hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan inşallah. Bernardo romance yemek takımı 6 kişilik değil mi? Kaşık da var mı takımın içinde ve sen memnun musun:26:
düğünün ne zaman
sağol caınım inş cümlemize
bernardo romance takımım 6 kişilik günlük takım çatal bıcak var içinde kullanmadım daha genel kanı sapları ne marka olursa olsun vidayla tutulduğu için düşüyormuş ben ayrıca günlük çelik çatal bıcak takımıda alacağım hem yedek olsun hemde tatlı çatalı tatlı kaşığım yok kahvaltıda kullancağım için her yönden lazım bunlar biraz süs olsun diye duracak sanırım yanında vermeselerdi tercih etmezdim sanırım
düğün Allah kısmet ederse bu yaz düşünüyoruz bakalım nasip kısmet yinede
canım kütahya onların markası makro marketten almıstım hemde çok ucuza aldım kahve fıncanı 15 cay 19 .90 dı sanırımslm herseyın cok güzel olmus güle güle ıyı gunlerde kullan..
ben kelebeklı çay ve fincan takımını nerden aldıgını ve fiyatını sorucaktım, benım gunluk yemek takımım aynısıda bunlardanda alsam cok hos olur
ben hiç açmadım direk kaldırdım ama cotton box çok iyi bi marka annem kullanıyor memnunuz diğer modaevin ki de nasıl bilmiyorum açıkcası ucuzdu fıyatı ama renk model olarak fıyatına göre güzel modaev bırcok yerde var sanırım tercıh edılen urunlerı varherşeyin çok güzel çok beğendimbir sorum olacak almış biri olarak markafoniden aldığın nevresim takımlarının kalitesi nasıllar çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler
önemli değil canım rica ederimteşekkürler cevabın için..
bakalım kredi kartım gelsin düşünüyorum nevresim takımlarından
Çok güzeller tatlım güle güle kullanın..
önemli değil canım rica ederim
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
çok teşekkür ederim cevabın için canım migrosa bakıyım bi bulabılecekmıyım çok sağolcanım ben özelden msj atamıyorum popcorn kaselerimi migrostan aldım kase şeklinde olanlar 5.90 yanındakiler 7.90dı bu arada sende çeyizciklerini sağlıkla aşkla kullan :):)
çeyizciklerinn çok güzeller tatlımmm hayırlı olsunn
canım hepsi çok güzel, çok beğendim; güzel günlerde mutlulukla kullan arkadaşım :)
Canım taç yorganın hayırlı olsun, güle güle kullan, sımsıcacık uyuyun inşallah
Benim sarev.den bi tane çk, dinarsu 2al1 öde kampanyasından aldığım 2 adet çk, 2 adet yün yorganım çk ve 1 tane tk yorganım var. Bi tane de çk uyku setim var. Daha alırsam annem yorganları kafamda parçalar herhalde
yeni cicini güle güle kullan canım aynısını bende almıştım yumuşacık :)