greengirl ve camamber 21 günde yağlarından kurtuluyorlar!

ayy evet ya eskiden hic terlemezdim, simdi 2-3 harekette hemen terliyorum.
aynen ben de surekli ne yapsam diye dusunuyorum :) spor bolumunde cok insan olmuyor, olanlar da yazin gidiyormus oyle dediler. gerci bahar aylarinda da luru kalabalik oluyor, 3 gun spor yapip birakanlar, sacma sapan sorular soranar falan... boyle de guzel bence :)

sorma, akşam nasıl terledim hani ünlüler spor salonundan çıkarken fotoları çekilir sırılsıklam saç baş yapışmış rezalet aynen öyleydim genel yoğunluk bir derdim varda zaten genel olarak. bi ara bende kızdım girmeyeceğim tekrar falan dedim, skinny jeans konusunda sayfalarca anlatmışız aletleri bilmem neyi, son sayfayı açmış hangi aletler kullanılıyor diye sormuş çıldıracaktım.

hahahaha oyle terleyince de cok cool hissediyor insan kendini di mi :) bu sorun her konuda oluyor zaten, yuruyus basligi vardi boyle sacma sapan sorular yuzunden dagildi. en cok da "okumaya vaktim yok kizlaaaar soyle soyle boyle olur muuuu?" denmesi sinirlerimi ziplatiyor. bu sayfalari okuyan herkes enayi ve issiz, bir tek o akilli ve cok basarili bir kadin oldugu icin cok mesgul, ayrica "piremses" oldugu icin bu forumdaki halktan insanlar derhal onlara cevap vermek zorundalar.

aynen öyle. biz de çalışıyoruz bir ton işimiz var ama bir amacımız var okuyoruz öğreniyoruz ve paylaşıyoruz. emeksiz yemek olmaz benim mottumdur, ki o kişiler hala harekete bile geçememişken biz burda yaza bomba gibi giriyoruz dahası var mı

hıı bir de burdaki paylaşımları okumak için 10 dakikası olmayan biri nasıl 1 buçuk saatlik spor yapacak anlamıyorum gerçekten.
neyse bu saat oldu 21 gün yapmadım, akşam odamda yapıcam.

hıı bir de burdaki paylaşımları okumak için 10 dakikası olmayan biri nasıl 1 buçuk saatlik spor yapacak anlamıyorum gerçekten.
neyse bu saat oldu 21 gün yapmadım, akşam odamda yapıcam.

insanlarımız çok hazırcı oldu nedendir bilmem...kendi sorunları diyelim... bu akşam misafirliğe gitme durumum olabilir, olmazsa ben de yapacağım inşallah.

burdayım :) cumartesi yapamadım çok yoruldum çünkü gün içinde, dün yaptım...bu kür gittikçe uzayacak sanırım benim için hayırlısı üst üstü girdiğim 3. kür insaf yani dimi

yaaaa... benimki daha kötü; cuma, ctesi, pazar yapmadım:26: 3 gün çok fazla oldu, kür kürlükten çıktı... sence böyle böyle 21 günü tamamlayayım mı yoksa baştan mı başlayayım diyecektim.

yaaaa... benimki daha kötü; cuma, ctesi, pazar yapmadım:26: 3 gün çok fazla oldu, kür kürlükten çıktı... sence böyle böyle 21 günü tamamlayayım mı yoksa baştan mı başlayayım diyecektim.

ben yapmadığım her gün için kürü 1 gün daha uzatıyorum ama...

epey ara vermişsin, sıkıntı olmayacaksa baştan başlayabilirsin bence. zaman sorunun yoksa... sıcaklar bastırdı, iş güç derken benim için çok zorlaştı her gün her gün yapmak. ama bırakmak yok, şu kürdün sonra bence iyice toparlayacak vücut, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :)

baştan başlıycam ben o zaman... zaten bugün diyete de başladım zaten bayağı sıkılaşmışsındır sen, ölçülerini bilmiyorum ama. olacak olacak
tatil ne zaman ? :)

baştan başlıycam ben o zaman... zaten bugün diyete de başladım zaten bayağı sıkılaşmışsındır sen, ölçülerini bilmiyorum ama. olacak olacak

diyetten ziyade sağlıklı beslenme mottosu :) her gün mutlaka kendine 1 ödül yoksa diyet çekilmez oluyor. bir de akşam yemeğini erkenden yiyip sonrasında aç yatmak. belki 1 meyve ya da 1 kase yoğurt olabilir. kardiyo da ekledin mi gitti kilolar :)

benim ölçüler en son 90-63-90, kilo 56-57 arasıydı. dün akşam bacak ölçümü yapayım dedim, çok alelade ölçtüm üst 49 alt 29 çıktı. yanlış da ölçmüş olabilirim ama pilatesin en sevdiğim kısmı bacaklarıma olan faydası. genetik olarak üst bacağım kalındır, kilo alınca direkt oraya gider... şu anki halinden memnunum, 1 tık daha incelse benden mutlusu olmaz herhalde

tatil konusunu hiç düşünemiyorum bile işimden nefret etmemin sebeplerinden biri de bu tatil olayı. izin bile alamayabilirim

ölçülerin süpermiş benim yolum daha uzun, bacağım 52 cm, boyum da kısa olduğu için en 45-46 cm e indirmem gerek. evet aç yatmak çok önemli, karnın dümdüz uyanıyorsun o bile yeter.
ödül olarak da yemek koymıcam, kozmetik kıyafet vs ödülleri... bu iki hafta kilo vermem lazım çünkü.

teşekkürler ama tam güncel olamayabilir, tekrar ölçmem lazım. ödül insanı acayip motive ediyor :)kilo da verdikçe insanın daha çok bakım yapası geliyor...
bacak için yağ eritmen lazım epey. bir de ben yapamıyorum şu an ama daha önce yapmıştım işe yaramıştı, sıkılaştırıcı kremler var düzenli kullanınca etki gösteriyor. bir de doğal mümkünse organik bir selülit yağı alıp onu güzelce sürüp streçle bağlayıp kardiyo yapmak bacakları inceltiyor, ödemini alıyor en azından. sonrasında da inceltici sabunlarla yıkamak... bir de ben at kılı fırça ile sabah akşam masaja başladım, çok iyi geliyor.aklıma geldikçe yazarım benimde bacak sorunum olduğundan epey bir şey denedim bugüne kadar.

at kılı fırçasını kaç gündür almak istiyorum, yarın alıcam artık sonunda. peki hangi kremleri kullanmıştın ve önerebileceğin bir yağ, inceltici sabun var mı acaba?

at kılı fırçasını kaç gündür almak istiyorum, yarın alıcam artık sonunda. peki hangi kremleri kullanmıştın ve önerebileceğin bir yağ, inceltici sabun var mı acaba?

ben malum sosyetik hanımın fırçasını aldım netten, çünkü doğal kıllı fırça bulamadım başka. memnunum. kremleri tam hatırlayamıyorum hatırlasam kendim de alacağım ama sıkılaştırıcı olduğunu çok net hatırlıyorum hatta duş jeli ile birlikte set halindeydi... yağ olarak organik markaların selülit yağlarını öneriyorum, selülit yağını kullanmamış olmakla birlikte raen ününlerinden çok memnunum, sabun ve yağlarına bakabilirsin. istanbuldasın sanırım rossmann da çok çeşitli ürünler oluyor oraya da bakmanı öneririm.

ben de onunkini alıcam, watsons'da ve gnc'lerde varmış. o zaman nivea olabilir mi? drug store markası mıydı? niveanın sıkılaştırıcılarını övmüşler çünkü bayağı. yarın at kılı fırçasıyla beraber yağlara da bakayım, sabah yürüyüşüne çıkmadan sürebilirim.

bana hediye gelmişti yurt dışından nivea olmayabilir. niveayı da kullandım ama hiç işe yaramadı bende. rossmann da da olması lazım o fırçadan...yağı sürüp streçle sarmayı da unutma aman bol su ama, vücuttan su da atıyor çünkü malesef.
her gün soğuk suyla masaj, nemlendirici sürmek, at kılı fırçası derken epey toparlayacağını düşünüyorum bacaklarının...

inşallah ya yarın malzemelerimi alayım hevesli hevesli başlarım. çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) kendi evime gidince orda da bakarım sıkılaştırıcı kremlere falan ama türkiye'dekilerden farklı olmuyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…