Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

ya tatlım benm 6 cm ama 75 i bile doldurmuyo ((

canım şundanda kaynaklanıyor olabilir benim gögüs altımda oturduğum zaman katlanma oluyor yani kilodan dolayı ayaktada olsam bi genişlik söz konusu sanırım o yüzden öyle çıkıyor yoksa gögüslerim yok denecek kadar kücük değil avuç dolduruyor ve 75lik sutyen tam oluyor.

benim ölçüler 78-60-88

benim ölçülerimde olan Agyness Deyn , Madé van Krimpen gibi mankenler var... bakarsanız durumumun ne kadarr vahim oldugunu anlarsınz
hepsi sopa gibi erkeksi kadınlar

kızlar 23 yaşındayım alttan 74 göğüs ucu 76 bildiğiniz tahta gibi dümdüz napıcam ben bunlarla ya hayır içtim biraz dolgunluk verir gibi oldu ama o kadar başka birşey yok hayıt içmeye başladığımdan beri göğüslerimde ağrı var ama büyüme yok ibrahim saraçoğlu günde 1 muz yemenin faydası olacağını söylemiş ama onuda bıraktım şimdide doktorum programında hormonlu çileğin büyüttüğünü söylediler onu deniyorum

hayıt içtim diyecektim hayır yazmışımm

ya kizlar kusura bakmayin ama ben cok mu aptalim?cünkü anlamiyorum bu ölcme meselesini...
cünkü kilolarimizda farkli,o yüzden herkeste farkli olmuyormu???:26::26::26:

ya kizlar kusura bakmayin ama ben cok mu aptalim?cünkü anlamiyorum bu ölcme meselesini...
cünkü kilolarimizda farkli,o yüzden herkeste farkli olmuyormu???:26::26::26:

evt canım herkesin ölçüsü farklı oluyor mezuro ile ölçüyorsun sırtından göğüs altına kadar getirip ölçüyorsun daha sonra yine aynı şekilde göğüs ucuna getirip ölçüyorsun

alt:72 üst:78 di benim dolgolu 75 bile dolmuyodu önce melodi sonra da çörekotu yağıyla şu an üst:84 mutluyum çok mutluyum devam ediyorum masaja geçnlerde bakalım nasıl olucak diye sütyen almaya gittim c cup olmadığı için 80 beden aldım dolgusuz amacım onu doldurmak ilk başta dolgulu 75 nasıl duruyosa yeni sütyenimde öle duruyo çook mutluyum yaza kadar dolucak o sütyen azimliyim çok azimliyim

tebrik ederem canm azmine ulaşırsın İnşalalh

tebrıklar canım ne kadar surede 6cm elde ettın onuda yaz bence Hadı bakalım umarım ıstedıgın gıbı olur sende bu azım varken sen benıde gecersın bu konuda valla Ben 98de kaldım bı 100 yapamadım Alt 78 ust 98 deyınce herkes zannedıyo kı kocaman ama hıcde oyle degıl avcumdan yenı yenı tasıyo dolguluda catalım oldu nerdeyse ama

ooof süper yaa o da çook iyi n azından snin bi çatalın war benim arası ayrık ayrık duruyo hala ama yetişicem sana kararlıyım sonra yarış yapıcaz kim daha hızlı büyütüo diye ayın 4ünden beri masaj yapıyorum ve masaja başladığımda üst 80 di şimdi 84 hatta şu an masaj yapıyorum gaza geliyorum burdakileri okudukça

canım benım avantajım var bır yıl masaj yaptım ondeyım zaman olarak senden Ama dolguluyla ıste oda tam catal degılde ıste sayılır Ama ayrık degıl en azından eskısı gıbı cnm valla yarısa gırıp gaza gelıp 95beden yaparmısız bıde Bu hızla gıdersen sen benı gecersın ama ben eskısı gıbı degılım sıkıldım artık da yınede sonuc alınca yapıyom yaa bıde cmler oluyo sureklı ama yıne kucuk yıne kucuk off Soyle bırden 15 20 cm buyusede kurtulsak artık bu ezıyetten

aaahhh keşke canım ya bakıyorum 1 cm gelişme war ama sütyeni giyiyorum aynı gibi sinir oluyorum 1 - 1 deil de 5 - 5 büyüse oohh ne güzel yatsak kalksak c cup olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…