bende boch veya siemens düşünüyorum gerçi bizim evdekiler vestel 10 yıl oldu hala bir sorun yaşamadık ve buzdolabı fln süper soğutuyor diğer buzdolabına göre bochun buzdolabına pek iyi demiyorlar öyle duydum ama çamaşır makinesine çok iyi diyorlar
şimdi bir de samsung var herkes çok övüyor bilmiyorum valla artık hangisi kafamıza yatarsa onu alıcaz
kurutma makineside alıcaz biz erkek arkadaşım tek kalacağı için çamaşırları kışın kurutması ütülemesi zor olacağından onuda alıyım dedi bende al kesinlikle senin çok işine yarar dedim
hiç araştırmadım daha aslında bi bakmam lazım
herkesin adeti farklı farklı mesela benim erkek arkadaşım adetlerinde yatak odasını kız alır ama bizde erkek tarafı alır gerçi benim erkek arkadaşım mobilyacı olduğundan bana mobilya aldırtcak değiller
bizde çeyizle berabar beyaz eşyada alınır şimdi onun evine beyaz eşya alınacağı için ondanda yırttım ben
gerçi o hep dedi alalım ben ödeyim fln diye ben izin vermemiştim şimdi yine onun dediğine geldi
aslında bizde onu bunu sen alacaksın diye bi durum yok kimin durumu sıkışıksa diğeri yardım etmeli bence ya da erkeğin cidden durumu varsa kızı hiç zora sokmamalı evin reisi olacak sonuçta baştan alıştırma yapsın
mobilya konusuna gelince benim erkek arkadaşım country tarzı yapıyorlar çok pahalı ama sana
rapsodi , ider özellikle ideri tavsiye ederim iderin ürünleri hem ucuz hem kaliteli
istikbal bellona hep suntaymış erkek arkadaşım öyle dedi avrupa suntasıymış
durum olsada baska seyler alınsa keşke yoksa ankarada ismi istikbal vs gibi bilinmeyen çok kaliteli ağaçtan mobilya yapan mobilyacılar var
örnek kenan karcı origami ergünler bir sürü var ama 4 5 binden aşağı değil bi takımı