maşallah diyelim önce..her şeyin çok çok güzel canım.. güzel günlerde kullanırsın inşallah... ben de şu bernardo romance yemek takımına bayılıyorum.. hatta hem yemek hem kahvaltı takımımı alasım var ondan ama, bnm daha 2 sene var düğüne, o zamana başka şeylere gözüm kayar diye de cesaret edemiyorum.. ama şimdiye kadar ondan daha çok beğendiğim olmadı yani..
güle güle kullan :)))
Güle güle kullan. Hepsi çok güzel.
güle güle kullan canım çok güzeller
yemek takımımız aynı
Çok cici şeyler almışsın cnm hepsini güle güle kullanın inşallah:)
Herbişeyin çok güzel. Kedin de dahil:)
ben hiç sorun yaşamadım sorunsuz geldi tüm ürünlerimaltıncı caddeden alışverşlerinde hiç sorun yaşadınmı.ürünü yok diyip göndermeme yada geç gönderme gibi
Hepsi çok cici, güle güle kullanmanı diliyorum inşallah.
Sevdiğim şeylerin renklerini alma huyu bende de var
çok zevklisin, herşeyin çok güzel
güle güle kullan aşkla canım
canım sen çeyiz topiğimi açtın herşeyin çok güzel güle güle kullan iyikide açtın canım toplu birlikte görüyoruzn burda güzel oluyor
teşekkür ederim canım seninkilerde öyle çok mersi bi kelebekli örtü beğendim çok önceden bir magazada bulabılırsem keşke onu alsam ama bulamam kesinlile çok güzeldi foto bulursam koyuyum hemenkelebek aşığı senin de cicileri cok guzelmişşşşş
alcagın örtüyü merakla bekliorummm güle güle kullan canım hepsini
canım gare sale 2 de mı neydı ben aldım aksam baktım tükenmişti kalmamış olduğundan kaldırmışlardır canım markası by imamoğlu ugur modeliydicanım ya şu çay setin altıncı caddedeki hangi kampanyadanki?:26:
ben göremiyorum
battaniyede mi almak gerekiyo ya :18:
ben hiç düşünmemiştim de
canım gare sale 2 de mı neydı ben aldım aksam baktım tükenmişti kalmamış olduğundan kaldırmışlardır canım markası by imamoğlu ugur modeliydi
bataniye gerekli eve ben hepsini çift kişilik almayı düşünüyorum tek alırsam çifte kullanamam ama çift kişiliği tek kişiye kullanabılırım diye düşündüm battaniyeler şimdi pahalı boyle yuklu cekler bulursan al yoksa alma kışın ya da kış sonu indirimde mart gibi fln 40 50 ya battanıyeler oluyor