gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

Hayırlı zaman neyse o olsun canım... Geç olsun güç olmasın.. Bizde bayramdan sonra ev tadilatına başlicaksık ama bayram gideli 1 ay oldu eve usta yeni geldi...

Hayırlısı ne zamansa o olsun

İnşallah herşey gönlünüzce olur Canım
En doğru zamanda nişan yapmak nasip olsun

Çeyizlerin gerçekten çok güzel Maşallah
Mutlulukla Kullanman Dileğiyle
teşekkür ederim canım cümlemize inşallah bekledik yeterince az daha bekleriz artık ne yapıyım
Hayırlı zaman neyse o olsun canım... Geç olsun güç olmasın.. Bizde bayramdan sonra ev tadilatına başlicaksık ama bayram gideli 1 ay oldu eve usta yeni geldi...

Hayırlısı ne zamansa o olsun

aynen canım ya bizde bayram sonrası dedik ev aldı babası kendine bunun arabayı satıp başka üst araba aldılar derken borca girdiler bende pek bunaltmak istemedim ben bi de babamla senelerdir konuşmuyorum onunla durumları düzeltmek lazım işten çıktım derken yine askıya alındı ocakta yapalım ya da düğünden 2 ay önce yapalım diyoruz ama bilemiyorum artık sürekli değişiyor
gerçi daha evlenme teklifi bile etmedi

Desene daha beklenen cok şey var

Olsun güzel günler gelicekse beklemek güzeldir...

Desene daha beklenen cok şey var

Olsun güzel günler gelicekse beklemek güzeldir...

aynen öyle biz bir şeyleri yoluna koymaya çalışırken başka şeyler çıkıyor işten ayrılmam parasal durumlar annem yapacağı için nişanı fazla üstüne de gitmek istemiyorum kadının tek başına bende çalışmıyorum zorlanacak diye bakalım artık hayırlısı diyip duruyorum

arkadaşımın örenden çeyizim için aldığı nazar boncuklu baykuşum

evlenme teklifimi 1 şubatta aldım kızlar buraya yazmakta geçiktim biraz ama :)

Hepsi çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

merhabalar kızlar uzun zamandır yazamıyorum
biz hala nişan yapamadım evlenme teklifimi aldım ama ortada bir şey yok sonunda bizimkine cırladım kavga çıkardım tmm tmm halledicem dedi ama 3 hafta oldu hala ses yok moralim çok bozuk
en son 2013 kasım da yazmışım buraya nişan yapamadık hala diye
2014 kasım oldu hala ses yok çok sinirlenmeye başladım
her şeyden hevesimde gitti her sorana yaza düğün var diuor bizimkisi ama nedense lafta hiçbir hazırlık yok
isteme söz nişan hiçbiri
dedim artık sonunda sen böyle seneye nah düğün yaparsın dedim millet şimdiden alıyor düğün yerini dedim
senelerdir bekle bekle bıktım yaa
abisinin düğünü dediler borç var didiler ok dedik
ev aldık dediler ok dedik
şimdiden işler kötü gidiyor diyor ben anlamadım her sene bir şey çıkıyor ailesi de hiç oralı değil
insan utanır artık şubatta evlenme teklifi ettim gideyim isteyim der
ailesi de demiyor ki evlenme teklifi ettin gidelim istiyelim
ay çok doldum ya vallahi ayrılmayı bile düşünüyorum ben bu yazda düğün olmazsa geldim 26 yaşıma ya

ben bu fotoğraflarımı nasıl düzeltebiliyor admine nereden ulaşacağım bilemiyorum

ben bu fotoğraflarımı nasıl düzeltebiliyor admine nereden ulaşacağım bilemiyorum

cnm topiğine fotoğraf yüklerken dosya yükle diye bir kısım var. orayı seç ve görseli ekle. yüklenince altta büyük boyutta ekle diye bir şey çıkıyor. o zaman hem boyutları büyüyor, hem de eklenti olarak görünmüyor.

eski fotolarım eklenti olarak gözükmeye başlamış konuyu 2012 de açmıştım o zamandan bu zamana değişiklik olmuş
bu eklenti ile görünenleri nasıl halledebilirim ki

eski fotolarım eklenti olarak gözükmeye başlamış konuyu 2012 de açmıştım o zamandan bu zamana değişiklik olmuş
bu eklenti ile görünenleri nasıl halledebilirim ki

bildiğim kadarıyla kendi yazdığımız gönderileri düzenleyebiliyoruz cnm. düzenle kısmından gene önceki mesajımda söylediklerimi uygulayabilirsin.

maşallah demeyi unutmayın :)
merhabalar arkadaşlar sonunda bizde ilk adımımızı attık 25 nisanda nişanımız oldu evde düzenledik
her şeyiyle ben ilgilendim o yüzden içime sinen bir tören oldu
yemekleri arkadaşlarımla halletik menümüz zengindi
mercimek köfte
yalancı çerkez tavuğu
cupcake
cakepop çiko top
çatlak kurabiye
peynirli kıymalı patatesli börek
peynirli poğaçamız vardı
çiçeğimden pastama her şeyi kendim seçtim
elbisemi karumdan burç mağazasından aldım sorunlu bir mağaza elbisemden memnunundum ama onlardan memnun kalmadım
pastamız balgatta ki baya pastanesinden çikoltamız bind yine maya pastanesinden alındı çok memnun kaldık
nişan tepsimi kendim ham şekilde istanbuldan aldım erkek arkadaşım boyadı
damat fincanını kendim çıkmayan kalemle asetat kalemiyle yaptım
kurabiyeleri sanat pasta sitesine yaptırdım 2 günde elimdeydi lezzetliydi tazeydi sorunsuz bir alış veriş oldu
mumları horizoncandy sitesinden alıp kendim arkadaşlarımla süsledim etiketi kızılay galeri ekin de tasarlattırıp çıkardım
sonrasında tülle fiyonk yapıp silikonla incisini yapıştırdık
çiçeğimi kendim seçtim 41 adet gül genelde istemelerde kırmızı gül olurmuş çiçekci ısrar etsede ben istemedim ve istediğim gibi yaptırdım biraz orda çiçekciye gicık oldum tabi :)
pastamla çikoltamın süslemesini uyumlu olsun diye somon rengisini kullandım
hediye mumlerım pembe diye hediye kurabıyelerimi de pembe yaptım
yüzüklerimiz düz sade mat oldu o kadar yüzük çeşitinden hiçbirini beğenemedim
sade şık bir şey istediğimi söyledim üstünü çizin dedim dediğim gibi de tasarladılar
nişan bohçam o gün geldi aldıklarımdan özel olanları göndermedim göstermelik konulacak şeyleri göndermiştim onları süslemişker sandık alıp makyaj malzelemerini koymuşlardı
nişanda kapımıza asılacak süsü nişanlım önceden eve götürünce anneside onu bohçaya koymuş
anlıycanız kazasız belasız atlattık darısı olmayanların başına

Eklentiler

• IMG_1641.JPG
    147,7 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_1678.JPG
    214,8 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_1669.JPG
    170,1 KB · Görüntüleme: 211
  • IMG_1679.JPG
    171,5 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_1643.JPG
    143,2 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_1716.JPG
    92,1 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_1714.JPG
    151,2 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_1790.JPG
    260,5 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_1682.JPG
    112,4 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_1683.JPG
    182,2 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_1799.JPG
    143,2 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
beyaz eşyalar alındı :) akşama fotoğraf yükleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…