- 10 Eylül 2016
- 27
- 7
- 32
Kanülle tek yerden girdi dr. Morarma olma ihtimali var dedi ama morartmamaya çalışırız dedi sonrasında baya bi buz tuttum hiç morarmadı Çöküklük baya bi düzeldi morluklarım da vardı onlar da azaldı 900 tl ye yaptırdım ben aynı ürünü 1500 e yapanlarda varÇok geçmiş olsun cnm morarma falan oldu mu? Bide istediğin gibi çöküklük gitti mi gerçekten? Bende yaptırmak istiyorum fiyatları nedir? Ay çok soru sordum sanırımkeepcalmbetty
Ben de çok yeni yaptırdım bakalım ne olacak yazarım buraya bi aksilik olursa rica ederimFiyati duyunca çok şaşırdım aynen dedigin gibi 1.500 her yerde, morarmamasina sevindim cnm bende senin önerin uzerine en kısa surede gidicem o zaman yardimlarin icin cok tesekkur ederimkeepcalmbetty
Gözaltın için üzüldüm şimdiye geçmiştir diye tahmin ediyorum. Ben şimdi tekrar doktor araştırıyorum gözaltı için. Fatih Dağdelen'le ilgili başka birinden de yine uyuşturma yapmadığını okumuştum demek ki doktorun tarzı bu, yani akıl alan bir olay değil. Altı üstü bir krem sürüp 10 dk bekliceksin yani. Hadi gözaltı neyse o kadar acımıyor ama benim dudaklarımı uyuşturmamıştı o kadar acımıştı ki anlatamam.Ben yaklaşık iki hafta önce Dora Hospital'da Fatih Dağdelen'e gözaltı ışık dolgusu yaptırdım.Bir tüpün fiyatı 300 euro zaten tek tüp yapıldı (ben TL olarak ödedim 1.000 TL) İğneyle yapıyor, uyuşturma falan yok.Biraz can sıkıcı ama sonuç iyi olsaydı katlanılabilirdi.5 dakika kadar sürüyor sonrasında iki gün baş ağrısı yaptı bende..Gelgelelim sonuca; gözaltlarım hala mor hatta normalde çukur olmamasına rağmen dolgu aşağıya yapıldığı için gözaltlarım çukur ve alt tarafı da şişik gözüküyor.Uzaktan daha da mor gözüküyor.Benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu, biran evvel geçip gitmesini istiyorum ama etkisi 1-1.5 yıl sürüyormuş verdiğim parada cabası.Bu arada ben Fatih Bey'e instagramdan üzerinden mesajla ulaşmıştım, benden numaramı istedi ve hastaneden hemen arandım ama sonuçtan memnun olmadığımı ve fotoğraflarımı kendisine yine aynı yolla iletmeme rağmen bu sefer hiç ilgilenmedi..Geriye dönsem asla ama asla yaptırmazdım.Eski gözaltlarım çok daha iyiydi.Yüzünüzle fazla oynamayın bence
merhaba sonuç nasıl olduödem değil bence ürün homojen dağılmadı amageçmesini bekliyorum bence daha iyi yapabilirdi B bayanpsychologist
Mehmet Kartal’ı tanımıyorum ilk defa adını duydum. Nasolabial ve yüz dolgusu için bu aralar Nihat Dik’i düşünüyorum. Dudak nasıl yapıyor bilmiyorum hasta sonucu görmedim ama zaten Türkiye’deki doktorlar dudak konusunda çok başarısız.Dr.mehmet kartal nasıl sizce ünlülerden baya müşterisi var kötü sonuçlarda çıkmıyor sanki yaptığı dolgu ve botoxlardan ama tabi fiyatları nasıl orası hakkında hiç bilgim yok hoş ben kayseride yaşıyorum o doktora düzenli dolgu ve botox için gitmem zor tabi ama yinede merak ediyorum aceba ünlülerin şişirmesi mi yoksa gerçekten işini iyi temiz yapan bir doktormu ?
Mehmet Kartalın instagram hesabi var ve orda yaptığı herşeyi paylaşıyor ben beğeniyorum yaptığı işleri basarıli sonuçlar cıkıyor ortaya bi takibe alıp inceleyin isterseniz belki fikriniz olurMehmet Kartal’ı tanımıyorum ilk defa adını duydum. Nasolabial ve yüz dolgusu için bu aralar Nihat Dik’i düşünüyorum. Dudak nasıl yapıyor bilmiyorum hasta sonucu görmedim ama zaten Türkiye’deki doktorlar dudak konusunda çok başarısız.
Mehmet Kartalın instagram hesabi var ve orda yaptığı herşeyi paylaşıyor ben beğeniyorum yaptığı işleri basarıli sonuçlar cıkıyor ortaya bi takibe alıp inceleyin isterseniz belki fikriniz olur