benım alt78 ust 95 ama yınede kucuk sırtım genıs belkı ondan sayı fazla gıbı gelıyo kac olması lazım yaa 105 falan mı tam bı gogus gıbı durması ıcın desteklıyle ancak oyle duruyobenim alttan 74 göğüs çevresi 86 yani 12 fark var ama senin daha fazla bi fark var nasıl okadr küçük duruyoki ve dikkat çekiyo anlamdm
ben bu göğüs büyütme serüvenine başladığımda eski yazılarıma nbakıyorum alt 77 üst 85 filanmış yani 8 cm filan işte bana da arkadaşlarım ne küçük göğsün var dediği için komplekse başlamıştım şimdi alt 78 üst 91 3 4 kilo aldım sanırım ondan değişti ama 3 4 cm büyüse bana yeter :)
benimkide bana küçük geliyo ama nebilim hiç öyle söyleyen olmadı şimdi bu cep melodisini dinlemeye başladım inş sonuç verir. ideal ölçü herkesin vücut duruşuna göre değişir bence benim bi 8 cm daha ihtiyacım var yada regl dönemi yaklaştığındaki gibi bile olsa razıyım yani
o melodiyi ben de dinlemeye basladim bakalim ise yarar umarim :) ama cok sinir bi muzik yaa :))
meme altı 83
meme ucu 86
orta boyluyum 65 kiloyum yani anlayacağınız çok küçük gögüslere sahibim 75 sutyeni bile dolduramıyorum işin kötüsü diyetteyim 10 kilo vercem düşünün artık tahta gibi gezicem:26:
83 e 86 mıııı... 3 cm mi yaniii??? cnm yanlış ölçmüş olmayasın ??
83 e 86 mıııı... 3 cm mi yaniii??? cnm yanlış ölçmüş olmayasın ??
Toparlak ve meme cucu yukarıda olunca gayet normal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?