece cuzkdiye oturmuyor bıktım bunların sorunlarından valla soğudum bir şey almak istemiyor insan

son aldığım tüm ürünlerde sorun yaşamaya başladım gelen ürünler çizilmiş kırılmış kapakları oturmuyor sanırım ınternetten ceyız alma işine biraz ara vereceğim iadelerle başım dert de canımı sıkmaya başladılar:26:

artık westwingden ve altıncıcadde den uzak durmaya karar verdım hatta
gerekmedıkce netten almayacagım markafoni morhıpo gıbı sıteler en guvenılır olanlar
gercı kredı kartımı kapattırdım elden alacagım her seyı olurda yıne yuklu mıktarda seyler almak için cıkartırısamda
markafonıden şaşmam
şimdilik aldıklarım yeter diye düşünüyorum kızlar
dugune yakın elektronıklerı hallederım dedim
elektrık süpürgesi ütü vs
sizce ne yapıyım akıl verın canlarım bi bana ya

canım bir süre ufak tefek ihtiyaçlarını gider tekstil mutfak ıvır zıvırı gibi büyük ihtiyaçlarınıda 6.cadde markafoni gibi siteler değilde büroteknik dükkan360 tarzı sitelerden al oralara ulaşmak daha kolay sanırım. bir çok eksiğin bittiysede artık nakit parayla gezdiğin yerlerden al:)

iyi günlerde sağlıkla huzurla kullanırsın işallah canım çok güzel hepsi
bende ev'leniyorum ama ev'leniyorum derken ev kuruyorum kendime daha yeni yeni yapıyorum işallah benimde evim çok güzel olur

iyi günlerde sağlıkla huzurla kullanırsın işallah canım çok güzel hepsi
bende ev'leniyorum ama ev'leniyorum derken ev kuruyorum kendime daha yeni yeni yapıyorum işallah benimde evim çok güzel olur

Allah güle güle oturmak nasip etsin canım ne güzel kendi evini kendi emeğinle dizmen nazar değmesin

uzun zamandır girmiyordum formumu yalnız bıraktım işten güçten giremedim
işe başladığım için tekrar çeyiz olayına devam edeceğim inş
eksiklerimi çıkardım bazılarının modellerini markalarını belirledim
battaniyem yok mesela özdilekten kelebekli ve yaprak modellisini almak istiyoryn
misafir yemek takımını hala seçememiş durumdayım günlük çatal bıcakta altıncıcadde sorun yaşadam iade ettim 12 kişilik almaya karar verdim onuda ama nasıl bir sey alayım bılemedim
ütü elektirik süpürgesi düdüklüyü yakın zamanda alıyım diyorum düğüne yaklaşınca sizcede mantıklı değil mi

hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan inşallah. Bernardo romance yemek takımı 6 kişilik değil mi? Kaşık da var mı takımın içinde ve sen memnun musun:26:

düğünün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…