Gözaltı Işık dolgusu, Dudak Dolgusu, Botox

Çok geçmiş olsun cnm morarma falan oldu mu? Bide istediğin gibi çöküklük gitti mi gerçekten? Bende yaptırmak istiyorum fiyatları nedir? Ay çok soru sordum sanırım keepcalmbetty
Kanülle tek yerden girdi dr. Morarma olma ihtimali var dedi ama morartmamaya çalışırız dedi sonrasında baya bi buz tuttum hiç morarmadı Çöküklük baya bi düzeldi morluklarım da vardı onlar da azaldı 900 tl ye yaptırdım ben aynı ürünü 1500 e yapanlarda var

Fiyati duyunca çok şaşırdım aynen dedigin gibi 1.500 her yerde, morarmamasina sevindim cnm bende senin önerin uzerine en kısa surede gidicem o zaman yardimlarin icin cok tesekkur ederim keepcalmbetty

Canım bu sabah uyandığımda sağ gözümdeki sanki azalmış gibi sol az mor sağ çok mor duruyor ve ağrı var kontrole gittiğimde bakalım ne diyecek doktor sen de ona göre karar ver git bence B bayanpsychologist

ciddi misin ya. Doktorun tutumunu merak ettim ben lazere bir yere gidiyorum bakirkoyde orda bi kiz dolgu yaptirmis seninki gibi olmus doktor ucretsiz igne acip tekrardan cokukluk olan yeri doldurdu. Fakat fiyatlar dedigin gibi pahali. Ben uygun oldugu icin ve sonucundan memnun kaldigin icin oraya giderim dedim, senden haber bekliyorum o zaman. Normalde ucret almadan yardimci olmasi gerekir bence keepcalmbetty

Canım sorun çıkmamasına cok sevindim bende senin tavsiyen üzere haftaya randevu alıcam kendisinden. Ödemse 10 gun icinde gececektir eminim. Yardımların için sonsuz teşekkür ederim keepcalmbetty

Gözaltın için üzüldüm şimdiye geçmiştir diye tahmin ediyorum. Ben şimdi tekrar doktor araştırıyorum gözaltı için. Fatih Dağdelen'le ilgili başka birinden de yine uyuşturma yapmadığını okumuştum demek ki doktorun tarzı bu, yani akıl alan bir olay değil. Altı üstü bir krem sürüp 10 dk bekliceksin yani. Hadi gözaltı neyse o kadar acımıyor ama benim dudaklarımı uyuşturmamıştı o kadar acımıştı ki anlatamam.

Yurtdışında dudak dolgusu yapan instagramda takip ettiğim efsane bir yer var dişçiler gibi full lokal olarak uyuşturuyorlar bütün bölgeyi ve bütün dolguyu enjekte etmiyorlar yoğun olacaksa 2 hatta 3 oturumda tamamlıyor ama sonuçlar inanılmaz yani kızlar baştan yaratıyorlar dudakları öyle söyliyim. Takip edin dudak dolgusuyla ilgilenenler: consultant_clinic. Elimden gelse İngiltere'ye gidicem sırf dudak yaptırmaya çünkü yok bizde iyi dudak dolgusu yapan.

Bu arada söylemek isterim ki dudağımdaki yamukluk neredeyse 2 yıl geçmesine rağmen yamuk kaldı. Oraya yapılan fazla dolgu ne hikmetse düzelmedi. Demem o ki doktorunuzu iyi araştırın anlık heyecana kapılıp basit de olsa fevri işlemler yaptırmayın.

Eklentiler

• IMG_7239.JPG
    33,6 KB · Görüntüleme: 435
Dr.mehmet kartal nasıl sizce ünlülerden baya müşterisi var kötü sonuçlarda çıkmıyor sanki yaptığı dolgu ve botoxlardan ama tabi fiyatları nasıl orası hakkında hiç bilgim yok hoş ben kayseride yaşıyorum o doktora düzenli dolgu ve botox için gitmem zor tabi ama yinede merak ediyorum aceba ünlülerin şişirmesi mi yoksa gerçekten işini iyi temiz yapan bir doktormu ?

Mehmet Kartal’ı tanımıyorum ilk defa adını duydum. Nasolabial ve yüz dolgusu için bu aralar Nihat Dik’i düşünüyorum. Dudak nasıl yapıyor bilmiyorum hasta sonucu görmedim ama zaten Türkiye’deki doktorlar dudak konusunda çok başarısız.

Mehmet Kartalın instagram hesabi var ve orda yaptığı herşeyi paylaşıyor ben beğeniyorum yaptığı işleri basarıli sonuçlar cıkıyor ortaya bi takibe alıp inceleyin isterseniz belki fikriniz olur

Şimdi baktım paylaşımlarına diğer işlerini bilemem ama ağırlıklı olarak dudak koymuş onlar da berbat. Dudak için barış Çakır ve Ebru şeni takip ediyorum Türkiye’de dudakta gördüğüm en iyi paylaşımlar onlarda diyebilirim. Ama dünyaya göre yine vasat. Dediğim gibi doktorlarımız dudakta başarısız malesef.
Mehmet Kartalın instagram hesabi var ve orda yaptığı herşeyi paylaşıyor ben beğeniyorum yaptığı işleri basarıli sonuçlar cıkıyor ortaya bi takibe alıp inceleyin isterseniz belki fikriniz olur

Bugün tekrar dudak dolgusu yaptırdım önce-sonra sonuçları paylaşıyorum yorumlarınızı alabilirim kızlar sizce nasıl olmuş? Tabi şuan biraz şiş bugün yapıldı, daha inecek :)

Eklentiler

• D018882C-E1B0-4F1C-9DAE-4BEC0F7F1525.jpeg
    193,1 KB · Görüntüleme: 361
  • 83F2BC2F-EB43-486D-B574-579115112172.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 393
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…