Dudak Dolgusu Yaptırdım. Dudaklarım sönmeye başladı. Normal mi?

Rus tekniği dudağın m sekli olan yere daha çok mûdahale ediliyor :KK66: çok güzel olmuş sizinkide gayet doğal

Sizinkisi rus tekniği sanırım, gayet güzel ben çok beğendim✨

Ayy şimdi pp fotonu gördüm 🫠🫠 maşallah sana 🫶🏼 çok teşekkürler 🤗

Yok valla benim bi ton sorunum var ayrıca yaşlıyım çaktırmayalım😀
yaş 39 oldu, artık ivme aşağı düşüşe geçti ama yapacak birşey yok maalesef, ufak tefek estetik Müdahalerle toparlamaya çalışıyorum artık ne kadar toplanırsa😊

Sizinkisi rus tekniği sanırım, gayet güzel ben çok beğendim✨

Yok valla benim bi ton sorunum var ayrıca yaşlıyım çaktırmayalım😀
yaş 39 oldu, artık ivme aşağı düşüşe geçti ama yapacak birşey yok maalesef, ufak tefek estetik Müdahalerle toparlamaya çalışıyorum artık ne kadar toplanırsa😊
Ooo yaşlı dedin beni incittin 🤣 selam bebeyim bende 43 😎 ben seni baya kücuk sandım ama ya 🙈

Ne demek☺️ tecrübelerimizi aktarıyoruz, bu platform bunun için var zaten.

Rus tekniği ben yaptırmadım. Nasıl oluyor bilmiyorum normal dolgudan ne farkı var?

Normal dudak dolgusu yaptırdım, memnun kaldım.
İstanbulda olduğum için yer önermiyorum öyleyse ama fikir olması açısından dudak dolgu şeklimi ekliyorum buraya;

Eki Görüntüle 3500265
Harika olmuş yaa gerçekten bayıldım sizinkine de ❤️

Rus tekniği dudağın m sekli olan yere daha çok mûdahale ediliyor :KK66: çok güzel olmuş sizinkide gayet doğal

Ayy şimdi pp fotonu gördüm 🫠🫠 maşallah sana 🫶🏼 çok teşekkürler 🤗
Ya enerjin öyle güzelki
Saç rengin müthiş
Enerjin çok güzel
Bayıldım dudak dolguna da
Benim dudaklarım incecik
Bakalım kaç seferde elde edicem böyle görüntüleri
Çok güzelsiniz kızlarr içim açıldı🙏🏻🍀

Ya enerjin öyle güzelki
Saç rengin müthiş
Enerjin çok güzel
Bayıldım dudak dolguna da
Benim dudaklarım incecik
Bakalım kaç seferde elde edicem böyle görüntüleri
Çok güzelsiniz kızlarr içim açıldı🙏🏻🍀
Benim dudaklarımda incecikti içi boştu 3.de falan böyle oluyor bende en son 1 seneyi geçti yaptirdim bir muddet sonra inmiyorda 😍 teşekkürler 🫶🏼

Benim dudaklarımda incecikti içi boştu 3.de falan böyle oluyor bende en son 1 seneyi geçti yaptirdim bir muddet sonra inmiyorda 😍 teşekkürler 🫶🏼
Gerçekten çok güzel sonuç elde etmişsiniz🥰Şuan korkum da kalmadı hadi hemen günüm gelsin de yaptırayım moduna geçtim😍😃

Canım Bibibella Bibibella seni sorularımla boğmak istemiyorum ama 🙊şimdi gidince bir ön görüşme oluyorya hani
Orada ben rus tekniği istiyorum hocam desem yeterli olurmu
Yoksa rus tekniği yapılmış beğendiğim dudakladı göstereyimmi bundan istiyorum diye 😂😃

Canım Bibibella Bibibella seni sorularımla boğmak istemiyorum ama 🙊şimdi gidince bir ön görüşme oluyorya hani
Orada ben rus tekniği istiyorum hocam desem yeterli olurmu
Yoksa rus tekniği yapılmış beğendiğim dudakladı göstereyimmi bundan istiyorum diye 😂😃
Evet rus teknigi istiyorum de araştırdın mı beğendiysen direk öyle de :)

İlk yaptırdığın hali güzel değilmiş zaten çok fazla şiş su anda daha güzel odemler inince daha da güzel olur psikolojik merak etme bana da inmiş gibi geliyor ama benim zaten 1 seneyi geçti çok aşırı şiş şiş ben burdayım demesine gerek yok
Bır yılı geçmiş olmasına ragmen kalıyor mu oyle dudakta
Ya da yıllarca uygulandıktan sonra mı artık bırıkme yapıp da yerleşiyor?
Bide acılı bı ıslem mi + aa dolgulu kadın denmesinden hazetmeyen bırı olarak soruyorum dolgu yaptırdığı bellı oluyor kimi gorsem
Bu doktor elinden mı kaynaklı yoksa dolgunun dogası mı bu

En çok acıyan dolgu bence dudak dolgusu😊
Fakat dayanılmayacak bir acı değil😊
İyice uyuşturmasını söyleyin doktorunuzun.
Zaten acı eşiğiniz yüksekse hiç sıkıntı yok, korkulacak bir olay değil😊
Tam uyusturma halinde de dolguyu cabuk eriyecek bı reaksiyona sokuyormus

Ya kızlar bana nasıl güç verdiniz anlatamam🥰🤗
Bir de size sorabilirmiyim
Acaba rus tekniği ve natural olanın ne farkı var ?
Şimdi hiç tecrübem olmadığı için gidince doktor mu söylüyor size bu uygundur diye🙊Ben ankarada yaşıyorum sizler belki başka şehirdesinizdir ama yaptırdığınız yerlerden memnunmusunuz?
Mayra Kıme yaptıracaksın sectın mı doktorunu. Doktor onereyım mı

Evet rus teknigi istiyorum de araştırdın mı beğendiysen direk öyle de :)
Aslında başından beri bu tekniği biliyodum araştırırken gördüklerimden beğendiğim çok fazla dudakta bu teknik kullanılmıştı , sonra diğer tekniğe göre çok daha fazla acıdığını okuyup kıyın kıyın vazgeçmiştim😅
Ama şimdi iyce emin oldum
İnce dudaklarda tercih edilen bir yöntemmiş
İnce dudak diyince de ben😅

Peyami dumana gideceğim canım?
Sende ankaradamısın doktor önerisi yine alabilirim fikir olur diğer okuyanlara da
Ben çok araştırdım fazla bilgi bulamayınca insan karmakarışık oluyor
Bekarken ankaradaydım
Erol koça bır bak ıstersen
'estetik güzellık'te işin ehli bı doktor

Bır yılı geçmiş olmasına ragmen kalıyor mu oyle dudakta
Ya da yıllarca uygulandıktan sonra mı artık bırıkme yapıp da yerleşiyor?
Bide acılı bı ıslem mi + aa dolgulu kadın denmesinden hazetmeyen bırı olarak soruyorum dolgu yaptırdığı bellı oluyor kimi gorsem
Bu doktor elinden mı kaynaklı yoksa dolgunun dogası mı bu
Evet acıyor :KK53: zamanla oturuyor kalıyor erimesi uzun sürüyor ama ilki değil tabi 3 4 den sonra valla belli olsun belli olmiyacaksa neden yaptiriyorim ama benim dudaklarimi herkes çok beğeniyor pp de kirmızıdan dolayi ekstra dikkat cekiyor. Normalde h.asid bazlı şey dolgu dediğimiz şey zaten vucudumuzda bu eksildikçe ozellikle dudaklarda inceliyor dudaklarimiz yani öyle düsünûldüğü gibi zararli bi madde degil zamanlada yaptirmazsan eriyip gidiyor

Evet acıyor :KK53: zamanla oturuyor kalıyor erimesi uzun sürüyor ama ilki değil tabi 3 4 den sonra valla belli olsun belli olmiyacaksa neden yaptiriyorim ama benim dudaklarimi herkes çok beğeniyor pp de kirmızıdan dolayi ekstra dikkat cekiyor. Normalde h.asid bazlı şey dolgu dediğimiz şey zaten vucudumuzda bu eksildikçe ozellikle dudaklarda inceliyor dudaklarimiz yani öyle düsünûldüğü gibi zararli bi madde degil zamanlada yaptirmazsan eriyip gidiyor
Bu arada profilinde gezerken senin yaptırdığın yeri görünce bi bakayım dedim instadan
Dehşet güzel dudaklar var yaa
İzmirde olsam kesin oraya giderdim 😍

Bu arada profilinde gezerken senin yaptırdığın yeri görünce bi bakayım dedim instadan
Dehşet güzel dudaklar var yaa
İzmirde olsam kesin oraya giderdim 😍
İlk yaptirdiğim yer heralde dimi ben bir sefer oraya yaptirdim ama kadın çok iyi bu konuda zaten :KK66: benim komşum rus oda güzellik uzamanı ona yaptiriyorum artik altlı ustlü olunca arkadaşım olunca iyi oluyor

X