Dudak Dolgusu Yaptırdım. Dudaklarım sönmeye başladı. Normal mi?

Ooo yaşlı dedin beni incittin 🤣 selam bebeyim bende 43 😎 ben seni baya kücuk sandım ama ya 🙈

Valla sizde çok iyi görünüyorsunuz, bence önemli olan zaten bizim yaşlarda gencecik durmak ya da yaşının altında olabilmekten ziyade yaşının güzeli olabilmek😊
Benim biraz genetik, biraz estetik müdahaleler var, ama yaşlar yakınmış zaten ben de geliyorum oralara😀

Benim dudaklarımda incecikti içi boştu 3.de falan böyle oluyor bende en son 1 seneyi geçti yaptirdim bir muddet sonra inmiyorda 😍 teşekkürler 🫶🏼

Kesinlikle öyle, 2-3 defa sonrası eskisi kadar ince olmuyor artık tecrübemiz konuşuyor diyelim😊

Gerçekten çok güzel sonuç elde etmişsiniz🥰Şuan korkum da kalmadı hadi hemen günüm gelsin de yaptırayım moduna geçtim😍😃

Ben memnunum, hatta bahara doğru tekrar yaptıracağım, artık 4. mü yoksa 5. mi bilmiyorum😂

Sonuç güzel olunca emin olun korku ve acı umrunda olmayacak😊

Bır yılı geçmiş olmasına ragmen kalıyor mu oyle dudakta
Ya da yıllarca uygulandıktan sonra mı artık bırıkme yapıp da yerleşiyor?
Bide acılı bı ıslem mi + aa dolgulu kadın denmesinden hazetmeyen bırı olarak soruyorum dolgu yaptırdığı bellı oluyor kimi gorsem
Bu doktor elinden mı kaynaklı yoksa dolgunun dogası mı bu

Tam uyusturma halinde de dolguyu cabuk eriyecek bı reaksiyona sokuyormus

Evet ben de tecrübelerimden söyleyebilirim ki kalıcı oluyor,
artık eski ince dudaklarınıza isteseniz de dönemiyorsunuz.😊
Benim de en sevmediğim çok yapay durması, ki hiç öyle olmadı, eklediğim fotoğrafımda görebilirsiniz.
Ben senelerdir yaptırıyorum, hiç sıkıntı da yaşamadım. Tabi ki doktorunuz da iyi araştırın derim.

Eski dudaklarıma dönme değil ama ödemlerim hızlı iniyor sanki ya ödem inince de psikolojik mi nedir dudaklarımda iniyormuş gibi hissediyorum. Gözüme garip geliyor. Psikolojik mi bilmiyorum.
Olacak. Diğer kalan mlimi ekleyecekler. ☺️
İlk yaptırdığım ve şuanki hali bu durumda
Bence normal arkadaşım da da böyle olmuştu sonra hafif dolgulu bir dudak olarak kaldı aşırısı zaten güzel durmuyor yandan bakınca

Kesinlikle öyle, 2-3 defa sonrası eskisi kadar ince olmuyor artık tecrübemiz konuşuyor diyelim😊

Ben memnunum, hatta bahara doğru tekrar yaptıracağım, artık 4. mü yoksa 5. mi bilmiyorum😂

Sonuç güzel olunca emin olun korku ve acı umrunda olmayacak😊
İnşallah bende bu ince dudaklarımla vedalaşırım artık
Heyecanla merakla bekliyorum randevu günümü😍
Teşekkür ederim desteğiniz için ❤️

Bende yakın zamanda yaptıracağım , acaba acı hissettinizmi ? Muhakkak hissediliyordur acı ama çokmu azmı merak ettim
Bir de nerede yaptırdınız acaba ?
Ben ince dudaklıyım
Rus tekniği ince dudaklar için daha uygunmuş ama çok acıyormuş o teknik
O yüzden kafam karmakarışık aslında
Bir de acısından korkuyorum ki halbuki acı eşiğim idir
Merhaba, acı hissetmedim öyle aman aman zaten çok acı eşiğim yüksek. Biraz acıyor ama öyle dayanılmayacak gibi bir şey değil merak etmeyin. Uyuşturucu krem sürülüyor zaten.
Ben Dr. Nihat Dik'in duydunuz mu bilmiyorum, kliniğinde yaptırdım. Çok memnun kaldım. ☺️🩶

Merhaba, acı hissetmedim öyle aman aman zaten çok acı eşiğim yüksek. Biraz acıyor ama öyle dayanılmayacak gibi bir şey değil merak etmeyin. Uyuşturucu krem sürülüyor zaten.
Ben Dr. Nihat Dik'in duydunuz mu bilmiyorum, kliniğinde yaptırdım. Çok memnun kaldım. ☺️🩶
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim🤗acıya da hazırladım kendimi aslında ama bunu duymak çok iyi geldi 🥰
Daha önce duymamıştım nihat diki ama şimdi bakayım instagramdan🙏🏻
Teşekkür ederim 💜

Merhaba, dudak dolgusu ilk yapıldığı gibi kalması imkansız çünkü ödem oluşuyor.
Net halini 1 hafta, 10 gün gibi bir süre sonra görebiliyorsunuz.
Gözünüz alıştıktan sonra da yine ince gelmeye başlıyor😊
Ay sormayın gözüme kücük gelmeye basladı simdiden, indikce sanki eski dudağıma dönüyor gibi. 4.günüm bugün neyseki. 😂
Fakat dudağım üstü topak topak umarım düzelir en kısa zamanda. 🙏 normalmiş sanırım

Ay sormayın gözüme kücük gelmeye basladı simdiden, indikce sanki eski dudağıma dönüyor gibi. 4.günüm bugün neyseki. 😂
Fakat dudağım üstü topak topak umarım düzelir en kısa zamanda. 🙏 normalmiş sanırım
Masaj yapmiyor musun bu arada aciyor dediğim ben uyuşturmadan yaptiriyorum genelde yoksa uyuşunca pek anlaşilmiyor :)

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim🤗acıya da hazırladım kendimi aslında ama bunu duymak çok iyi geldi 🥰
Daha önce duymamıştım nihat diki ama şimdi bakayım instagramdan🙏🏻
Teşekkür ederim 💜
Rica ederim ne demek.☺️
Cok bilindik bir doktor zaten. Bakınca anlayacaksınız. Güvenilir bir yere yaptırmak istedim.
Sadece dudaklarımın üst tarafı topak topak duruyor. Bol bol 3 litre su iç dedi fakat 1 bucuk litre anca içebildim. Ondan sanırsam. 4.günüm olduğu icin geçer diye umuyorum.💖

Rica ederim ne demek.☺️
Cok bilindik bir doktor zaten. Bakınca anlayacaksınız. Güvenilir bir yere yaptırmak istedim.
Sadece dudaklarımın üst tarafı topak topak duruyor. Bol bol 3 litre su iç dedi fakat 1 bucuk litre anca içebildim. Ondan sanırsam. 4.günüm olduğu icin geçer diye umuyorum.💖
Profil resminizdeki ise dudağınız harika olmuş yaa😍

X