gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

Ekinciğim aldıklarını mutlu günlerde kullanırsınız inşallah.Topiğin hayırlı uğurlu olsun tatlım

kuzucum çok teşekkür ederim seninde çeyizlerim de çok büyük katkın var inş hepimiz güzel günlerde kullanırız canım

oluyor bazen sıkıştığımda destek çıkıyor ya da bir şey gördük mü alalım diyor ama genelde ben ödüyorum
bakıyor kendime bır sey alamıyorum çeyiz işinden oda bana üst baş alıyor

anladım canım bizde de aynı olacak zaten..hem ayrıyız çoğu şey bana bakacak...
teşekkür ettim cevapların için kolay gelsin tekrardan güle güle kullan :)

hayırlı olsun canım. porselen tencereyi aynı zamanda almıştık çok küçük çıktı yaa. ben çeyize ara verdim bu ara. bayramdan sonra isteme, nişan falan olacak inşallah. ondan çeyize para kalmıyor:))

güzel ve kaliteli şeyle almışsın canım güle güle kullan.
biev kelebekli seti soruyordun almışsın : ) mutlulukla kullan

ben birde onun küçüğü aldım canım bildiğin tereyağlık geldi tabaklarda küçükmüş cipslik değil bildiğin kuruyemişlik oldu onlar
neyse dedim artık kullanılır büyük diye aldığımızda küçük servis biraz zor olur anca 2 kişilik yemek için kullanılır
artık görerek büyük bi servis seti alırız

güzel ve kaliteli şeyle almışsın canım güle güle kullan.
biev kelebekli seti soruyordun almışsın : ) mutlulukla kullan

evet canım sağol yaa denk gelincede hepsi %50 indirimdeyken aldım

evet ya. misafirler pinti der o tencereyle sunsak yemeği.

kızlar fotoğrafların olduğu yazıma düzenlemeden girip tekrar foto yüklemek istediğimde fotoğrafı eklemiyor sorun veriyor ama normal cevap yaz kısmına tıklayıp eklediğimde yüklüyor
sorunu nasıl halledebilirim bilen var mı aranızda yardımcı olursa çok sevinirim

Son düzenleme:
evet ya. misafirler pinti der o tencereyle sunsak yemeği.

hiçbir şey sığmaz dediğin gibi artık günlük kendimize kullanırız iadeye kalksam bir sürü uzun iş tamam dedim küçük olanı da tereyağlık olarak kullanırım artık

canım ya tefalleri nasıl öyle ucuza getirebildin?
bende bugün baktım bi alana bi bedava diyo diye alsam mı dedim
ama 30-26-20 cm bide sos tavası 250 oldu
nasıl yaptın sen böyle?
bende bu beyaz comfort serisinden düşünüyorum da ne önerirsin?

canım ben hep çeklerle aldım 50 tl lik çeklerim vardı westwing evimisterden öyle aldım 125 se mesela 75 e geldi ayrı ayrı hesaplar alarak teker teker aldım
sende bekle böyle yarısıbızden falan gibi kampanya yaparsa tekrar altıncıcadde ordan alırsın orada wok ve grill tavası yarısıbızdende 100 lıraya gelıyordu çok hesaplıydı ben önceden aldığım için alamadım altıncıcadde sıtesınde tefal zaten ayda 2 kere indirime giriyor önemli olan çeklere denk gelmesi o zamanda hemen alırsın ben görürsem sana haber veririm

maşallah diyelim önce.. her şeyin çok çok güzel canım.. güzel günlerde kullanırsın inşallah... ben de şu bernardo romance yemek takımına bayılıyorum.. hatta hem yemek hem kahvaltı takımımı alasım var ondan ama, bnm daha 2 sene var düğüne, o zamana başka şeylere gözüm kayar diye de cesaret edemiyorum.. ama şimdiye kadar ondan daha çok beğendiğim olmadı yani..
güle güle kullan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…