bayıldım bayıldım bende tek kişiliğini mi alsam misafir için bilemedim çok şeker ayıcıklar güle güle kullan
battaniyen çok güzelmiş canım güle güle kullan sevdiceğinle
Özdilek kaliteli ve güzelmeolmada yapmıyor tavsiye ederim CNNEkincim battaniyen çok şirin, güle güle kullan
Dokusu çok hoş özdilek battaniyelerin. Benim bir tane özdilekten çk, bir tane de minkten var çk; Allah nasip ederse bir adet tk özdilek daha alıcam.
Bu arada, sana mj attım canım, bir bakıver
kuzum hepsi çok zevkle alınmış şeyler.. ben de senin özdilek pamuklu battanıye ötkü modeli battaniyenden istiyorum da bi türlü bulamıyorum ya
Tupperware manyaklığına devam :Eki Görüntüle 783238
Hoşnutluk kuzum indirimde bulunca aldım dediğin gibi bi eksik daha gitticanım hoşgeldinyeni cicilerini güle güle kullan. bende saç kurutma makinemi aylar öncesinden aldım ne güzel seninde bir eksik daha tamamlanmış oldu:)
Aii evet doyamadım dahamda alıcam diyorum aynen benide annem sevdiceğim duraklıyor yeter diye 1000 lirayı geçti valla verdiğim paralar tupperware hastalık resmen bu :)sende benim gibisin ya doyamadım tupperlara,2 koli doldu daha da almakla ısrarlıyım annem kızıyor nereye koyucan diye
canım güle güle kullan yenilerini o battaniyeden bende istiyorum ya bide talia modelinden
canım hoşgeldinyeni cicilerini güle güle kullan. bende saç kurutma makinemi aylar öncesinden aldım ne güzel seninde bir eksik daha tamamlanmış oldu:)
sende benim gibisin ya doyamadım tupperlara,2 koli doldu daha da almakla ısrarlıyım annem kızıyor nereye koyucan diye
canım güle güle kullan yenilerini o battaniyeden bende istiyorum ya bide talia modelinden
Teşekkür ederim kuzum talia hangisi bakıyım hemen merak ettim :)
Öykü modeli internetten alabilirsin ayhan çeyizde vardı sanırım cnm