Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anomm bnmkiler küçükkk:78:
anlamıyorum arkadaşlar..mesajlara baktım da, yaş ortalaması 20 bile değil...böyle olmasına rağmen göğüslerim daha büyürmü diye soranlar var...offf offf biz ölelim o zaman..
göğüs altı 73
göğüs ucu 86
75/b 75/c mi bilemiyorum
aynı ölçülerimiz
gögüslerim dik düzgün ama 75 yaa çok küçükkkkk çok çatallı değil böyle kımıl kımıl olsunlar istiyorum
bnmkiler dik değil ne yazıkki canım:84:
ve bana cok büyükmüş gibi geliyolar
catal görünmesn dye napcağmı şaşırıyorum hatta
sanırım dik olmamasından kaynaklanıyo
bıngıl bıngıllar iğrenc bö
Tam 90 ama ben küçük istiyorum ne yalan söylim
80e 91 düşününce arada 11 cm var ama bence hiçde öyle aman aman büyük gibi görünmüo acaba bnm ölçmemdemi bi yanlışlık var çok bariz küçük bence nasıl böyle çıktı anlam veremedim açıkcası Meme ucundan ölçtüğüm doğru ama meme altı dediğimiz belimizin üst kısmı değilmi memenin başladığı yer çok aptalca oldu ama
evet cnm belden 5cm falan yukarısı gogus baslangıcı yanı aynen oyle benım de78 95 ama hıcde buyuk degıl yanı kucuk hatta aradakı fark sayıyla fazla gelıyo ama gorunum nıyeyse kucuk
evet cnm ya bnmde aynen öle normal göğüs ölçüsü 90 dır ya madem öle bnmki neden küçük duruo hele bide seninki 95miş anlamadım gitti
selam arkadaslar. benim olcum alttan 71 gogus cevresinden 87. gecen gun bi kiz arkadasim goguslerimle kucuk diye dalga gecti sizce cok mu kucukler??:18: