Gözaltı Işık dolgusu, Dudak Dolgusu, Botox

Mehmet kartalla ilgili yazım aşağıdaki gibidir.Facia yaşadım

Şimdi baktım paylaşımlarına diğer işlerini bilemem ama ağırlıklı olarak dudak koymuş onlar da berbat. Dudak için barış Çakır ve Ebru şeni takip ediyorum Türkiye’de dudakta gördüğüm en iyi paylaşımlar onlarda diyebilirim. Ama dünyaya göre yine vasat. Dediğim gibi doktorlarımız dudakta başarısız malesef.

Bu arada söylemek isterim ki dudağımdaki yamukluk neredeyse 2 yıl geçmesine rağmen yamuk kaldı. Oraya yapılan fazla dolgu ne hikmetse düzelmedi. Demem o ki doktorunuzu iyi araştırın anlık heyecana kapılıp basit de olsa fevri işlemler yaptırmayın.

merhaba eski dudak yapın o kadar güzel ve yeterliymiş ki ilk şiş hallerini görünce çok üzülmüştüm. Şimdi konuyu okudukça bu halini görmek çok mutlu etti beni. Seni takibe aldım. Ben de bu hafta masseter botox, yanak dolgusu yaptıracağım. Haftaya da dudak pigmentasyonum var. Hepsini tek tek paylaşıcam. Seni de takipteyim dudak yapın çok güzel. Doguştan hollywood dudagı dedikleri şekildeymiş seninki :dondurma:

merhaba eski dudak yapın o kadar güzel ve yeterliymiş ki ilk şiş hallerini görünce çok üzülmüştüm. Şimdi konuyu okudukça bu halini görmek çok mutlu etti beni. Seni takibe aldım. Ben de bu hafta masseter botox, yanak dolgusu yaptıracağım. Haftaya da dudak pigmentasyonum var. Hepsini tek tek paylaşıcam. Seni de takipteyim dudak yapın çok güzel. Doguştan hollywood dudagı dedikleri şekildeymiş seninki :dondurma:
Teşekkür ederim canım, evet dudak şeklimi ben de baya beğeniyordum aslında ama sadece üst dudağım bir miktar inceydi. Hafif dolgunluk olsun derken şu an dudağımda yamukluk kaldı. Eski doktoruma gittim çok güzel karşıladı ilgilendi, sonra orada kalan topaklanma gibi görünen o yamukluğun tükürük bezi olduğunu söyledi. Çok emin değilim. En son Elnara Tuncay isimli doktoru araştırıyorum. Onunla gidip görüşeceğim bir ara bakalım.

Yanaklarıma incelsin diye bir vitamin yaptı çok iyi geldi ama nazobilyan dolgusunu hiç begenmedim çizgi dışı oldu kaymalar var. İyi ki başka dolgu yaptırmadım
Nasıl oldu biraz açıklar mısınız? Bu doktora arkadaşım dudak dolgusu yaptırdı çok memnundu ama nasolabial dolgunuz nasıl kaydı anlamadım?

Merhaba göz altı dolgusu yaptırdınızmı tekrar?
Göz altı yaptırmadım, çünkü en son yaptırdığım gözaltında hala kalan bir dolgu var. Kızlar açık yüreklilikle söyleyebilirim ki dolgular tamamen erimiyor. Lütfen dolgu yaptırırken dikkatli olun ve abartmayın. Bakın yıllar geçti gülerken gözaltımda şişlik çıkıyor hala.

Benim merak ettiğim şeylerden biri, yanak dolgusu yaptırıcam şimdi ctesi günü. Acaba kaç ml ile başlayayım? Yüzüm çok büyük değil ama zayıflayınca o dolgun yanaklarım gitti

Nasıl oldu biraz açıklar mısınız? Bu doktora arkadaşım dudak dolgusu yaptırdı çok memnundu ama nasolabial dolgunuz nasıl kaydı anlamadım?
Merhaba nasolabial dolgusunu hiç istediğim gibi olmadı gülerken 2 baloncuk gibi şişiyor bitiş yerlerinin ön kısmı ve çizgi dışından yapmış bir tarafı ve bitişini yapamadı boş kaldı. Birde kılcal damarıma geldi 10 gün mor gezdim. Ve dudağın aşagı inen yere yapmadı bile dolgu bitti o ayrı işlem dedi biz ilk başta öyle konuşmamıştık. Yani bir daha asla işlem yaptırmam çok sert konuşan ve eli hayatım boyunca gördüğüm en ağır doktor.

1CE7A0E3-5D12-4EE3-9981-38D320425196.jpeg

Aa çok net anladım geçmiş olsun. Gerçekten dediğiniz gibi dolguyu herhalde fazla sıktı o bölgeye şişlik olmuş bence gidin erittirin. Bugün kendisindeydim iyi ki bir şey yaptırmadan çıkmışım. Çok övünüyorlardı bir de insan kime güveneceğini şaşırıyor. Bu arada benden önce bir kadın dudak dolgusu yaptırmıştı, sonucu da pek beğenmedim.

Benim Mehmet Kartala yaptırdığım dolgu sonrası görüntüm bu şekildeydi.kendi kişisel hayatımda yaşadığım ve pskolojik durumuma zaten inanamazsınız
Ekran Resmi 2019-12-15 10.04.56.png
Ekran Resmi 2019-12-15 10.04.49.png

Aa çok net anladım geçmiş olsun. Gerçekten dediğiniz gibi dolguyu herhalde fazla sıktı o bölgeye şişlik olmuş bence gidin erittirin. Bugün kendisindeydim iyi ki bir şey yaptırmadan çıkmışım. Çok övünüyorlardı bir de insan kime güveneceğini şaşırıyor. Bu arada benden önce bir kadın dudak dolgusu yaptırmıştı, sonucu da pek beğenmedim.
Dudak dolgusu ben Osman Bulutlara yaptırmıştım Ebru Polat’ın Doktoru bana doğal yaptı ve dolgu çok uzun kaldı ,luvayıda methediyorlar ama gereksiz pahalı ve Bakırköy’de Gülşen hanım var Estebella seneler önce vitaminlerimi göz altı vs ona yaptırmıştım doktor çok önemli
Bu arada Elnaranın orda sadece cilt bakımı yaptırırım çok begenmiştim kendisine asla yaptırmam daha birşey

Ben yaklaşık iki hafta önce Dora Hospital'da Fatih Dağdelen'e gözaltı ışık dolgusu yaptırdım.Bir tüpün fiyatı 300 euro zaten tek tüp yapıldı (ben TL olarak ödedim 1.000 TL) İğneyle yapıyor, uyuşturma falan yok.Biraz can sıkıcı ama sonuç iyi olsaydı katlanılabilirdi.5 dakika kadar sürüyor sonrasında iki gün baş ağrısı yaptı bende..Gelgelelim sonuca; gözaltlarım hala mor hatta normalde çukur olmamasına rağmen dolgu aşağıya yapıldığı için gözaltlarım çukur ve alt tarafı da şişik gözüküyor.Uzaktan daha da mor gözüküyor.Benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu, biran evvel geçip gitmesini istiyorum ama etkisi 1-1.5 yıl sürüyormuş verdiğim parada cabası.Bu arada ben Fatih Bey'e instagramdan üzerinden mesajla ulaşmıştım, benden numaramı istedi ve hastaneden hemen arandım ama sonuçtan memnun olmadığımı ve fotoğraflarımı kendisine yine aynı yolla iletmeme rağmen bu sefer hiç ilgilenmedi..Geriye dönsem asla ama asla yaptırmazdım.Eski gözaltlarım çok daha iyiydi.Yüzünüzle fazla oynamayın bence
Dolgulariniz eridimi eridiyse naptinizda eridi

Sakın ondan sıktırma derını ınceltır. Sen bol bol masaj yap cnm . 2-3 gun 2 yastıkla yat kı daha da sısmesın.
Sureklı çalışan bır bölge oldugu ıcın çabuk erır bıraz sabır .
O kadar para vermıssın keske daha ozenlı davransaymıs . Sıkma canını Allahtan gecıcı dolgun
Siz ertme islemi yaptirdinizmi hic

dudağınız geçti mi acaba bana da bilmeden aqualift dudak dolgusu koymuşlar eritmek istiyorum ama bildiğiniz bir doktor var mı acaba

X