Gözaltı Işık dolgusu, Dudak Dolgusu, Botox

Canim surekli masaj yap. Ben buz kompleksi yapip masaj yaptim. Dagittim esit olmasi icin morardi ama yavas yavas morluk iniyor. Aynen bende cok bisey istemezken aklimda yokken gidince insanin akli celiniyor ve baska seylerde yaptirmak istiyor. Doktorun ozensizligi ben bakiyim ne yapilabilir yada doktoruma danisiyim o sislik nasil iner diye alismislar ayni kalipta gidiyorlar demek ki

Canım cok gecms olsun valla insallah en kısa sürede düzelir bende yaptırmayı düşünüyodm ama smdi biraz tırsmadım degil , son durumun ne düzelme var mı hc

Canım cok gecms olsun valla insallah en kısa sürede düzelir bende yaptırmayı düşünüyodm ama smdi biraz tırsmadım degil , son durumun ne düzelme var mı hc
Onun gittigi doktor farkli. Benim gittigim yerde cok sukur bir sikintim olmadi. 2 gun hafif sis kaldi suan gayet iyi. Ben oyandim biraz elim durmadigi icin az morardi suan bir sikintim yok. O kisiye birden fazla enjekte edilmis. Ben ince ince rotusler halinde yaptirdim.

Senn doktorn hangi ilde cnm

Merhabalar kusura bakmayın biraz geç oldu, evet şuanda dudakta biraz düzelme var, daha da indi resimlerden de anlaşılacağı üzere. Hoşuma gitmeyen ilk resimde de görüldüğü gibi bariz görüntüde bozukluk yaratan topaklanma var. Zaman zaman aklıma geldikçe masaj yapıyorum fakat geçmiyor Onun haricinde özellikle akşam saatleri oldukça iniyor ve daha güzel oluyor. Sabah daha şiş oluyor. Sanırım baya inerse bişeye benzeyecek.

Eklentiler

• Adsız6.png
    733 KB · Görüntüleme: 1.517
  • Adsız7.png
    572,9 KB · Görüntüleme: 1.507
  • Adsız8.png
    230,1 KB · Görüntüleme: 1.470
Bir de botoks hakkında konuşmak istiyorum. İstanbulda uzun süre iyi botox yapan bir doktor arıyordum, biliyorum İstanbul'da çok kişi böyle bir arayış içinde. Hatta KK'den araştırıp karşıda oturmama rağmen caddeye botox konusunda çok iyi olduğu söylenen ÖEE'a gitmiştim, kendisi de 2 seansta yapıyor botoxu, ben 2. seansını kaçırdığım ve sonra müsait olamayıp gidemediğim için istediğim sonucu alamamıştım. Sanırım ulaştım sonunda aradığım botoxa. Fatih beyin yaptığı botoxtan mucizevi sonuç aldım şuanda. Umarım böyle devam eder. Benim kaşım hafif düşmüştü bu yıl, kaşlarımın biraz kalkmasını istedim, kaşlarım kalktı ve göz kapaklarım bile açıldı. Göz kenarlarımda gülerken oluşan kırışıklar şuan yok!! Güldüğümde oluşmuyorlar. Keşke aklıma gelseydi de burnumun üzerine de yapmasını söyleseydim çünkü şuan sadece yüzümde orası ve dudak kenarlarım kırışıyor. Alnım tamamen gergin. Yani botoxu kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bence ilk haline göre cok iyi, baya oturmus düzelme olmus

Botoxta sormak istediğim bir şey var. Botoxta burun üstüm inanılmaz kırışıyor, bir yer kırışamayınca diğerlerinin durduk yerde kırışması mümkün mü? Resmen gülüşüm değişti. Fikri olan?

Evet katılıyorum ilk haline göre çok çok iyi. Yine de topaklanma geçmiyor

Bence onun icin chızlı ve seri masaj yapılması gerekiyo sanki masaj aletyle masaj yapar gbi , böyle bi mantık yürüttm ama ne kadar doğru bilemem .s

Fotoğrafları görebilirmiyim hic inandırıcı gelmedide ne marka kullandınız ki siz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de başımdan böyle tahlihsiz bir olay geçmişti indirttirmiştim 1 saat içinde ciddi anlamda dolgu yok olmuş 1 günde de tamamen eski halime dönmüştüm , tabi bana hediye kalan üst üstte yediğim iğnelerden yana morluklarım ve cebimden 2 kere giden param olmuştu.

Şimdi aradan 9 ay geçmiş ve aylar önce indi benimki de, şuan dolgu yaptırdığıma dair bir emare yok. Zaten iyi ki de yok yamuk yumuk berbat bişey olmuştu ve dudak kenarlarım kırışmıştı. Yine de normalde kalıcılığı 1 yıl diye biliyordum. Bunun dışında bütün yaptırdığım her şey geçti. Botox zaten 6 ay ona bir şey demiyorum da göz altı ışık dolgusu da geçti. Başka alternatif doktor kime gidebilirim bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…