benımde adetım duzensız dıye doktor dogum kontrol hapı verdı 1ay kullandm ama degsme yok sen ne kdr kullandın? hangı hap senınksıı?
77-87
80 B sutyen kullanıyorum
boyum 155 kilom 53
bence pek de küçük sayılmazlar
değil mi?
Meme ucundandan 83 meme altından 73Kızlar, küçük diyoruz hepimiz ama nedir küçükten kastınız? Hemen bir mezura yardımıyla çlçüp yazalım bakalım, belklide sizin küçük dediğiniz bana göre idealdir? veya tam tersi. Kendimizden haberimiz olsun.
Benimkiler şöyle
meme altından ölçünce:74
Meme ucundan ölçünce: 81
7 cm yani
varmı daha küçük olan??
En varımmm bi çözüm bulan çıkar inşallahKızlar varmı burayı hâlâ takip eden? varmı bir gelişme kimsede yaa.
vallahi öyle özleniyorum ki normal boyuttaki göğüslere. daha genç iken neden silikon yaptırmadim diye kızıyorum kendime. geldik gidecez dünyadan bir şöyle dolgusuz sütyen takamadim yaa. 2 mandalina resmenMeme ucundandan 83 meme altından 73
75 beden takkıyorum dolgulu o bile büyük geliyo boş kalıyo içi boş kalıyo çörek otu yağı kullandım hiç değişim olmadı tek elime geçen fırından yeni çıkmış pogaça gibi koktum kızken çok güzel 80 beden dikti 2 çocuktan sonra kendim bakmak dahi istemiyorum göğüslerime çok fena takıntı oldu bi yolu yokmu bunu dolgunlaştırmanın yaaa
Al benden de o kadar terziyim zayıf zayıf kadınlarda ideal hayalimde ki göğüsler görüyorum çok pis kıskanıyorum benim yaşım 26 ama silikona eşim izin vermiyo pazartesi şerbetçi otu ve hayıt tohumu alıcamvallahi öyle özleniyorum ki normal boyuttaki göğüslere. daha genç iken neden silikon yaptırmadim diye kızıyorum kendime. geldik gidecez dünyadan bir şöyle dolgusuz sütyen takamadim yaa. 2 mandalina resmen
şekercim hevesini kırmak gibi olmasın ama hepsini denedim hiç işe yaramadı. senin vücut belki başka etki eder dene yinede.Al benden de o kadar terziyim zayıf zayıf kadınlarda ideal hayalimde ki göğüsler görüyorum çok pis kıskanıyorum benim yaşım 26 ama silikona eşim izin vermiyo pazartesi şerbetçi otu ve hayıt tohumu alıcam
Bende çok ümitsizim canım çörek otu yağı denedim olmadı zayıfsın ondandır kilo al bak büyücek dediler 52 kilodan 61 oldum tık yok hiç büyümedi kiloların hepsi popişime gittişekercim hevesini kırmak gibi olmasın ama hepsini denedim hiç işe yaramadı. senin vücut belki başka etki eder dene yinede.
silikon pahalı zaten canım. bide ameliyat sonuçta. riskleri vardır. ilerde de çıkartmak istenebilir falan boşver. doğal yollarla da büyümez gibi. kaderimiz deyip oturucaz. kocalara yazık bakıp iç çeksinler güzel memelereBende çok ümitsizim canım çörek otu yağı denedim olmadı zayıfsın ondandır kilo al bak büyücek dediler 52 kilodan 61 oldum tık yok hiç büyümedi kiloların hepsi popişime gittiaçıkçası şerbetçi otundan korkuyorum kanser yapma ihtimali varmış ama hayıt tohumu adet süzensizliği için çok iyi bende o sorun da var onu denicem en azından büyür yada büyümez silikonda taktıramıyorum yapcak bişeyim kalmıyo artık
Vallahiii yaaa vende üzülüyom adama emzirme döneminde taş gibi kocsman olmuştu o zaman ne kadar mutluydu halbuki ama şimdi tutmakta zorlanıyo çoook yazıkkksilikon pahalı zaten canım. bide ameliyat sonuçta. riskleri vardır. ilerde de çıkartmak istenebilir falan boşver. doğal yollarla da büyümez gibi. kaderimiz deyip oturucaz. kocalara yazık bakıp iç çeksinler güzel memelere
Benim emzirme döneminde bile minnacikti. hiç yasiyamadim o hissi. Bugün fatma girik filmi vardı memeler kocaman.benimki sanki hep oraya bakıyor gibi geliyor bana. güzel ve olamayacak bişey sonuçta kendisi içinVallahiii yaaa vende üzülüyom adama emzirme döneminde taş gibi kocsman olmuştu o zaman ne kadar mutluydu halbuki ama şimdi tutmakta zorlanıyo çoook yazıkkk
Benim emzirme döneminde aynı silikonlu gibi olmuştu 85 beden sütüm çoktu çünkü ama 23 ay emdirdim kızımı o sütler bi çekildiiii anammmm tam bi facia sadece derisi kaldı içi bomboş eşim bi an şok oldu noldu bunlara diye o gün bu gündür bende göğüs takıntısı başladı yani ram 3 yıldır takıntılıyım ama birazda bizim beynimiz şuan ona odaklı ya herşeyi öyle algılıyoruzdur sende eniştenin günahını alma bence sorun bizde çok fazla takıyoruz ama takmaktada haklıyız benceBenim emzirme döneminde bile minnacikti. hiç yasiyamadim o hissi. Bugün fatma girik filmi vardı memeler kocaman.benimki sanki hep oraya bakıyor gibi geliyor bana. güzel ve olamayacak bişey sonuçta kendisi için
Evet canım takmayalim en iyisi. bizimde başka ozelliklerimiz vardır illaki. başkalarında olmayan. avunacak bişey bulalım.Benim emzirme döneminde aynı silikonlu gibi olmuştu 85 beden sütüm çoktu çünkü ama 23 ay emdirdim kızımı o sütler bi çekildiiii anammmm tam bi facia sadece derisi kaldı içi bomboş eşim bi an şok oldu noldu bunlara diye o gün bu gündür bende göğüs takıntısı başladı yani ram 3 yıldır takıntılıyım ama birazda bizim beynimiz şuan ona odaklı ya herşeyi öyle algılıyoruzdur sende eniştenin günahını alma bence sorun bizde çok fazla takıyoruz ama takmaktada haklıyız bence
Canım sana güzel bi haberim var 4 gündür 2 kez 1 yemek kaşığı hayıt tohomu +1 tatlı kaşığı balla karıştırıp kullanıyorum meme ucundan ölçüm 83 iken şuan 87 geliyo sertleşti çok mutluyum büyük bi azimle 1 ay kullanıcam bakalım nolucakkkkEvet canım takmayalim en iyisi. bizimde başka ozelliklerimiz vardır illaki. başkalarında olmayan. avunacak bişey bulalım.
benim kafamı karıştıran sokakta bakıyorum sadece benimkiler minik. çoğunluk büyük. yada orta boy. şanssızlık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?