islamoğlu mu yoksaaaa?????
ya benim istediğim takııımmmmmm
hemencecik tükenmiş demek ki
ben hisar mamba ile bunun arasında kalmıştım son olarak bernardoda beğendiğim misafir yemek takımıyla yan yana getirince satış elamanı dedim bencede bu olsun dedimcicilerin çok güzeller güle güle kullan. bernardolar özellikle...çkb takımını çok beğendim.
senin günlük takımının kahvaltı için olanlarınıda ben almıştımkullanmak için can atıyorum ya
aşkla kullan inşallah hepsini
canım aldıkların çoook güzel çeyizine bayıldım güle güle kullan tatlım
yaa çok güzel şeyler almışsınnnn,çok beğendim. Bende romance ve van gohg çatal bıçak takımından almak istiyorum. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun .Mutluluklarrr :)
ben alırkende son ürün yazıyordu ben aldım ama hava duruyordu sonra akşam tükendi dedi bence tekrar girer ben twitterden yazdım garaj sale devam edecek bekleyin yazmışlar ben ürünlerin hepsi sabahtan öğlene tükenmiş bir şey alamadım yazmıştım böyle cvp vermişler bekle ben sana haber veririm zaten
ayyy inşAllah olur da bende bu çay seti işini de hallederim
büyük parçaları bitiriyorum yavaş yavaş
gerçi daha günlükler ööööllleeee duruyo ama
canım zamanla olur zaten evlenınce bıle eksik bitmiyor diyor herkes illa ki bi eksik çıkacak ana şeyler halolsun da ıvır zıvır sonrada alınır
öyle tabi ama yinede alınamsı gereken şeyler var
helezon zeytinlikler fln ayrıntı değil aslında
ben şöyle düşünüyorum evlendim evime biri geldi mesela ertesi gün ya da 1 hafta sonra yatılı misafir naparım onlara ne veririm nasıl ağırlarım biz evlendik neler kullanırız acil olarak onları düşünüp öne alıyorum bazı seyleri eksik hep olacak ana şeyler önemli
günlük tenceren yemek takımın çatal bıcagın
nevresimin kışsa battaniyen yatak örtün
bornozun misafir havluların
çeyizin serildimi evin döşendimi örtülerin yatak örtün masa örtün sehpa ıvır zıvırları
böyleee gider bunlar
canım benim dediğin gibi 1 hafta olmuş 1 ay sonra bak bakalım neler olucak ben martda basladım şu aldıklarıma bak evde yer bulamıyorum koyacakbenim şuan kendimize yetecek kadar bile bişiiimiz yok
kaldı ki misafire yetecek
ama daha bi hafta oldu ben bu işlere başlayalı
sanırım beyaz eşyalarımız şimdiden alıncak kızlar
yeni eşyaların çok güzel canım güle güle kullan. beyaz eşyaları şimdiden niye alıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam düğün tarihin belli değildi dimi? ama tabi önceden alıp borcu bitirmek de iyi birşey benim kuzenim öyle yapmıştı.
canım 3. sınıfa geçtim bu sene Türk dili ve edebiyatı okuyorumkacıncı sınıfa gıdıyorsun cnm.evlenme yakın mı? garantılerı nolcak.
Güle güle kullan canım aldıkların çok hoş. tefal'in comfort touch tava serisini ben de çok beğeniyorum bu ay iki tane almayı düşünüyorum daha doğrusu ben istiyorum diye erkek arkdaşım bana doğum günü hediyesi alcakmış tavaları .