- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
inşallah ya yarın malzemelerimi alayım hevesli hevesli başlarım. çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) kendi evime gidince orda da bakarım sıkılaştırıcı kremlere falan ama türkiye'dekilerden farklı olmuyor genelde.
ne demek her zaman :) faydası dokunsun ben daha mutlu olurum :) bazen bazı ürünler tek sezonluk çıkıyor belki de benim kullandığım öyle bir şeydi...bacak konusunda ben de çok sıkıntı çektiğimden seni çok iyi anlıyorum. sıkılaştırıcı yağ da olabilir, aslında ben de bakayım bir bir şeyler bulursam söylerim yine sana. ben organik ve doğal dışında kozmetik kullanamıyorum, seçeneklerim çok daralıyor bu durumda ama masajın çok faydası var gerçekten, çünkü dolaşımı düzenliyor dolayısı ile selülit oluşumunu engelliyor.
bir de yeni bir keşfim oldu :) sabah kahvaltıda domatesin üzerine bolca zeytinyağı ve kekik döküp yedim haftasonu, allahım nasıl bir bağırsak düzenleyiciymiş o:) benim sorunum karın şişliği aslen, malesef o da gazdan dolayı spor yapmasam, beslenmeme dikkat etmesem vs derken koca karınlı bişi olup çıkıyorum. rezene çayı falan aldım bakalım, şiş karın kadar kötüsü yok