- 26 Ocak 2013
- 1.234
- 3.508
Merhabalar, öncelikle cesaretinize hayran kaldım doğrusu. İlk yaptırdığınız dudak dolgusu gerçekten sizin izin üzücü olmuş. Açıkçası şu an dudağınız düzeldiği için açık ve net konuşuyorum hatta çok kötü olmuş ilk yaptırdığınız. Böyle kötü bir anınız olmasına rağmen tekrardan dudak dolgusu yaptırma cesareti göstermiş olmanıza hayran kaldım. :) öte yandan son dolgu işleminizde belirtmeliyim ki muazzam güzel, doğal ve orantılı olmuş iyi ki yaptırmışsınız. Son dudak dolgunuzu hangi doktora yaptırdınız öğrenebilir miyim? Bu arada ben de dün dudak dolgusu yaptırdım şu an fena değil gibi ancak sanki biraz şiş gibi. Tabii sizin ilk dudak dolgusu yaptırdığınız fotoyla mukayese bile edilemez ancak ben yine de biraz daha insin istiyorum açıkçası. Ne kadar sürede iniyor acaba bu ödem, şişlik her neyse öğrenebilir miyim?Bugün tekrar dudak dolgusu yaptırdım önce-sonra sonuçları paylaşıyorum yorumlarınızı alabilirim kızlar sizce nasıl olmuş? Tabi şuan biraz şiş bugün yapıldı, daha inecek :)
Teşekkür ediyorum üst dudağımda hafif bir incelik var alta göre ben de taktım mı takıyorum bir şeyi; tekrar denemeden edemedim :) Ödem ilk yaptırdığım dudakta bir hafta kadar sürmüştü bu sefer 4 gün kadar sürdü sonrasında normale döndü. Şuan inanılmaz doğal hiç bir gören anlamıyor üstelik ben öğretmenim kız lisesinde öğrencilerim tek kelime etmedi düşünün normalde en ufak değişikliği hemen söylerler. Doktorum Ebru Şen, ben kendisini çok uzun süre araştırdım bence Türkiye’de en iyi isim, kendisi dudağa travma veren iğneli şekilde yapmıyor, kanülle sadece yanlardan girerek yapıyor bu yöntemle yapan Türkiye’de çok az doktor vardır. Üstelik çok kibar ve işlem konusunda çok hassas. Fatih Dağdelen ilk doktorumdu uyuşturmadan anlatmadan haldır huldur dolgu yapmıştı. Çok acımasız ve soğuk bir insan. Bu sefer uyuşturucu krem sürüldü uzun süre beklendi. Kendisi uzun uzun nasıl bir dudak istediğimi dinledi, kendisi nasıl yapacağını anlattı ve dudağımdaki daha önceden var olan renk değişikliklerine kadar her konuda bilgi verdi. Dudağımda önceki dolgudan kalan asimetriyi de düzeltti. Ben kendi sayfasından aldığım resmi de ekliyorum ve kendisini sonuna kadar tavsiye ediyorum.Merhabalar, öncelikle cesaretinize hayran kaldım doğrusu. İlk yaptırdığınız dudak dolgusu gerçekten sizin izin üzücü olmuş. Açıkçası şu an dudağınız düzeldiği için açık ve net konuşuyorum hatta çok kötü olmuş ilk yaptırdığınız. Böyle kötü bir anınız olmasına rağmen tekrardan dudak dolgusu yaptırma cesareti göstermiş olmanıza hayran kaldım. :) öte yandan son dolgu işleminizde belirtmeliyim ki muazzam güzel, doğal ve orantılı olmuş iyi ki yaptırmışsınız. Son dudak dolgunuzu hangi doktora yaptırdınız öğrenebilir miyim? Bu arada ben de dün dudak dolgusu yaptırdım şu an fena değil gibi ancak sanki biraz şiş gibi. Tabii sizin ilk dudak dolgusu yaptırdığınız fotoyla mukayese bile edilemez ancak ben yine de biraz daha insin istiyorum açıkçası. Ne kadar sürede iniyor acaba bu ödem, şişlik her neyse öğrenebilir miyim?
Yeni dudaklarınızın güzel olmasına şaşırmamalıymışız o halde. Ebru şen hanım benim de doktorum çünkü ben de dudaklarımı ona yaptırdım:) dünkü mesajımda da dediğim gibi ilk gün iğne girdiği için dudağım ödem yapmıştı ve biraz şişmişti haliyle ben de acaba bu haliyle mi kalacak diye düşünmüştüm ki zaten çoook abartı bir şişlikte yoktu. Bugün 2. Gün ve dudağımı çok çok beğendim şu anda. Ben daha önce başka bir doktora daha yaptırmıştım ki kendisi de yine nişantaşında kliniği olan ünlü bir doktor. Ancak onun yaptığı dudak dolgusu sonrasında dudaklarımda küçük küçük top şeklinde bezeler olmuştu bir iki tane. Haliyle en korktuğum durum buydu. Ancak dediğiniz gibi ebru hanım kas içine değil de dudak kenarlarından işlemi yaptığı için o ufak toplar oluşmadı dudağımda ve morarmadı. Ebru hanım’a dudağımı ilk kez yaptırdım ve sanırım bundan sonra da kendisinden başkasını tercih etmeyeceğim.. dudaklarınızı güle güle kullanın gerçekten çok çok güzel ve orantılı olmuş.Teşekkür ediyorum üst dudağımda hafif bir incelik var alta göre ben de taktım mı takıyorum bir şeyi; tekrar denemeden edemedim :) Ödem ilk yaptırdığım dudakta bir hafta kadar sürmüştü bu sefer 4 gün kadar sürdü sonrasında normale döndü. Şuan inanılmaz doğal hiç bir gören anlamıyor üstelik ben öğretmenim kız lisesinde öğrencilerim tek kelime etmedi düşünün normalde en ufak değişikliği hemen söylerler. Doktorum Ebru Şen, ben kendisini çok uzun süre araştırdım bence Türkiye’de en iyi isim, kendisi dudağa travma veren iğneli şekilde yapmıyor, kanülle sadece yanlardan girerek yapıyor bu yöntemle yapan Türkiye’de çok az doktor vardır. Üstelik çok kibar ve işlem konusunda çok hassas. Fatih Dağdelen ilk doktorumdu uyuşturmadan anlatmadan haldır huldur dolgu yapmıştı. Çok acımasız ve soğuk bir insan. Bu sefer uyuşturucu krem sürüldü uzun süre beklendi. Kendisi uzun uzun nasıl bir dudak istediğimi dinledi, kendisi nasıl yapacağını anlattı ve dudağımdaki daha önceden var olan renk değişikliklerine kadar her konuda bilgi verdi. Dudağımda önceki dolgudan kalan asimetriyi de düzeltti. Ben kendi sayfasından aldığım resmi de ekliyorum ve kendisini sonuna kadar tavsiye ediyorum.
Evet tesadüfün böylesi gerçekten. Neyse ki ikimizde eski yazarlarız da reklam kokan hareketler bunlar diye düşünmez kimse. Kaldı ki bence daha çoook duyacağız ebru hanımın ismini bu ve benzeri sitelerde. Bizim bi suçumuz yok kadın işinde çok iyi. Fiyatı evet pahalı. Ben 1800 tl ye yaptırdım 2 gün önce. Siz ne kadara yaptırdınız?Aa gerçekten tesadüfe bakın aynı doktora yaptırmışız :)) hani KKda millet reklam yapıyor ya onlar gibi oldu ama bu sefer tamamen organikSiz de güle güle kullanın eminim güzel olmuştur ödeminiz indikçe daha da doğal ve güzel duracaktır eminim, benimki öyle oldu şuan çok memnunum :) bu arada ne kadar ödediniz fiyatlar biraz pahalı sanıyorum diğer yerlere göre
Arkadaşlar dün Dora Hospital'da yukarıda saydığım işlemleri yaptırdım. Size adım adım olayları anlatmadan önce ilk olarak dudağımın eski halini paylaşmak istiyorum.
Kızlar Ebru Şen’e Mayıs ayında dudak dolgusu yaptırmıştım dolgu eridi eski haline geri döndü tek bir farkla; resimde de gördüğünüz gibi bir yere yanlışlıkla fazla dolgu sıkılmıştı, orası yamuk kaldı. Kendisine geçtiğimiz ay düzeltmesi için gittim zaten kontrol seansına da gidememiştim. Bana çok zaman geçtiği için oraya yama dolgu yapamayacağını söyledi iyi durmaz dedi. Bahane mi doğru mu bilemiyorum. Bana yılbaşında yeni dolgu yapalım zaten vakti gelmiş dedi. Benim bildiğim dolgular bir yıllık, gerçi tabi bir kaç aydan sonra (özellikle 6 ay) çok erime oluyor biliyorsunuz. Güncel halini update edeyim dedim. Son fikrimi sorarsanız bir sonraki dolgum için başka doktora gideceğim. Resimdeki önce- sonra değil güncel hali her ikisi de.Teşekkür ediyorum üst dudağımda hafif bir incelik var alta göre ben de taktım mı takıyorum bir şeyi; tekrar denemeden edemedim :) Ödem ilk yaptırdığım dudakta bir hafta kadar sürmüştü bu sefer 4 gün kadar sürdü sonrasında normale döndü. Şuan inanılmaz doğal hiç bir gören anlamıyor üstelik ben öğretmenim kız lisesinde öğrencilerim tek kelime etmedi düşünün normalde en ufak değişikliği hemen söylerler. Doktorum Ebru Şen, ben kendisini çok uzun süre araştırdım bence Türkiye’de en iyi isim, kendisi dudağa travma veren iğneli şekilde yapmıyor, kanülle sadece yanlardan girerek yapıyor bu yöntemle yapan Türkiye’de çok az doktor vardır. Üstelik çok kibar ve işlem konusunda çok hassas. Fatih Dağdelen ilk doktorumdu uyuşturmadan anlatmadan haldır huldur dolgu yapmıştı. Çok acımasız ve soğuk bir insan. Bu sefer uyuşturucu krem sürüldü uzun süre beklendi. Kendisi uzun uzun nasıl bir dudak istediğimi dinledi, kendisi nasıl yapacağını anlattı ve dudağımdaki daha önceden var olan renk değişikliklerine kadar her konuda bilgi verdi. Dudağımda önceki dolgudan kalan asimetriyi de düzeltti. Ben kendi sayfasından aldığım resmi de ekliyorum ve kendisini sonuna kadar tavsiye ediyorum.
Mehmet Kartalın instagram hesabi var ve orda yaptığı herşeyi paylaşıyor ben beğeniyorum yaptığı işleri basarıli sonuçlar cıkıyor ortaya bi takibe alıp inceleyin isterseniz belki fikriniz olur
Mehmet Kartalın instagram hesabi var ve orda yaptığı herşeyi paylaşıyor ben beğeniyorum yaptığı işleri basarıli sonuçlar cıkıyor ortaya bi takibe alıp inceleyin isterseniz belki fikriniz olur
Arkadaşlar ben Dr Mehmet Kartalın kliniğinde dudak dolgusu yaptırdım.Yaptırdığım gün yüzümün sağ ve sol yanında çekme oldu.2 ay gitmediğim doktor kalmadı.Doktorun yaptığı dolgu dudaktaki sinirlerime bası yapmış psikolojik olarak resmen yıprandım.Kesinlikle daha kapsamlı bir doktora gitmenizi tavsiye edirim.Yaptığı işin sonuçlarını en azından iyi yda kötü bilebilen hastayı bu doğruda yönlendirebilcek bilgiye sahiop Mehmet Kartalı kesinlikle tavsiye etmiyorum.Hayatımın hatası .Bir kaç ünlü gitti diye gittim.Para karşılığı ünlülere reklam yaptırıyorlar.Ama yaptıkları işi bilmiyorlarDr.mehmet kartal nasıl sizce ünlülerden baya müşterisi var kötü sonuçlarda çıkmıyor sanki yaptığı dolgu ve botoxlardan ama tabi fiyatları nasıl orası hakkında hiç bilgim yok hoş ben kayseride yaşıyorum o doktora düzenli dolgu ve botox için gitmem zor tabi ama yinede merak ediyorum aceba ünlülerin şişirmesi mi yoksa gerçekten işini iyi temiz yapan bir doktormu ?
Dudağımın ilk sayfadaki önceki haline ve şimdiki haline bakarsanız doktorların el birliğiyle dudağımı nasıl mahvettiklerini açıkça görebilirsiniz. Dudaklarım tam ortadasında çoğu doktorun yapmak için iple bilmem neyle uğraştığı doğal “key hole” bulunan iki tarafı eşit gayet güzel bir dudaktı, sadece üstü biraz inceydi, var olan dudağı biraz kalınlaştırmak yerine bir tarafına fazla sıkıp dudağın içine ettiler. Katılıyorum bizim doktorlar bu işi bilmiyor. İyi yaptığına inandığınız kişilerin sayfasına girin berbat örnekler bulacaksınız. Bir de en iyileri oraya koyuyorlar. Paranız varsa yurtdışına Consultant Cliniğe falan gidin. Yazık resmen suratımızla oynuyorlar.Arkadaşlar ben Dr Mehmet Kartalın kliniğinde dudak dolgusu yaptırdım.Yaptırdığım gün yüzümün sağ ve sol yanında çekme oldu.2 ay gitmediğim doktor kalmadı.Doktorun yaptığı dolgu dudaktaki sinirlerime bası yapmış psikolojik olarak resmen yıprandım.Kesinlikle daha kapsamlı bir doktora gitmenizi tavsiye edirim.Yaptığı işin sonuçlarını en azından iyi yda kötü bilebilen hastayı bu doğruda yönlendirebilcek bilgiye sahiop Mehmet Kartalı kesinlikle tavsiye etmiyorum.Hayatımın hatası .Bir kaç ünlü gitti diye gittim.Para karşılığı ünlülere reklam yaptırıyorlar.Ama yaptıkları işi bilmiyorlar
Selamlar! Henüz yaptırmadım açıkçası cesaret edemedimTekrar dudak dolgusu yaptırdınız mı ?angeliss
Selamlar! Henüz yaptırmadım açıkçası cesaret edemedim
Tabii ki mutlakaBen de düşünüyorum yaptırmayı :) yaptırırsanız tekrar foto eklermisiniz :)