Canim surekli masaj yap. Ben buz kompleksi yapip masaj yaptim. Dagittim esit olmasi icin morardi ama yavas yavas morluk iniyor. Aynen bende cok bisey istemezken aklimda yokken gidince insanin akli celiniyor ve baska seylerde yaptirmak istiyor. Doktorun ozensizligi ben bakiyim ne yapilabilir yada doktoruma danisiyim o sislik nasil iner diyeDoktora normalde ben dudak dolgusu için gitmemiştim, inan kesin öyle bir niyetim olsa internette deli gibi araştırma yapardım en iyi kimin yaptığına inanıyorsam ona giderdim. Bu doktora gözaltı ışık dolgusu için gittim. Işık dolgusunda idare eder, yani morarma falan olmadı, özellikle benim sol tarafım çöküktü, şuan eski haline göre daha iyi. Ama mükemmel oldu diyemem, yine de hakkını yemeyeyim eskiye göre baya belirgin bir şekilde düzeldi. Gitmişken botox da yaptırmak vardı aklımda. Neyse botoxu da yaptı. Bu arada doktorun ameliyatı vardı bekleme sürem bir saati geçkin, toplam odada kalma sürem 3 uygulama ile birlikte inanın 10-15 dk. Kendisi geç kalıp bi sürü hasta birikince sanırım aceleye getirdi. Botoxta bazı yerlere aynı anda iki iğne falan soktu. Ama bir mucize ki botoxtan çok memnun kaldım. Cidden alnım açıldı. Derken ben dudak dolgusu da düşündüğümden bahsettim. O an yaptırmayı düşünmüyordumDoktor tamam yapalım diye hemen icraata koyuldu. Uyuşturalım mı dedi. Ben de tabii ki yoksa acır dedim. Ben daha nasıl istediğimden bahsetmeden, çok az olsun hafif olsun belli, belirsiz kimse farketmesin vs demeye kalmadı, doktor iğneyle daldı ben zannettim uyuşturucu iğne. Uyuşturduktan sonra nasıl istediğimi söylerim diye düşündüm. Nerdeee.. Adam meğer dolgu yapıyormuş. O kadar canım yandı ki anlatamam. Kıvrandım resmen koltukta. Üstelik uygulama biçimi bana hiç normal gelmedi. Sağ köşeden ve sol köşeden girdi ne varsa sıktı. Eliyle düzeltmeye çalıştı olmadı. Hayır bi de o kadar acının, paranın sonunda iyi bişey olsa içim yanmicak Annemle falan papaz oldum. Kimse beğenmedi. Balık dudaklı kokonalar gibi oldu Yüzüme yakışmadı. Zaten yüzüm küçük, ufacık yüzün ortasında kocaman dudak.. Üstelik yamuk, bir taraf yukarda bir taraf aşağıda... Şuan tek düşündüğüm 1 ay falan sonra hala bu halde olursam bir yer bulup bunu eritmek..
Onun gittigi doktor farkli. Benim gittigim yerde cok sukur bir sikintim olmadi. 2 gun hafif sis kaldi suan gayet iyi. Ben oyandim biraz elim durmadigi icin az morardi suan bir sikintim yok. O kisiye birden fazla enjekte edilmis. Ben ince ince rotusler halinde yaptirdim.Canım cok gecms olsun valla insallah en kısa sürede düzelir bende yaptırmayı düşünüyodm ama smdi biraz tırsmadım degil , son durumun ne düzelme var mı hc
Onun gittigi doktor farkli. Benim gittigim yerde cok sukur bir sikintim olmadi. 2 gun hafif sis kaldi suan gayet iyi. Ben oyandim biraz elim durmadigi icin az morardi suan bir sikintim yok. O kisiye birden fazla enjekte edilmis. Ben ince ince rotusler halinde yaptirdim.
Mehmet Akgun benim yaptirdigim doktorSenn doktorn hangi ilde cnm
Canım cok gecms olsun valla insallah en kısa sürede düzelir bende yaptırmayı düşünüyodm ama smdi biraz tırsmadım degil , son durumun ne düzelme var mı hc
Merhabalar kusura bakmayın biraz geç oldu, evet şuanda dudakta biraz düzelme var, daha da indi resimlerden de anlaşılacağı üzere. Hoşuma gitmeyen ilk resimde de görüldüğü gibi bariz görüntüde bozukluk yaratan topaklanma var. Zaman zaman aklıma geldikçe masaj yapıyorum fakat geçmiyorOnun haricinde özellikle akşam saatleri oldukça iniyor ve daha güzel oluyor. Sabah daha şiş oluyor. Sanırım baya inerse bişeye benzeyecek.
Evet katılıyorum ilk haline göre çok çok iyi. Yine de topaklanma geçmiyor
Pardon neresi inandırıcı gelmedi?? Bi sürü fotoğraf yüklü zaten.Fotoğrafları görebilirmiyim hic inandırıcı gelmedide ne marka kullandınız ki siz?
Hangi marka kullanıldı kötü dolgumu kullandınız ucuz diye eritmek için doktorunuz bişey yapmadımı .sPardon neresi inandırıcı gelmedi?? Bi sürü fotoğraf yüklü zaten.
Canım oraya yazmıştım zaten marka Teosyal. Ucuz bir dolgu değil ama böyle berbat bir ödem oldu bence uygulama hatası.Hangi marka kullanıldı kötü dolgumu kullandınız ucuz diye eritmek için doktorunuz bişey yapmadımı .s
Şimdi aradan 9 ay geçmiş ve aylar önce indi benimki de, şuan dolgu yaptırdığıma dair bir emare yok. Zaten iyi ki de yok yamuk yumuk berbat bişey olmuştu ve dudak kenarlarım kırışmıştı. Yine de normalde kalıcılığı 1 yıl diye biliyordum. Bunun dışında bütün yaptırdığım her şey geçti. Botox zaten 6 ay ona bir şey demiyorum da göz altı ışık dolgusu da geçti. Başka alternatif doktor kime gidebilirim bilemiyorum.Benim de başımdan böyle tahlihsiz bir olay geçmişti indirttirmiştim 1 saat içinde ciddi anlamda dolgu yok olmuş 1 günde de tamamen eski halime dönmüştüm , tabi bana hediye kalan üst üstte yediğim iğnelerden yana morluklarım ve cebimden 2 kere giden param olmuştu.