- 28 Mart 2012
- 844
- 2
evet cnm yaa aynen az kaldı senı tek yollamaz mı annengıle.ya da annen gelır.ya aslında 4 yıllık bıtınce banka sınvalarına gırıp ıstedıgın yerde calısabılıyormussun.2 yıllık bankasılık mezunlarının onune gecıyormusuz. 4yıllık herhangı bolum oluyor.ama bankalar 5 te kapanıyr.ama hergun 8 gıbı cıkıyorlar.ıcerde ıslerı oluyor.bayram oncesı yılbası oncesı saat 12 ye kadar calısıyorlar gece gece .tanıdıgım banka sefı bıle oyle.ama benım kı tutturuyor bankacı olsan olmaz mı dıye.obur turlu öğretenlık zor.yarım gun calısıyrsun ama.namusunla kazanacaksan.kaç gun oncesınden gunluk planını yazacaksın.okul oncesınde oyle hazır plan sakat.cocukların hepsi farklı.her gun gozlem ormu dolduruyorsun.evde onlrı temıze çekıyorsun.kazanım degerlendırme formuydu sonracığım a donemde en az 1 kere her çocugun evıne gıtmen lazım. velıler ayrı sorun ıste.o yuzden bazen bırak zorlanma dıyor.bende idealist bır ogretmen olmak ıstyıorum.ama napcam bılmıyorum.belkı normal bır memurluğa atanırım.çocukluk hayallerımden vazgecerım. cunku onsuz yasamak ıstemıyrum. ne iş olsa yaparım abı moduna gırcem bu gıdısle
Sana çok ama çok katılıyorum canım öğretmenlik az gibi görünse de uykunda bile o çocukları görüyorsun hiç bi vaktin yok kendine ait ben tam gün çalıştım bu yıl 8-16.00 arası ama ses kalmıyodu eve gelip hemen plan yok e okul onları doldur gece on iki oluyodu şansım olsa kesinlikle düz memurluk derdim eve iş getirmek istemiyorum öğretmenlik çok ama çok güzel bişey ama çok yorucu