gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

bayıldım bayıldım bende tek kişiliğini mi alsam misafir için bilemedim çok şeker ayıcıklar güle güle kullan

ayıcıklıyı mı gizim bence çift al teki çift olunca kullanamazsın ama çift kişiliği her şekilde kullanırsın gibi düşünüyorum ben sen bilirsin yinede
yalnız hiçbir mağazada yok tek tek gittim aradım sonra online sitesi aklıma geldi ne hikmetse baştan gelmiyorda
ordan aldım alacaksan elini çabuk tut yılbaşı ürünü olduğu için devamı yokmuş öyle dediler kuzum

bunuda sevdiceğim aldı bugün :)

telefondan attıgım fotoları kabul etmıyor uyuz oldum

Ekincim battaniyen çok şirin, güle güle kullan

Dokusu çok hoş özdilek battaniyelerin. Benim bir tane özdilekten çk, bir tane de minkten var çk; Allah nasip ederse bir adet tk özdilek daha alıcam.

Bu arada, sana mj attım canım, bir bakıver

kuzum hepsi çok zevkle alınmış şeyler.. ben de senin özdilek pamuklu battanıye ötkü modeli battaniyenden istiyorum da bi türlü bulamıyorum ya

Özdilek kaliteli ve güzelmeolmada yapmıyor tavsiye ederim CNN
Teşekkür ederim

kuzum hepsi çok zevkle alınmış şeyler.. ben de senin özdilek pamuklu battanıye ötkü modeli battaniyenden istiyorum da bi türlü bulamıyorum ya

Canım sanırım kalktı bu model ama outlet Mağazası'nda bulabilirsin belki özdileğin
Sağlasın canım ev kurma hevesliyle alıyoruz işte :)

Her şey tammış gibi gittim saç kurutma makinesi aldım :)

canım hoşgeldin yeni cicilerini güle güle kullan. bende saç kurutma makinemi aylar öncesinden aldım ne güzel seninde bir eksik daha tamamlanmış oldu:)

canım güle güle kullan yenilerini o battaniyeden bende istiyorum ya bide talia modelinden

canım hoşgeldin yeni cicilerini güle güle kullan. bende saç kurutma makinemi aylar öncesinden aldım ne güzel seninde bir eksik daha tamamlanmış oldu:)
Hoşnutluk kuzum indirimde bulunca aldım dediğin gibi bi eksik daha gitti
Teşekkür ederim cnm
sende benim gibisin ya doyamadım tupperlara,2 koli doldu daha da almakla ısrarlıyım annem kızıyor nereye koyucan diye
Aii evet doyamadım dahamda alıcam diyorum aynen benide annem sevdiceğim duraklıyor yeter diye 1000 lirayı geçti valla verdiğim paralar tupperware hastalık resmen bu :)
canım güle güle kullan yenilerini o battaniyeden bende istiyorum ya bide talia modelinden

Teşekkür ederim kuzum talia hangisi bakıyım hemen merak ettim :)
Öykü modeli internetten alabilirsin ayhan çeyizde vardı sanırım cnm

Öykü modeli internetten alabilirsin ayhan çeyizde vardı sanırım cnm[/QUOTE]

talia bu ay kesin ve kesin alıcağım battaniyem senin için koyuyorum hemen buda çok güzel mağazada baya bi aşk yaşadık

sende benim gibisin ya doyamadım tupperlara,2 koli doldu daha da almakla ısrarlıyım annem kızıyor nereye koyucan diye

Öykü modeli internetten alabilirsin ayhan çeyizde vardı sanırım cnm

talia bu ay kesin ve kesin alıcağım battaniyem senin için koyuyorum hemen buda çok güzel mağazada baya bi aşk yaşadık

[/QUOTE]
Kızlar banlandımnartık bu nickten devam ediyorum
Yasak kalkana kadar böyle
:)
Canım bunu bende çok begendım sanırım başka rengı daha var aynı bu modelin outletlerıne bak bulursun belkı cnm

Canım bunu bende çok begendım sanırım başka rengı daha var aynı bu modelin outletlerıne bak bulursun belkı cnm[/QUOTE]

canım kadıköyde satış mağazasında buldum bu battaniyeyi en son 2 tane vardı ama daha 1 hafta önce aradım yeniden gelmiş o yüzden daha fazla bekletmeden onuda alıp çeyiz kervanıma eklicem

merhaba kızlar nişan tarihini belirlemeye çalışıyoruz büyük ihtimal Bayram sonrası olacak gibi bakalım hayırlısı
B'nde nişan kıyafeti bakmaya başladım fiyatlar çok uçuk 300 500 lira bir kere giyeceğim kiyafete o kaçar para vermek istemiyorum işin açıkcası
Ankara'da tavsiye edeleceğiniz yeerler var mı nişan kiyafeti datan ya da uygun yerler

biz güya hala nişan yapıcaz poff:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…