elektrik süpürgesinde karar veremedim evimde köpeğim olduğundan dyson animal serisinden almak istiyorum fakat onunla da kabuklu şeyler çekilemiyormuş önerisi olan var mı ?
miele banada önerdiler fakat toz torbası olayı beni düşündürdü 2 adet toz torbası 50 tl olunca her ay 50 lira torbaya vermek mantıksız geldi siz nasıl bi çözüm buldunuz toz torbası olayınaben bu soruyu gördüğüm her forumda miele diye söylüyorum, geçen gün annemin makinesi bozuldu onada miele aldık çok memnun tavsiye ederim. Dyson kadar gürültülü olmamakla birlikte animal seriside var.
buarada süpürgelerde artık belli bir standarda geçiliyomuş watt konusunda. yani 2000-2200 wattlar artık üretilmiyor. 1300 standartmış yavaş yavaş buna geçiliyormuş. Hala 2000 ler varken almak lazım diye düşünüyorum..
Mielenin torba hacmi baya buyuk, uc ayda doluyor torba oyle diyim, bir paketten dort adet cikiyo yani ayda 50 tl degil yilda 150 falan odersiniz en cok.. bende bgn almayi dusunuyorum baya arastirdim, hepa filtre asla disari toz cikarmiyormus torbalarina o nedenle guveniyorum.. birde 160 tl dort kutu toztorbasi alirsam 2 yil garantiye +3 yapacaklarmis, merkezi aradimda aldiginiz bayii e bizi aratin dediler :)) yani benden bukadar canim karar senin :**miele banada önerdiler fakat toz torbası olayı beni düşündürdü 2 adet toz torbası 50 tl olunca her ay 50 lira torbaya vermek mantıksız geldi siz nasıl bi çözüm buldunuz toz torbası olayına
evde kedi köpek olunca hazne hemen doluyor yani 1 torbayla bir ay idare edebileceğimi düşünemiyorum çekiş gücünü de düşürecektir diye tahmin ediyorum o kadar dolu olursa
çok teşekkür ederim dyson da kabuk cam vs çekilemediği için bi dysonın uzun el süpürgesinden bir de normal el süpürgesi mi alsam diye düşünmüştüm gidip bakacağım canımMielenin torba hacmi baya buyuk, uc ayda doluyor torba oyle diyim, bir paketten dort adet cikiyo yani ayda 50 tl degil yilda 150 falan odersiniz en cok.. bende bgn almayi dusunuyorum baya arastirdim, hepa filtre asla disari toz cikarmiyormus torbalarina o nedenle guveniyorum.. birde 160 tl dort kutu toztorbasi alirsam 2 yil garantiye +3 yapacaklarmis, merkezi aradimda aldiginiz bayii e bizi aratin dediler :)) yani benden bukadar canim karar senin :**
Hem dyson hem normal el supurgesimi alicaksin, e birde buyuk normal supurgemi alicaksin yani canim?çok teşekkür ederim dyson da kabuk cam vs çekilemediği için bi dysonın uzun el süpürgesinden bir de normal el süpürgesi mi alsam diye düşünmüştüm gidip bakacağım canım
bende samsundayım gel canım :))senin işinde zor canım ya öğretmen ataması oluyor eş durumundan diye duymuştum ama senin dediğin gibiyse cidden zor inş gönlüne göre olur her şey yan yana olursunuz evin içi dıiı önemli değil
senin istediğine göre yapıtırıyorlarmış da ne güzel valla nazar değimesin
bende pembe istiyorum mutfağı ya da mor o yüzden beyaz buzdolabı vs uyar diye düşündüm ama herkesin dediği gibi çizildimi kirlendimi belli olmuyor girilerde o yüzden grilere kayacağım ne derece güzel olur pembe ve morla Allah kerim
bizimde sıkıntılarımız çıktı normalde ikimizde ankaradaydık iş kurma durumu çıktı konya düşünüyorlardı dükkan bulamadılar şimdi samsun düşünüyorlar bende annemde ayrı kalıcam napıcam gurbet ellerde diye karar kara düşünüyorum dükkan kendinin olacağı için hep başında duracak 1 gün izin kulalabılırse kullanacak eee o zaman ben anneme nasıl gelicem taa samsunlardan konyalardan
karalar bağladı beni
oda napıyım ekmek parası diyor iş kurarsa cidden çok iyi parası var zaten evin kirasını iş yeri karşıycak ortak açılcak maaşıda yüklü istemiş karı babası alıcak ama yinede onun magazası olucak karada ortak
bu parasal durumlarda mecburen insanı çekiyor burda babasının yanında burda durup kös kös oturuyum mu diyor ankarada çok mobilya magazası burada tutmaz ama bu illerde çok tutar diyorlar
ben bir şey diyemiyorum zaten desemde ne olcak koca işten vazgeçecek değil sonuçta onunda geleceği
benim daha okul var 3. sınıfa geçicem 4. sınıftayken evli olsam sonra kppss si ataması olacak kim bilir ben nerelere gidicem yani anlıycak düşündükçe işin içinden çıkamıyorum
bende senin gibi tırtlattım oynatmaya az kaldı diyebilirim canım
çok teşekkür ederim dyson da kabuk cam vs çekilemediği için bi dysonın uzun el süpürgesinden bir de normal el süpürgesi mi alsam diye düşünmüştüm gidip bakacağım canım
dysonun el süpürgeleri var uzun normal süpürge değil şu arnicanın uzunlarından bi ondan bir de normal elektrik süpürgesi mi alsam diye düşündümHem dyson hem normal el supurgesimi alicaksin, e birde buyuk normal supurgemi alicaksin yani canim?
:) samsun işi yattı canım ya artık temelli ankaradayız şuan için öyle gözüküyor bi değişiklik olmazsa :bende samsundayım gel canım :))
fındık ceviz vs onların kabukları yani taneli şeyleri çekmemek gerekiyormuşAldıklarını güzel günlerde sağlıkla , mutlulukla kullan canım .
Kabuk derken anlamadım ama cam kırıldımı bezle kabasını alıp , sonra makineye çekiyorum ben .
Bizde ki en düşük model dc 29 orjin . Genel olarak memnunum , tek sıkıntım ilave aparatları koltuk kenarlarına girmiyor .
est canım yinede eksiklikler var yavaştan onları halledeceğim artıkayy canım bende sana akıl veriyorum, sen yıllardır yapıyormuşsun hazırlığını maşallah her şeyi de almışsın, konuna bakınca fark ettimmutlulukla aşkla kullan her birini
ay resmen 4 yıl önce neler alacağımın listesini yapıp unutmuşum bile :)daha alacak çok şeyim var aklımda hepsini belirledim inş yavaş yavaş onlarıda alacağım
yemek takımım bu olacakbernardo carnation serisi
Eki Görüntüle 489040
elektirik süpürgesi dyson animalpro 22
Eki Görüntüle 489042
düdüklü tencereyi fissler son modelinden almayı planlıyorum
Eki Görüntüle 489052
özdilek battaniyeler
Eki Görüntüle 489056 Eki Görüntüle 489057
nevresime doyamıyorum bunlara birkaç tane daha eklenir kesin
Eki Görüntüle 489061 Eki Görüntüle 489062
ütüyüde philips alıcam ama ne alırım bilmiyorum
kullanan bilen arkadaşlar varsa bu ürünleri yorumlarını bekliyorum
hoşgeldin cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah ağız tadıyla kullanmamızı nasip etsinCanim iade-i ziyarete gelim dedim bendeceyizlerine baktim çok hoslar Güzel gunlerde askla kullan her birini.. Sende benim gibi erken baslayanlardansin çeyiz olaylarina sence iyi mi kötü mü yapiyoruz ne dersin Sonradan yeni cikanlarda akil kaliyor mu
Canım bende burda bazen topiklere bakiyorum çok güzel seyler görüp almak istiyorum ama bakıyorum üretimden kalkmış.. Dedigin gibi gözümüz kalanlari almak lazim sadece ama benim pek alacak bisiyim kalmadı zaten şöyle bakınca elektronik harici bi heves aldim gitti..hoşgeldin cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah ağız tadıyla kullanmamızı nasip etsin
evet ben baya erken başladım uzun yıllardır beraber olunca ve erteleme mubabetlerinden bu seneye kaldı
keşke daha önce olabilseydi uzadıkça açıkcası hevesim kaçtı
aldıklarımında bazılarını beğenmedim verdim bile ama bağzılarını da o kadar severek aldım ki hala çok beğeniyorum arasam tekrar böyle bsy bulamam diyorum
yenilerde de aklım kalmıyor değil hani :)
çok beğendiğimiz şeyleri almak mantıklı aslında ama hepsini de bi anda almamak önceden iyi sonra hem akıl kalıyor hem modası geçiyor
mesela tefal teflonlarımı hala çok beğeniyorum çok seviyorum ama teflonun modası 4 yılda geçti :/
kullanacağız artık napalım :)