Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boya değil kendi rengi, ama maalesef boyatmak zorunda kalacağım gibi görünüyorBen saç renginizi merak ettim, doğal duruyo boya mı acaba
Nedenki çok beğendim ben de koyulaştırmak istiyorum ama böyle doğal ton imkansız, kendi rengine gelene kadar da uzaması lazım, bence değiştirmeyin derimBoya değil kendi rengi, ama maalesef boyatmak zorunda kalacağım gibi görünüyor
Saçlar beyazlıyor canım ondan yoksa tabii ki asla boyatmak istemem hala inatla boyamıyorum ama beyazlarım baya arttıNedenki çok beğendim ben de koyulaştırmak istiyorum ama böyle doğal ton imkansız, kendi rengine gelene kadar da uzaması lazım, bence değiştirmeyin derim
Hımm anladım canım, bende bugün itibariyle koyu kahve yaptım şuan simsiyah ama aktıkça rengi oturur, doğalıma dönüş yapıyorum en güzeli en rahatı vallaSaçlar beyazlıyor canım ondan yoksa tabii ki asla boyatmak istemem hala inatla boyamıyorum ama beyazlarım baya arttı
Doğal kesinlikle en güzeli!Hımm anladım canım, bende bugün itibariyle koyu kahve yaptım şuan simsiyah ama aktıkça rengi oturur, doğalıma dönüş yapıyorum en güzeli en rahatı valla
Ufuk Askeroğlu’na mı gittiniz? Benim Clinimede gıdı için gidip iğrenç bir çene dolgusuyla kazıklanmama benzemiş :/Arkadaşlar merhaba ben dün Nişantaşı’nda Bişikomi , belley eyes meşhur olan doktora gittim.Amacım çene hattımın ve hatlarımın belirginleşmesi için dolgu uygulaması yapılması formda da yazdığım halde bana yüz germe ve bella eyes dedi ben onun için gelmediğimi dedim yaşım 39 spor eğitmeni olduğum için sigara içki içmediğim için yaşımdan genç dururum. Sadece ailede genetik olan çene formum elastikiyeti hakim bu dolguyla yapmak mümkün. Ve yanak dolgusuyla surat hattım belirginleştirebilir senelerdir işlem yaptıran biri olduğum halde doktor hayal kırıklığına uğrattı. Ameliyat olsam yüz germe zaten o doktoru tercih etmem. Ameliyat fiyatları toplayınca bir araba fiyatı ve hiç samimi bulmadım. 200 tl de muayene parası verdim. Daha sonra gelince işlemde düşmediler fiyaskoydu Ankara’da Mehmet Akgün’ün uygulamaları açık açık gösteriyor uygulamaları ve çok iyi duruyor sanırım giden var mı?
Senelerdir bir çok doktor tanırım gittiğim doktorların içinde en kötüsüydü hiç elektrik alamadım. İşi paraya dökmüş bence uygulamaları görünür olan Mehmet Akgün ve luva var 2 klinikten birini seçeceğim.Ufuk Askeroğlu’na mı gittiniz? Benim Clinimede gıdı için gidip iğrenç bir çene dolgusuyla kazıklanmama benzemiş :/
Mehmet Akgüne bacak dolgusu yaptırdım perşembe de dudak dolgusu yaptıracağım siz hangi işlem için gitmeyi düşünüyorsunuz ve seçiminizi yaptınız mı?Senelerdir bir çok doktor tanırım gittiğim doktorların içinde en kötüsüydü hiç elektrik alamadım. İşi paraya dökmüş bence uygulamaları görünür olan Mehmet Akgün ve luva var 2 klinikten birini seçeceğim.
Görmemiştim yazdığınızı ankaradayım ben ama merak ettim neresi ?Kararımı verdim iyi benim dilimden anlatanAtaköyde bir yer keşfettim. Bugün ilk cilt bakımı yaptıldı merkezde ve hayatımda bu kadar iyi bir cilt bakımı yapan yer görmedim 2 saate yakın sürüyor uygulama 1 saat boyunca cildimdeki her milimetresinden komedın ne varsa temizlendi bebek poposu gibi oldu kullandıkları malzeme çok iyidi.Pazartesi mezoterapy yaptıracağım en son dolgulara başlayacağız. İlk cilt kalitesini düzeltmek bence yoksa yapılan işlemler çok kötü duruyor. Yani gözenekli pütürlü lekeli bir cilde ne yapsanız kötü durur.
Nereye gittiniz ataşehirde? Seldie mi diyeceğim ama onlar dolgu yapmıyor bildiğim kadarıyla. B&G wellness falan mı acaba?Kararımı verdim iyi benim dilimden anlatanAtaköyde bir yer keşfettim. Bugün ilk cilt bakımı yaptıldı merkezde ve hayatımda bu kadar iyi bir cilt bakımı yapan yer görmedim 2 saate yakın sürüyor uygulama 1 saat boyunca cildimdeki her milimetresinden komedın ne varsa temizlendi bebek poposu gibi oldu kullandıkları malzeme çok iyidi.Pazartesi mezoterapy yaptıracağım en son dolgulara başlayacağız. İlk cilt kalitesini düzeltmek bence yoksa yapılan işlemler çok kötü duruyor. Yani gözenekli pütürlü lekeli bir cilde ne yapsanız kötü durur.
Canım Ataköy’de Dr. Elnara Tuncay’a gittim. Bugün nazobilyan çizgilerim yapıldı. Ve yanak cukurunun altında bişikomi denilen yerde yağ fazlalığı vardı onun İçin yağ eritici sıkılaştırıcı bir vitamin uygulandı. Bir kaç gün şiş duracak mimik yapmak yasak. Ve çenemden elastikiyet bant ile yukarı tutturdum 5 gün evdeyken böyle duracak. Bu arada ne kullandıysa önünüzde açıyor ve görüyorsunuz. Dudak içinde görüştüm bir dahaki sefere dudak yapılacakNereye gittiniz ataşehirde? Seldie mi diyeceğim ama onlar dolgu yapmıyor bildiğim kadarıyla. B&G wellness falan mı acaba?
Ankara’daymış şimdilik burda bir doktor buldum orda olsaydım ilk işim Mehmet beye gitmek olacaktı.Mehmet Akgüne bacak dolgusu yaptırdım perşembe de dudak dolgusu yaptıracağım siz hangi işlem için gitmeyi düşünüyorsunuz ve seçiminizi yaptınız mı?
Yanak dolgusunu ne kadara yapıyor acabaMehmet Akgüne bacak dolgusu yaptırdım perşembe de dudak dolgusu yaptıracağım siz hangi işlem için gitmeyi düşünüyorsunuz ve seçiminizi yaptınız mı?
Yanaklarıma incelsin diye bir vitamin yaptı çok iyi geldi ama nazobilyan dolgusunu hiç begenmedim çizgi dışı oldu kaymalar var. İyi ki başka dolgu yaptırmadımpeki memnun musunuz istediğiniz gibi oldu mu beklentinizi karşıladı mı