Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

Göğüs altı: 72
Göğüs ucu: 82
1- 2 cm oynayabilir nasıl ölçeceğimi pek bilemedim çünkü.
75 beden kullandığım yetmezmiş gibi bir de destekli sütyen kullanıyorum.

Boyum 155 kilom 51, bel 65 kalça 86, yaşım 23.

Şöyle 4- 5 cm daha büyük olsa göğüslerim bana yeter. :18:

Üşenmedim ben de ölçtüm kızlar
Üstten;88
Alttan;74
Ben de küçük göğüsten şikayetçiyim,keşke biraz daha büyük olslar

Anneminkisini ölçtüm onun 102 çıktı onunkisi tam istediğim boyutta :84:Offfffffff ya çok canım sıkkın

benimkide 74-80. yalnız değilmişim heralde diyordum bir ben böyleyim.ölçülere göre benim 75 a takmam gerek. iyide doldurmuyo ki desteklinin içi bile boş. nolcak böyle yaaa

hangi yöntemlerle acaba?

Aralıkta silikon taktırmadan önce
alt 72cm üst 78cm di.. 75 A silikonlu ancak doluyordu ancak :/
şimdiyse alt yine 72cm üst 88 cm.. 75 C desteksiz sadece kumaş sütyen kullanıyorum ve dolu dolu. . :)

daha büyüğü bana yakışmaz,hem eşim hem Dr.um aynı şeyi söylüyor o yüzden memnunum

Aman kızlarr bırakın küçük olsun daha iyi keşke şuan bende küçüklüğünden dert yanıyo olsaydım herkez gibi ama nerdeeeeeee:))))

kızlar bnm gögüs ölçüm 90. ve bu o kadar güzel bişey değil ben de küçük olsun isterdim.gerçekten!

1)olduğunuzdan kilolu gösterir.
2)giydiğiniz kıyafet değil vucudunuz ön plana çıkar.ne biliim göğüs kısmı genişler elbise bi abuk durur.
3)ben arkdslarımın giydiği bluzları giyemıyorum onların neredeyse gögus arasını gecen derinlikte kıyafetlerini ben giysem teşhirci gibi olurum.gayet yüksek giysem bile dikkat çekiyor.
4) straplez bikini(askısız) giymek tek hayalim ama hiç giymesem daha güvenli!
5) bikini giydiğimde çok dikkat çekiyor.

ve bu nedenle sevmiyorum! küçük göğüs modern duruyor.büyük göğüs ise .. neyse kötü yani:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…