Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

benim memişler küçüldü baya..kilo verdim bu aralar
göğüs ucu 85
göğüs altı 71.5
iyi heralde..ben memnunum ölçüsünden ama kilo vermeden önce daha dolgunlardı..malesef kilo verince küçülüyolar

Kızlar benim gögüs altı :78 gögüs üstü: 88 sizce çokmu küçükler ??? ben çok takıntı yapıyorum :çok üzgünüm: :teselli:

psikomanyakcığım biraz küçük olabilir göğüs ölçülerin çünkü benim alt:70 uç:85 bana yine de küçük geliyor bi de benim kalça93 olduğundan kum saati gibi olabailmem için biraz daha göğüsleri büyütmeliyim

Canım bnm seninkide iyiymiş boyutun yani şuan kaç kullanıyosun hani eline gelince doldurup taşıyor bnmkiler ama takıntı işte yine 1 sene içinde burdaki bilgilerle çok iyi yol katettim buna seviniyorum hiç değilse ve hala devam edicem yaşım daha 19 yani hormonları tetiklemeye devam...

alt 71 üst 82 boyum 1,55 kilom 50 bel 67 kalca 92 göğüslerimi üstten 88 yapmak istiyorum yani bana 6 cm lazım o zaman fark 17 cm olacak o zaman harika olacak işte...

bence hiç gerek yok zaten emzirmeyle büyüyecekler ki senin ki c kup daha fazası fazlaolur bencedaha büyüme:)

ben şuan 85 takıyorum ama içinde boşluklar kalıyor tabi ben içini doldurup taşırsın istiyorum tabiki

benim bildiğim kadarıyla o dolup taşma olayı doğru beden sütyen kullanmaya bağlı senin gğüs altın 70cm ise üstüde 805 cm ise 70 beden c kup sütyen kulanmalısın bence. çünkü sütyen de beden hesaplaması: sırt ölçüsü sütyen numarasını , göğüs ölçüsü cup u gösteriyor.

alttan 75,üstten 90 olmuşlar
biraz kilo aldım bundan büyüdü sanırım
boyum 155 kilom 50

Son düzenleme:
ama ben o mezura mi adisi iste onunlan ölcmedim kurdaleylen ölcdüm sonra onuda metrenin üsdüne tutup bakdim belki yanlis olabilir oyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…