aynen haklısın cnm porselenleri keşke son zamanlara bıraksaydım diyorum kahvaltı takımımın çay bardağı kırılmış bile üstüne bsy konulunca çok cnm sıkıldı bugün bu olaya en güzeli ev tutulup alıp eve götürmekmiş onu anladım misafir takımını öyle yapacaım ev tutulunca alıp eve götüreceğim artıkCanım bende burda bazen topiklere bakiyorum çok güzel seyler görüp almak istiyorum ama bakıyorum üretimden kalkmış.. Dedigin gibi gözümüz kalanlari almak lazim sadece ama benim pek alacak bisiyim kalmadı zaten şöyle bakınca elektronik harici bi heves aldim gitti..Gerci alip kullanmaya baslayinca da bi süre sonra modası gecicekti Hangi birini yenileyecektin öyle düşün.. Teflon seramik granit hepsi ayni kaplama zaten canım cizildimi çöp o yüzden hiç geçti diye düşünme tefalin teflonlari uzun süre dayanikli sonra yenilersin eskidikce
Tatlım hiç canını sıkma yerlestirirken de olabilirdi oda nazari olsun ceyizinin sonuçta hepsini kırıp dokcez kullandıkçaaynen haklısın cnm porselenleri keşke son zamanlara bıraksaydım diyorum kahvaltı takımımın çay bardağı kırılmış bile üstüne bsy konulunca çok cnm sıkıldı bugün bu olaya en güzeli ev tutulup alıp eve götürmekmiş onu anladım misafir takımını öyle yapacaım ev tutulunca alıp eve götüreceğim artık
önceden almakta maddi açıdan bi yönde iyi oluyor düğün arifesinde zaten perdesi halısı vs her şeye para gidiyor en azından bunlar çıkmış oluyor aradan
:) aynen annemin odası benim oda baza altları iptal dün annem ısrarla saten nevresim takımı aldı 1 tane vardı pike de vardı 1 tane ısrarla aldı üste üstlük sanki ev tutulunca alırım dememişim gibi yastık da aldık 4 tane taç boncuk elyafmış nasılmış bilmiyorum misafir için aldım ben ve nişanlım ortapedik kullanıyoruz zaten sonra demezler mi saten envresim takımı alana 2 yastık hediye diye ettimi sana 6 yastık :) oda yastık doldu çok nevresim oldu artık bunaldım annemde eskidikçe açarsın dediTatlım hiç canını sıkma yerlestirirken de olabilirdi oda nazari olsun ceyizinin sonuçta hepsini kırıp dokcez kullandıkçaAma dediginde mantikli tasima durumu var bide bunlarin.. Ben çoğunu netten aldığım için acaip korumali geliyo baloncuklu naylon vs bide koli içinde koli durumları var kalanlarida koctastan ince köpük gibi bisi aldim onlara sardim bebek gibi Ama acayip bi koli kirliligi var malesef misafir odasi iptal oldu bende düzenliycem diye sürekli fıtık olucam bu gidişle
Yeni aldıkların da çok güzelmiş canım pikenin pembesi de bende var saten nevresim de benim de gözum vardi ama nevresim limitini asanlardanim bende:) aynen annemin odası benim oda baza altları iptal dün annem ısrarla saten nevresim takımı aldı 1 tane vardı pike de vardı 1 tane ısrarla aldı üste üstlük sanki ev tutulunca alırım dememişim gibi yastık da aldık 4 tane taç boncuk elyafmış nasılmış bilmiyorum misafir için aldım ben ve nişanlım ortapedik kullanıyoruz zaten sonra demezler mi saten envresim takımı alana 2 yastık hediye diye ettimi sana 6 yastık :) oda yastık doldu çok nevresim oldu artık bunaldım annemde eskidikçe açarsın dedi
engilish home da içi vakumlu hurçlar varmış kadın dediki vakumluyorsunuz böyle kare şekilde kalıyor ezilmede olmuyor bozulmada kırışmadan çıkıyor dedi onu aklıma koydum bugün de mesaj gelditüm ürünlerde 1 alana 1 bedava diye 20 liraydı gidip alsam mı bilemedim :)Yeni aldıkların da çok güzelmiş canım pikenin pembesi de bende var saten nevresim de benim de gözum vardi ama nevresim limitini asanlardanim bendegüzel gunlerde kullan canim o yastiklar icin tek çözüm vakumlu hurclar var onlarda kağıt gibi oluyolar Yatak odani alırken yatagini bazali al tatlim sende atarsin içine herseyini ihtiyaç oldukca açar kullanirsin
teşekkür ederim canım daha iyileri herkesin olsunmaşallah hepsi birbirinden güzel.. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
uzun yıllardır alıyorsun şimdi eksiğin kalmamıştır ne güzeel
süpürgeden ben de istiyorum çok pahalı ama en iyisi bu galibahepsini güle güle kullan canım