maşallah demeyi unutmayın :)
merhabalar arkadaşlar sonunda bizde ilk adımımızı attık 25 nisanda nişanımız oldu evde düzenledik
her şeyiyle ben ilgilendim o yüzden içime sinen bir tören oldu
yemekleri arkadaşlarımla halletik menümüz zengindi
mercimek köfte
yalancı çerkez tavuğu
cupcake
cakepop çiko top
çatlak kurabiye
peynirli kıymalı patatesli börek
peynirli poğaçamız vardı
çiçeğimden pastama her şeyi kendim seçtim
elbisemi karumdan burç mağazasından aldım sorunlu bir mağaza elbisemden memnunundum ama onlardan memnun kalmadım
pastamız balgatta ki baya pastanesinden çikoltamız bind yine maya pastanesinden alındı çok memnun kaldık
nişan tepsimi kendim ham şekilde istanbuldan aldım erkek arkadaşım boyadı
damat fincanını kendim çıkmayan kalemle asetat kalemiyle yaptım
kurabiyeleri sanat pasta sitesine yaptırdım 2 günde elimdeydi lezzetliydi tazeydi sorunsuz bir alış veriş oldu
mumları horizoncandy sitesinden alıp kendim arkadaşlarımla süsledim etiketi kızılay galeri ekin de tasarlattırıp çıkardım
sonrasında tülle fiyonk yapıp silikonla incisini yapıştırdık
çiçeğimi kendim seçtim 41 adet gül genelde istemelerde kırmızı gül olurmuş çiçekci ısrar etsede ben istemedim ve istediğim gibi yaptırdım biraz orda çiçekciye gicık oldum tabi :)
pastamla çikoltamın süslemesini uyumlu olsun diye somon rengisini kullandım
hediye mumlerım pembe diye hediye kurabıyelerimi de pembe yaptım
yüzüklerimiz düz sade mat oldu o kadar yüzük çeşitinden hiçbirini beğenemedim
sade şık bir şey istediğimi söyledim üstünü çizin dedim dediğim gibi de tasarladılar
nişan bohçam o gün geldi aldıklarımdan özel olanları göndermedim göstermelik konulacak şeyleri göndermiştim onları süslemişker sandık alıp makyaj malzelemerini koymuşlardı
nişanda kapımıza asılacak süsü nişanlım önceden eve götürünce anneside onu bohçaya koymuş
anlıycanız kazasız belasız atlattık darısı olmayanların başına