greengirl ve camamber 21 günde yağlarından kurtuluyorlar!

bu arada artık hedefim topshop'ın super soft skinny jeanlerinin 34 bedenine girebilmek. şu an denemeye bile cesaret edemiyorum.

ya yok bizimkiler tv izlemez zaten, ben kullanabilirim yani. yalnız salondan gitmiyorlar, "yap kızım sen sporunu" diyorlar öyle de olmuyo işte, konsantre olamıyorum tabi ki.

aynen ben de birileri bakarken hiç konsantre olamam ama alıştım artık eşimin garip ve acıyan bakışlarına

ooo topshop un 34 bedeni :) gördüğüm en dar 34 bedenlerdendir...

evet, o yüzden onu seçtim. üstelik bugün baktıklarım tam istediğim gibiydi, yumuşacık tayt gibi, renkleri de güzel mango'nun 34 bedenleri 36 beden zaten. zara'nın da değişiyor kalıbına göre. bu kadar boş vaktim varken topshop 34 bedeni olamayacaksam hiçbir zaman olamam. o pantolon alınacak

mangonun 34 bedenleri 36 mı? ben sürekli mangodan giyiyorum kalıpları gayet normal belki bol kesim denk gelmiştir. her neyse. önemli olan görüntü rakamlara çok takılmamak lazım bence 34 beden topshop kotuma da girebiliyorum gayet şu an.

tüm görüntüye bakmak da önemli. benim boyum 1.75, ölçülerim şu an 90-63-90. 36 ya da 34 hiç önemli değil, şu an üstümdeki kıyafetler 34 beden. bir kısım kıyafetim 34, bır kısım 36. ben kendimi iyi hissedeyim gerisi boş. özellikle yaşadığım ibs kabusundan sonra bu düşüncelere kapıldım eskiden ben de çok takıntılıydım

boyun uzun zaten, benim en az 34 olmam gerek bu boyla. öyle iyi hissediyorum, üst tarafım 34 beden şimdi 32-34 olmak istiyorum.
yok kesiminden değil, ölçülerine bakmıştım ama belki baktığım yerdeki cmler yanlıştır.

kendini nasıl iyi hissediyorsan benim dün çok fazla kas ağrım oldu bacaklarımda (daha önceki kürlerde de olmuştu), dün yapmadım bugün de duruma göre yapmayabilirm. sonra tekrar baştan başlayacağım, diğerlerinde de böyle yapmıştım. bacaklarımda çok kas ağrısı oluyor hatta dizimde morarma var, anlamış değilim, diğer kaslarda sıkıntı yok...

aaa morarma mi, cok acayip. kosudan mi oldu acaba? cunku diger hareketlere aliskinsin...
yani diger kurleri de 15 kereden fazla yaptin di mi, ilk birkac tanesi alistirma olarak?
ben dun yapmadim dedigim gibi, bugun yaptim. soguma hareketlerini yapmadim, bacaklarimi kendim esnettim. sabah da yuruyuse cikmistim, bir de Tara Stiles videosu yapmayi planliyorum. youtube'da yoga kanali var, bakmadiysan bir goz atabilirsin belki.

kas gevşetici içtim bakalım bugün de yapamayabilirim evet diğerlerini de aynı şekilde alıştırma+dinlenme+kür yani bacak kürü 15 gün, karın kürü 21 gün şeklinde yaptım. tara stiles i ben de duydum, hatta takip ettiğim bir blog var, ordan tanıdım kendisini. yoga dünyasına bakalım ne zaman dalabileceğim gündüz çalışıyor olmak, eve gidince evin sorumluluğu vs derken

buyuk ihtimalle ayni blogu takip ediyoruz :) benim bu donem okulum yoktu, aslinda daha fazla spor yapabilirim. sen hem calisip hem ev idare edip spor yapiyorsun sonucta, bu daha buyuk bir sey. ben de asilicam spora artik. kaldigim yerden devam edecegim ben 21 gun dvdsine. gecen ay 2 kere yapmistim zaten.
su an tam yapamadigim hareketler var ama napalim.

takip ettiğin blog bikini p... değil mi tam isim vermek yasak sanırım :) bana 2 gündür bir haller oldu, hava değişiminden mi anlamadım, acayip bir yorgunluk, kas ağrısı, uyuşukluk... bugün tekrar başlamak hedefim ama bakalım... ağrılarım her seferinde olduğu gibi 3. günde yanu bu sabah anca geçti, yalnız bu 21 gün dvd sini ilerletmeden yapıyorum ya, çookkkk uzun sürüyor, öbürlerini arada konuşmaları vs atlayınca 45-50 dk da bitirirdim zamanla o hareketleri de kolaylıkla yapabiliceksin takılma hiç onlara, ama spor çok nankör bir şey, skinny dvd sinde köprü kurabiliyorken, geçen gün kuramadım hemen hamlamışım

evet o blog :) ben de emin degilim isim vermek yasak mi degil mi bilmiyorum.
istanbulda yasiyorsan hava tam igrenc bayagi mutsuzluk veriyor. sicak ve bulutlu…
evet cok uzun yahu, ben de esneme hareketlerini kendim yapicam artik. 1 saatten sonra cok sikiyor.

esnemeleri de hızlı yapıyor, kendim yapsam da aynı olacak sanırım istanbulda değilim ama burası da aynı istanbul gibi nemli deniz havası... bugün biraz kendime gelirim inşallah. akşam erkenden yattım

esnemeleri de hızlı yapıyor, kendim yapsam da aynı olacak sanırım istanbulda değilim ama burası da aynı istanbul gibi nemli deniz havası... bugün biraz kendime gelirim inşallah. akşam erkenden yattım

inşallah... olmazsa yarın vitamin falan alabilirsin, ben bazen ginseng kullanıyorum ya da pharmaton.

inşallah... olmazsa yarın vitamin falan alabilirsin, ben bazen ginseng kullanıyorum ya da pharmaton.

iyi fikir evet, ama hava değişimleri çok etkiliyor beni sanırım bu halim de o yüzden. bakalım kahve ile kendime gelmeye çalıştım biraz ama akşam halim ne olur bilemiyorum...

evet dün akşam tekrar yaptım. ama sambayı bırakmayı düşünüyorum bir süre, ikisi birden çok yoruyor çünkü. çok uzun sürüyor ya 1,5 saate yakın artık bıkıyorum ama çok da etkili olacağı kesin...

akşam eşimin yanında yaptım, acıdı bana nolur bırak helak ettin kendini diyor

ben de nasıl gidiyor diye soracaktım sana... başladın yani 21 günlük küre, süpersin evet bayağı uzun, ben de bugün sabah yaparım diye düşünmüştüm ama bir türlü başlayamadım. uyurken boynum tutulmuş, yeni yastık alıcam. sambayı bırak bence de, ben de yanında başka dvdler yaparım diye düşünmüştüm ama insan daha fazla televizyona bakarak egzersiz yapmak istemiyor.
ben okula gitmediğim için haftada yalnızca 3-4 kez dışarı çıkıp geziyorum, okul veya iş olunca daha çok kalori harcanıyor gün içinde. ben de bunu dengelemek için yürüyüş yapıyorum bir tek ama bugün bisiklete bineceğim sanırım.

başladım evet bakalım kesintisiz yapabilecek miyim, mecburi kesintiler olabiliyor bazen, sadece akşamlarım boş onda da toplantı, ziyaret vs işler çıkınca sarkıyor ertesi güne otomatikman. cidden çok tempolu ilk bölümün sonunda bile (kardiyopilates olan bölüm) haşatım çıkmış oluyor ama cidden en etkili egzersizleri seçmiş bu dvd de. yogayı erteliyorum bir süreliğine, kür işi beni çok yordu, selülitsavarı düşünüyorum şimdi kür şeklinde mi yapsam yoksa haftada 3 gün falan mı karar veremedim. selülitlerim epey azaldı, sıkınca çok az bir miktar kaldığını görebiliyorum. sen ne dersin? normal pilates gibi haftada 3 gün yapıp, yanına yoga,samba vs eklesem selülitlerimi tamamen bitirir mi ?:26:

bence haftada bir gunluk kesintilerin bir zarari olmaz, kafana takma o kadar. bu 21 gun, 2 hafta vs pazarlama hilesi sonucta...
daha once skinny jeans yapmis oldugun icin selulitsavari haftada 3 gun yapip yeni aldigin dvdleri de diger gunlere ekleyebilirsin belki. benim bacaklarimda selulit yok, popomun alt kisminda var, onlar bile azaldi. boyle devam edersek en kotu ihtimalle yaz sonu selulitlerimiz biter bence :)

evet öyle yapayım ben, dvd yı sen yapmıştın doğru, skinny ile benziyor demiştin. sıkıntı yok o zaman... bundan sonra haftada 3 gün selü,2 gün yoga+samba vs yapsam gayet iyi olur, bir an önce şu şekillenme kısmı bitse de korumaya geçsek hele de sıcaklar başladı, günde 1,5-2 saat her gün her gün çekilmiyor :) yalnız bendeki planlama düşkünlüğü yine çıktı ortaya, daha yeni 21 güne başlamışken bitirince ne yapacağım diye planlıyorum

bu arada kimse yazmıyor bizden başka yapan yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…