greengirl ve camamber 21 günde yağlarından kurtuluyorlar!

ne demek her zaman :) faydası dokunsun ben daha mutlu olurum :) bazen bazı ürünler tek sezonluk çıkıyor belki de benim kullandığım öyle bir şeydi...bacak konusunda ben de çok sıkıntı çektiğimden seni çok iyi anlıyorum. sıkılaştırıcı yağ da olabilir, aslında ben de bakayım bir bir şeyler bulursam söylerim yine sana. ben organik ve doğal dışında kozmetik kullanamıyorum, seçeneklerim çok daralıyor bu durumda ama masajın çok faydası var gerçekten, çünkü dolaşımı düzenliyor dolayısı ile selülit oluşumunu engelliyor.

bir de yeni bir keşfim oldu :) sabah kahvaltıda domatesin üzerine bolca zeytinyağı ve kekik döküp yedim haftasonu, allahım nasıl bir bağırsak düzenleyiciymiş o:) benim sorunum karın şişliği aslen, malesef o da gazdan dolayı spor yapmasam, beslenmeme dikkat etmesem vs derken koca karınlı bişi olup çıkıyorum. rezene çayı falan aldım bakalım, şiş karın kadar kötüsü yok

raen'in selülit yağına baktım da içeriğini beğenmedim. çeşitli bitkilerin esansını ayçiçek, fındık ve badem yağıyla karıştırmışlar... ben yarın ayrıntılı bir alışverişe çıkacağım, aldıklarımı, beğendiklerimi buraya da yazarım.
hıı benim anneannemin kabızlığa çözüm formülüdür domates ve zeytinyağı :) özellikle küçük domateslerden yersen daha fazla kabuğu olduğu için daha da iyi olur.

dediğim gibi selülit yağını kullanmadım ama diğer ürünlerinden çok memnunum. içeriğinde biberiye falan olması gerekiyordu sanırım yağ yakması için. bende evde bir yağ var rossmann dan almıştım gayet de güzeldi ama az kullandım duruyor öyle...

ah ah çekmeyen anlayamaz sürekli şiş karınla gezmek kadar kötü bir şey yok

of çok sinirliyim gene yalan oldu pilates dün akşam yemek bile yiyemeden hasta ziyaretine gittik eve gece 12 de eve geldik. açlıktan öldüğümüzden dolayı da gece 11 de bir güzel tıkındık

of çok sinirliyim gene yalan oldu pilates dün akşam yemek bile yiyemeden hasta ziyaretine gittik eve gece 12 de eve geldik. açlıktan öldüğümüzden dolayı da gece 11 de bir güzel tıkındık

hııı üff ben de yapmadım, sadece yürüyüş yaptım... biraz düşüncem ben, sorun bende çünkü

hııı üff ben de yapmadım, sadece yürüyüş yaptım... biraz düşüncem ben, sorun bende çünkü

bilerek ve isteyerek yapmadım diyorsun ben hala sinirliyim ya, bugün de toplantı olacak ve gene programım aksayacak. nefret ediyorum aksayan programlardan

bilerek ve isteyerek yapmadım diyorsun ben hala sinirliyim ya, bugün de toplantı olacak ve gene programım aksayacak. nefret ediyorum aksayan programlardan

sen bi başlayabilirsen tamamlıycaksın zaten... daha önce de yapmıştın, sinirlenme, düzenlersin bu hafta.

umarım ya, planım aksayınca sinir oluyorum :)

toplantı stresi de bastı tabi, büyük ihtimalle azar yenilecek

yeşil çay iç, bir de ted talks'ta izlediğim bir videoda stresli durumlardan önce kollarını zafer kazanmış gibi V şeklinde açıp, çeneni kaldırıp 2 dk öyle durmanın stres hormonunu düşürüp özgüven sağladığını söylüyordu bir bilim kadını. dene istersen :)

hahaha iyiymiş

kendimi alıntılamışım

nerelerdesin

kendimi alıntılamışım

nerelerdesin

hahahaha burdayım, 10000 adımlık yürüyüşümü tamamlayıp geldim 21 gün dvdsine bugün başlıyorum kendimi psikolojik olarak hazırladım senin nasıl gidiyor? iş yoğunluğu hala var mı?
bu arada selülit kremi aldım Krauterhof diye bir şey, ısıtıcı etkili falan.

vayy süper :) pazartesiden sonra düzenli yapmaya başladım ama sürünüyorum yorgunluktan desem yeridir:) evet alman markası iyidir, ben de alacaktım onun sıkılaştırıcı losyonunu hatta alsam mı ki aklıma getirdin bak şimdi :) iş yoğunluğu bitmez, ev yoğunluğu bitmez bazen kendimi yarış atı gibi hissediyorum sürekli birilerini memnun etme çabası, müdürünü, müşterilerini, eşini, aileni, eşinin ailesini memnun et, ha bir de bakımlı ol, güzel ol, daima güleryüzlü ol yani makine ol!!! neyse konuyu saptırmayayım, dertliyim bu konuda

ya ben çok faydalı olacakmış gibi hissediyorum, zaten içinde kafein falan var, Metmet Öz de programında kafeinli kremler dışındakiler işe yaramaz diyor. Satıcı kadın nieva kakalamaya çalıştı bana, almadım :)
ay ama süper gidiyosun, hem ev hem iş, hem de inceciksin

kafein demişken bir yerde okumuştum naomi campbell kahve ile masaj yapıyormuş falan kafeinden faydalanmak için öğlen baktım bende gratisten sıkılaştırıcı krem sonra almadım evdeki kremler bi bitsin alırım ay satıcı kadınlar zaten tamamen ayrı bir başlık konusu, az çok da anlayabiliyorum tamam satış yapmalılar ama işin içine abartı hatta yalan girince ben çığrımdan çıkıyorum, hele ki en ufak bilgisi dahi olmayan bir ürünü satmaya çalıştıkları zaman

teşekkür ederim, ama inan çok yorucu, bazen sinirlerim bozuluyor trip atıyorum eşime falan herkes bebek yapın diyip duruyor ama cesaretim yok şimdilik bu kadarından fazlasını kaldıramam gibi geliyor

işte bir arkadaşım var, kız azmetti acayıp kilo verdi şimdi de pilatese başladı sıkılaşmak için. azmeden yapar diyorum (biraz da gaz verme olsun okuyanlara )

Merhaba arkadaşlar. Ben hesef 50 kilo olmak başlığında yaziyorum. 3 gündürilatese başladım. Buraya da yazmak istedim.
Aslında daha önce pilates yapmisligim var fakat apansisit ameliyatı sonrası spor yapmam yasaklanmıştı. Şimdi home tv de karon karter la başladım vücudum isinsin siye. Bu hafta sonu 21 günde yağ yakma programına başlayacağım.
Ameliyattan önce buna yeni başlamıştım ki apandisitim tuttu yapamadım:)) bu sefer hayırlısı diyim :) ramazana kadar tam 21 gün var. Insallah iyi sonuç alırım

hıı sanırım Mehmet Öz de önermiş onu, aslında aklıma çekilmiş kahveyi biraz yağ ile karıştırıp sürmek geldi. ama öyle vıcık vıcık işlerle de uğraşmak istemiyorum.
ayy ilerde hazır olunca yaparsınız, fit anneler çok cool duruyorlar :) "ay bu kadın ne ara doğurmuş, ben doğum yapmadım ama benden daha ince" diye depresyona sokarsın insanları

ya aynen, duşakabin falan batıyor bir de temizlemesi var onun diye uzak duruyorum öyle şeylerden mümkün olduğunca evet zaten hep bakıyorum mankenlere hamilelikten önce fit oldukları için vücutları çok bozulmamış, öncesinde vücudu iyi hazırlamak lazım. ay alemsin valla utandım şimdi teşekkür ederim hep birlikte fit olalım her zaman

diğer konularına bakamadım incelme falan nasıl gidiyor :)

oraya yazmak istemiyorum artık zaten, baştan başlayıp durmuşum hep :26: biraz ortalıkta yazmaya devam edicem, sonra yeni konu açarım belki :)
haftaya ölçüm yapıcam bakalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…