• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

benim alttan 74 göğüs çevresi 86 yani 12 fark var ama senin daha fazla bi fark var nasıl okadr küçük duruyoki ve dikkat çekiyo anlamdm:25:
benım alt78 ust 95 ama yınede kucuk sırtım genıs belkı ondan sayı fazla gıbı gelıyo kac olması lazım yaa 105 falan mı tam bı gogus gıbı durması ıcın desteklıyle ancak oyle duruyo:50:

Son düzenleme:
ben bu göğüs büyütme serüvenine başladığımda eski yazılarıma nbakıyorum alt 77 üst 85 filanmış yani 8 cm filan işte bana da arkadaşlarım ne küçük göğsün var dediği için komplekse başlamıştım şimdi alt 78 üst 91 3 4 kilo aldım sanırım ondan değişti ama 3 4 cm büyüse bana yeter :)

benimkide bana küçük geliyo ama nebilim hiç öyle söyleyen olmadı şimdi bu cep melodisini dinlemeye başladım inş sonuç verir. ideal ölçü herkesin vücut duruşuna göre değişir bence benim bi 8 cm daha ihtiyacım var yada regl dönemi yaklaştığındaki gibi bile olsa razıyım yani :1:

ben bu göğüs büyütme serüvenine başladığımda eski yazılarıma nbakıyorum alt 77 üst 85 filanmış yani 8 cm filan işte bana da arkadaşlarım ne küçük göğsün var dediği için komplekse başlamıştım şimdi alt 78 üst 91 3 4 kilo aldım sanırım ondan değişti ama 3 4 cm büyüse bana yeter :)

ben de mi kilo alsam canim ya :97: boyum 1.71 kilom 55 ama kilo aliyim derken ya ucunu kacirirsam :)

benm rengli döneminde sadece dolgunluk oluyo 2 3 cm filan fark ediyo ama ççok şey denedim artık bişey yapmıyorum psikolojim bozulmaya başladı.

benimkide bana küçük geliyo ama nebilim hiç öyle söyleyen olmadı şimdi bu cep melodisini dinlemeye başladım inş sonuç verir. ideal ölçü herkesin vücut duruşuna göre değişir bence benim bi 8 cm daha ihtiyacım var yada regl dönemi yaklaştığındaki gibi bile olsa razıyım yani :1:

o melodiyi ben de dinlemeye basladim bakalim ise yarar umarim :) ama cok sinir bi muzik yaa :))

aslında kilo alsan farkeder baya çok da zayıfmışsın zaten bence 60 olsan göğüs de en az 4 cm fark eder benm boy 165 kilo 55 di 59 oldum daha fazla almazsam gayet memnunum halmden

aslinda pek cok kisinin gogusleri kucuk ama push up sutyenler giyiyorlar o yuzden buyuk gorunuyorlar. ben normal sutyen giyiyorum ama artik destekli mi alsam diye dusunmeye basladim

Son düzenleme:
artık kıyafetlerimin üzerimde tok durmasını istiyorum :14:benim ceketlerimi kızkardeşim giydiğinde sanki farklı kıyafetmiş gibi daha güzel duruyor.:59: tamam kendimle barışığım ama o benimle barışık değilki. ölçüm 74e 85 çokmu küçük acaba, halada bi ümit burdaki yöntemleri deniyorum bakalım şöyle üst 90 olsaydı yeter:43:

aslında çevresi ile ölçülürse boyuttan bahsetmiş olmuyoruz... koltuk altına kaçabilir ortası taşabilir :1:

meme altı 83
meme ucu 86
orta boyluyum 65 kiloyum yani anlayacağınız çok küçük gögüslere sahibim 75 sutyeni bile dolduramıyorum işin kötüsü diyetteyim 10 kilo vercem düşünün artık tahta gibi gezicem:26:

meme altı 83
meme ucu 86
orta boyluyum 65 kiloyum yani anlayacağınız çok küçük gögüslere sahibim 75 sutyeni bile dolduramıyorum işin kötüsü diyetteyim 10 kilo vercem düşünün artık tahta gibi gezicem:26:

83 e 86 mıııı... 3 cm mi yaniii??? cnm yanlış ölçmüş olmayasın ??

şuan göğüs ölçümün kaç olduğunu bilmiyorum ama 70 bedeni bile zor dolduruyorum :( :84: :84: :84: :84: :84: :84:

80 beden sütyen kullanıyorm bende ama küçük görünüo kıyafette zaten küçük sanırım

Back