2 gun once yaptirdim suan odem gitti gibi serlikte yok topaklanmada. Bende cok korkuyordum ama guvenilir bir doktor olmasi onemli. Ince rotus halinde yapildi. Bana surekli gosterdi yeterli mi ben kendi istedigim gibi olsun istedim. Bugun ikinci seansima gittim ince rotus tekrar yapildi. Onuda aticam. Bir den ozenmeden direk dolgu yapmalari kotu olmus. Keske ince ince yapilsaymis. Ben mehmet akgun beye gittim kendisi badarili bir doktor. Arastirip gittim memnun ve rahatim bir sikintim yok
Doktora normalde ben dudak dolgusu için gitmemiştim, inan kesin öyle bir niyetim olsa internette deli gibi araştırma yapardım en iyi kimin yaptığına inanıyorsam ona giderdim. Bu doktora gözaltı ışık dolgusu için gittim. Işık dolgusunda idare eder, yani morarma falan olmadı, özellikle benim sol tarafım çöküktü, şuan eski haline göre daha iyi. Ama mükemmel oldu diyemem, yine de hakkını yemeyeyim eskiye göre baya belirgin bir şekilde düzeldi. Gitmişken botox da yaptırmak vardı aklımda. Neyse botoxu da yaptı. Bu arada doktorun ameliyatı vardı bekleme sürem bir saati geçkin, toplam odada kalma sürem 3 uygulama ile birlikte inanın 10-15 dk. Kendisi geç kalıp bi sürü hasta birikince sanırım aceleye getirdi. Botoxta bazı yerlere aynı anda iki iğne falan soktu. Ama bir mucize ki botoxtan çok memnun kaldım. Cidden alnım açıldı. Derken ben dudak dolgusu da düşündüğümden bahsettim. O an yaptırmayı düşünmüyordum
Doktor tamam yapalım diye hemen icraata koyuldu. Uyuşturalım mı dedi. Ben de tabii ki yoksa acır dedim. Ben daha nasıl istediğimden bahsetmeden, çok az olsun hafif olsun belli, belirsiz kimse farketmesin vs demeye kalmadı, doktor iğneyle daldı ben zannettim uyuşturucu iğne. Uyuşturduktan sonra nasıl istediğimi söylerim diye düşündüm. Nerdeee.. Adam meğer dolgu yapıyormuş. O kadar canım yandı ki anlatamam. Kıvrandım resmen koltukta. Üstelik uygulama biçimi bana hiç normal gelmedi. Sağ köşeden ve sol köşeden girdi ne varsa sıktı. Eliyle düzeltmeye çalıştı olmadı. Hayır bi de o kadar acının, paranın sonunda iyi bişey olsa içim yanmicak
Annemle falan papaz oldum. Kimse beğenmedi. Balık dudaklı kokonalar gibi oldu
Yüzüme yakışmadı. Zaten yüzüm küçük, ufacık yüzün ortasında kocaman dudak.. Üstelik yamuk, bir taraf yukarda bir taraf aşağıda... Şuan tek düşündüğüm 1 ay falan sonra hala bu halde olursam bir yer bulup bunu eritmek..