Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

73-85
sütyen ölçüm 75 B
ama göğüslerim büyük durmazlar, aksine bence küçükler ama dik oldukları için birde gövdem ince yapılı olduğu için 12 cm çıkıyor heralde.

73-85
sütyen ölçüm 75 B
ama göğüslerim büyük durmazlar, aksine bence küçükler ama dik oldukları için birde gövdem ince yapılı olduğu için 12 cm çıkıyor heralde.

bazen küçük olması daha güzel diye düşünüyorum ama diğer arkadaşları görünce kendimi kötü hissediyorum

işte normal durmuyorlar ancak 75 takabiliyorum desteksiz olarak. o yüzden biraz daha büyümeye ihtiyacım var bugün yeni bi küre başladım sabah akşam rezene içeceğim bi de yarından itibaren de küç yiyeceğim bi de sabah akşam masaj etki görürsem mutlaka paylaşırım

anlamıyorum arkadaşlar..mesajlara baktım da, yaş ortalaması 20 bile değil...böyle olmasına rağmen göğüslerim daha büyürmü diye soranlar var...offf offf biz ölelim o zaman..

valla diğer bayanları bilmem de benim yaşım 26 ama hala büyür mü diye umut ediyorum işte umut fakirin ekmeği demişler

bende büyümez diye düşünmüştüm ama azimle büyüyo ben 29 yaşındayım ve şerbetçi otunu kullanıyorum etkisinide gördüm

canım evet gogus altını olcuyoruz bıde gogus ucunu olcuyoruz sonra aradakı fark cup olcumuz oluyo mesela benım 89 ust alt 78 hihoyyyt

kızlarr uzun zaman sonra ılk kez ölçtum bugun 92ust 78 alt geldı kıloda almadım 3 cm kendılıgınden buyumus cok sasırdım adet gunume de cok var hıc bısey yapmadıgıım halde cok ılıgınc geldı buraya yazmıs oldugum eskı yazıma cevap vermek ıstedım keske boyle bısı yapmadan buyuse

bnmde 75B yi zor dolduruyo.. 80A olabilir..

75b yi zor dolduruyorsa 75c yi deneyeceksin

sütyen konusunda cok yanlis yapiyoruz kizllaaarrrr

75 80 85 vs bunlar meme alti ölcüsü

a b c bunlar meme icin ölcüler yani cup ölcüsü

ben 75b kullaniyordum ve cok kücük geliyor en ufak bi harekette gögüslerim disari firliyor..

75c deniycem ismarladim hatta gelmesini bekliyorum..

beden ölcüsünde lütfen dikkat edelim..

80 a demek meme alti genis ama meme kücük

75 b ye zor sigani a ya nasil sigdiracaksiniz lütfen yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…