Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

benimkiler büyük ama şu an süt nedeniyle şişlik var biraz alttan78 üstten 100

off yaa 75 bedennnimmmm
üst tarafım zayıf acaba kilo alsam 80 olur mu
18 yaşındayım büyürler mi daha acaba :44:

aynı ölçülerimiz
gögüslerim dik düzgün ama 75 yaa çok küçükkkkk çok çatallı değil böyle kımıl kımıl olsunlar istiyorum

bnmkiler dik değil ne yazıkki canım:84:
ve bana cok büyükmüş gibi geliyolar
catal görünmesn dye napcağmı şaşırıyorum hatta
sanırım dik olmamasından kaynaklanıyo
bıngıl bıngıllar iğrenc bö

bnmki bıngıl bıngıl değil ama bıngıl olsun istiyorummm

selam arkadaslar. benim olcum alttan 71 gogus cevresinden 87. gecen gun bi kiz arkadasim goguslerimle kucuk diye dalga gecti sizce cok mu kucukler??:18:

80e 91 düşününce arada 11 cm var ama bence hiçde öyle aman aman büyük gibi görünmüo acaba bnm ölçmemdemi bi yanlışlık var çok bariz küçük bence nasıl böyle çıktı anlam veremedim açıkcası meme ucundan ölçtüğüm doğru ama meme altı dediğimiz belimizin üst kısmı değilmi memenin başladığı yer çok aptalca oldu ama

evet cnm belden 5cm falan yukarısı gogus baslangıcı yanı aynen oyle benım de78 95 ama hıcde buyuk degıl yanı kucuk hatta aradakı fark sayıyla fazla gelıyo ama gorunum nıyeyse kucuk

evet cnm belden 5cm falan yukarısı gogus baslangıcı yanı aynen oyle benım de78 95 ama hıcde buyuk degıl yanı kucuk hatta aradakı fark sayıyla fazla gelıyo ama gorunum nıyeyse kucuk

evet cnm ya bnmde aynen öle normal göğüs ölçüsü 90 dır ya madem öle bnmki neden küçük duruo hele bide seninki 95miş anlamadım gitti

evet cnm ya bnmde aynen öle normal göğüs ölçüsü 90 dır ya madem öle bnmki neden küçük duruo hele bide seninki 95miş anlamadım gitti

cnm o sutyen olcusu 90 bu cm le olculen 90 degılkı o cup olcusuyle bulunuyo sutyen numarası benım 80 mesela sutyen olcum

anladım bende 80 kullanıorum ama büyük büyük büyük olsun istiyorum ...

benim alttan 74 göğüs çevresi 86 yani 12 fark var ama senin daha fazla bi fark var nasıl okadr küçük duruyoki ve dikkat çekiyo anlamdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…