gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

tefal comfort touch serisi isteyen arkadaşkar altıncıcadde de kampanyalara girmiş 150 tl uzerıne 55 tl avea indirim çeki veriyor acele edin fırsatı degerlendırın kızlar

altıncı caddeden alışverşlerinde hiç sorun yaşadınmı.ürünü yok diyip göndermeme yada geç gönderme gibi

Güle güle kullan. Hepsi çok güzel.

güle güle kullan canım çok güzeller

yemek takımımız aynı

Çok cici şeyler almışsın cnm hepsini güle güle kullanın inşallah:)

Herbişeyin çok güzel. Kedin de dahil:)

kızlar çok teşekkür ederim beni çok mutlu ediyorsunuz güzel sözlerinizle duygulanıyorum hatta:26::26:

Allah yüzümüzü kara çıkarmasın sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah

yeni ciciler altıncıcadde indiriminden faydalanmazsam olmazdı
sarev atlantic çift kişilik battaniye
12 kişilik çay seti
korkmaz günlük çatal bıçak seti 38 parça

Hepsi çok cici, güle güle kullanmanı diliyorum inşallah.
Sevdiğim şeylerin renklerini alma huyu bende de var

daha alacak çok şeyim var aklımda hepsini belirledim inş yavaş yavaş onlarıda alacağım
yemek takımım bu olacakbernardo carnation serisi

elektirik süpürgesi dyson animalpro 22

düdüklü tencereyi fissler son modelinden almayı planlıyorum

özdilek battaniyeler

nevresime doyamıyorum bunlara birkaç tane daha eklenir kesin

ütüyüde philips alıcam ama ne alırım bilmiyorum
kullanan bilen arkadaşlar varsa bu ürünleri yorumlarını bekliyorum

Son düzenleme:
canım sen çeyiz topiğimi açtın herşeyin çok güzel güle güle kullan iyikide açtın canım toplu birlikte görüyoruzn burda güzel oluyor

kelebek aşığı senin de cicileri cok guzelmişşşşş

alcagın örtüyü merakla bekliorummm güle güle kullan canım hepsini

canım sen çeyiz topiğimi açtın herşeyin çok güzel güle güle kullan iyikide açtın canım toplu birlikte görüyoruzn burda güzel oluyor

sonunda bende açtim gizim heveslendim size
çok teşekkür ederim canım sağol çok mutlu ettin beni

kelebek aşığı senin de cicileri cok guzelmişşşşş

alcagın örtüyü merakla bekliorummm güle güle kullan canım hepsini
teşekkür ederim canım seninkilerde öyle çok mersi bi kelebekli örtü beğendim çok önceden bir magazada bulabılırsem keşke onu alsam ama bulamam kesinlile çok güzeldi foto bulursam koyuyum hemen

canım ya şu çay setin altıncı caddedeki hangi kampanyadanki?:26:
ben göremiyorum

battaniyede mi almak gerekiyo ya :18:
ben hiç düşünmemiştim de

canım ya şu çay setin altıncı caddedeki hangi kampanyadanki?:26:
ben göremiyorum

battaniyede mi almak gerekiyo ya :18:
ben hiç düşünmemiştim de
canım gare sale 2 de mı neydı ben aldım aksam baktım tükenmişti kalmamış olduğundan kaldırmışlardır canım markası by imamoğlu ugur modeliydi
bataniye gerekli eve ben hepsini çift kişilik almayı düşünüyorum tek alırsam çifte kullanamam ama çift kişiliği tek kişiye kullanabılırım diye düşündüm battaniyeler şimdi pahalı boyle yuklu cekler bulursan al yoksa alma kışın ya da kış sonu indirimde mart gibi fln 40 50 ya battanıyeler oluyor

islamoğlu mu yoksaaaa?????
ya benim istediğim takııımmmmmm
hemencecik tükenmiş demek ki

cicilerin çok güzeller güle güle kullan. bernardolar özellikle...çkb takımını çok beğendim.
senin günlük takımının kahvaltı için olanlarınıda ben almıştım kullanmak için can atıyorum ya
aşkla kullan inşallah hepsini

yaa çok güzel şeyler almışsınnnn,çok beğendim. Bende romance ve van gohg çatal bıçak takımından almak istiyorum. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun .Mutluluklarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…