gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan inşallah. Bernardo romance yemek takımı 6 kişilik değil mi? Kaşık da var mı takımın içinde ve sen memnun musun:26:

düğünün ne zaman

sağol caınım inş cümlemize
bernardo romance takımım 6 kişilik günlük takım çatal bıcak var içinde kullanmadım daha genel kanı sapları ne marka olursa olsun vidayla tutulduğu için düşüyormuş ben ayrıca günlük çelik çatal bıcak takımıda alacağım hem yedek olsun hemde tatlı çatalı tatlı kaşığım yok kahvaltıda kullancağım için her yönden lazım bunlar biraz süs olsun diye duracak sanırım yanında vermeselerdi tercih etmezdim sanırım
düğün Allah kısmet ederse bu yaz düşünüyoruz bakalım nasip kısmet yinede

Kaşığı neden yok ki acaba:26:

slm herseyın cok güzel olmus güle güle ıyı gunlerde kullan..
ben kelebeklı çay ve fincan takımını nerden aldıgını ve fiyatını sorucaktım, benım gunluk yemek takımım aynısıda bunlardanda alsam cok hos olur

herşeyin çok güzel çok beğendim bir sorum olacak almış biri olarak markafoniden aldığın nevresim takımlarının kalitesi nasıllar çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler

canım kütahya onların markası makro marketten almıstım hemde çok ucuza aldım kahve fıncanı 15 cay 19 .90 dı sanırım
kütahya satan yerlere makroya bakabılırsın canım
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
herşeyin çok güzel çok beğendim bir sorum olacak almış biri olarak markafoniden aldığın nevresim takımlarının kalitesi nasıllar çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler
ben hiç açmadım direk kaldırdım ama cotton box çok iyi bi marka annem kullanıyor memnunuz diğer modaevin ki de nasıl bilmiyorum açıkcası ucuzdu fıyatı ama renk model olarak fıyatına göre güzel modaev bırcok yerde var sanırım tercıh edılen urunlerı var

teşekkürler cevabın için..
bakalım kredi kartım gelsin düşünüyorum nevresim takımlarından

önemli değil canım rica ederim

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

canım ben özelden msj atamıyorum popcorn kaselerimi migrostan aldım kase şeklinde olanlar 5.90 yanındakiler 7.90dı bu arada sende çeyizciklerini sağlıkla aşkla kullan :):)

canım ben özelden msj atamıyorum popcorn kaselerimi migrostan aldım kase şeklinde olanlar 5.90 yanındakiler 7.90dı bu arada sende çeyizciklerini sağlıkla aşkla kullan :):)
çok teşekkür ederim cevabın için canım migrosa bakıyım bi bulabılecekmıyım çok sağol
çeyizciklerinn çok güzeller tatlımmm hayırlı olsunn

teşekkür ederim canım daha iyileri sizlerin olsun çok mersi

Herşeyin hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok güzel şeyler seçmişsin. Sana bir sorum olacak, şimdiye kadar aldığın herşeyi kendi imkanlarınla mı ödedin yoksa ailenden destek aldın mı? Ben de bu işlere gireli 2-3 ay oluyor ama çok yavaş yavaş başladım ve ailem yardım etmeden nasıl yetiştiririm bilemiyorum..

canım kendi harçlıklarımla aldım sonra baktım olmadı işin ucunu kaçırmışım işe girdim borçlarımı kapattım 2 3 ufak tefek seyleri annem almıştır daha tam bi girişim olmadı çeyiz olayına yanı yakınlarda evlilik yok olduğu için
annem büyük parçaları kendi alıcak öyle konuştuk hali perde vs ama ben elime para geçtikce elektronikler hariç yine eksiklerimi almaya çalışıyorum tabi
bütçen kadar almaya calış yoksa gerçekten çok sıkışıyorsun ütü elektrik süpürgesini son aylara bırakmanı tavsiye ederim eğer elinde paran varsa nakit al her ay bi eksiğini hallet ben öyle yaptım
şimdiden kolay gelsin canım sana bir sorun sıkıntı olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım

canım hepsi çok güzel, çok beğendim; güzel günlerde mutlulukla kullan arkadaşım :)

taç mikrofiber çift kişilik yorganımız da eklendi

yeni cicini güle güle kullan canım aynısını bende almıştım yumuşacık :)

Canım taç yorganın hayırlı olsun, güle güle kullan, sımsıcacık uyuyun inşallah

Benim sarev.den bi tane çk, dinarsu 2al1 öde kampanyasından aldığım 2 adet çk, 2 adet yün yorganım çk ve 1 tane tk yorganım var. Bi tane de çk uyku setim var. Daha alırsam annem yorganları kafamda parçalar herhalde

ev yorgan dolucak desene valla baya çok var sakın bir daha alma

yeni cicini güle güle kullan canım aynısını bende almıştım yumuşacık :)

çok teşekkür ederim canım güle güle kullanalım hepiciğimiz
44 liraya aldım dükkan sitesinden bakalım daha kargolanmadı nasıl bir şey gelecek merak ettim baya uyguna aldım çünkü kargoda bedavaymış tam denk geldi heycan içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…