- 17 Mart 2016
- 32
- 1
- 39
Daha önce yaptırıp ilk gün bu kadar şişen var mı?? Ödemi azaltmak için neler yaptınız?
Çok fazla şişmiş. Böyle olmaması gerek. Nerede yaşıyorsunuz. Ben Ankara'da yaptırdım ve çok memnun kaldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce yaptırıp ilk gün bu kadar şişen var mı?? Ödemi azaltmak için neler yaptınız?
İstanbuldayım. İlk yaptırdığımda bu şekilde ödem oldu. Birkaç gün inmedi sokağa çıkamadım. Sonra indi ama yamuk yumuktu topaklanma oldu. 1 ayın sonunda daha iyiydi. Bir kaç ay sonra da komple geçti zaten.Çok fazla şişmiş. Böyle olmaması gerek. Nerede yaşıyorsunuz. Ben Ankara'da yaptırdım ve çok memnun kaldım.
Bence de canim uygulama hatasi doktorunuzun ilgilenmemesi kotu olmus canim cok gecmis olsunCanım oraya yazmıştım zaten marka Teosyal. Ucuz bir dolgu değil ama böyle berbat bir ödem oldu bence uygulama hatası.
Çok teşekkürler canım artık dudak uzunca bir süre düşünmüyorum ama göz altı ve botox aynı doktora gidebilirim daha tam net karar vermedim. Alternatiflere açığım tabi.Bence de canim uygulama hatasi doktorunuzun ilgilenmemesi kotu olmus canim cok gecmis olsun
Bir tüpü zaten iki gözaltı içinde kullandı, yani herbir gözaltına yarım tüp..Sanmıyorum geçeceğini en azından dolgular vücut tarafından emilinceye kadar devam eder diye düşünüyorum..Uzaktan aynaya bakınca gözaltım artık eskisi gibi düz olmadığından yani tam gözümün altında dolgu maddesi olmadığından (aşağısına yaptı) gözaltımdaki çukurluk böyle anlatamadığım farklı bir açı verdi ve eskisinden çok daha mor gözüküyor.İğneden sonra iğne izleri olduğu için hafif sarımsı duruyordu onlar geçti ama morluk daha da kötü oldu.Her gün kapatıcı kullanmaktan bıktığım için yapmıştım ama sonuç maalesef daha beter olduYaa cnm cok uzuldum birden mi uyguladı doktorun? Ben bi tupu 3 ayri uygulamayla azar azar yapmak gerektigini duymustum.morarmalar gecince belki memnun kalırsın bilemedim simdi Zzynp
Valla ben bayağı hissettim hatta kafamı asistanı arkadan tuttu çok kıpırdatmayayım diye.Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil tabi ama bir sinek ısırığı da değildi benim için..Sonuç başarılı olsaydı katlanılabilir bi ağrı olurdu.acı hissedilmiyor diyorlar yaa.bu doğru mu
Valla ben bayağı hissettim hatta kafamı asistanı arkadan tuttu çok kıpırdatmayayım diye.Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil tabi ama bir sinek ısırığı da değildi benim için..Sonuç başarılı olsaydı katlanılabilir bi ağrı olurdu.
Valla ben bayağı hissettim hatta kafamı asistanı arkadan tuttu çok kıpırdatmayayım diye.Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil tabi ama bir sinek ısırığı da değildi benim için..Sonuç başarılı olsaydı katlanılabilir bi ağrı olurdu.
Insallh eskiye doner bndede ayni sorun var dolguadan sonra torba oldu gozaltimda bnlar ne zamn eriyor acaba daha once yaptranlardan ogrennk laM tamamen gdermi acabaValla ben bayağı hissettim hatta kafamı asistanı arkadan tuttu çok kıpırdatmayayım diye.Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil tabi ama bir sinek ısırığı da değildi benim için..Sonuç başarılı olsaydı katlanılabilir bi ağrı olurdu.
canım bence igne izleri gittikten sınra sonuç daha iyi olacaktır. lütfen biZimle patlaş bir kaç hafta sonra durumunuValla ben bayağı hissettim hatta kafamı asistanı arkadan tuttu çok kıpırdatmayayım diye.Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil tabi ama bir sinek ısırığı da değildi benim için..Sonuç başarılı olsaydı katlanılabilir bi ağrı olurdu.
Botoks için Öneride bulunabilirim canım doktorumu tavsiye edebilirim Mehmet Akgün bu işte iyi ben seviyorum doktorumu tabii senin kararın çok zaman geçmiş görmemiştim yazdığını şimdi bildirime düşmüş inş tekrar felaketler yaşamazsın :)Çok teşekkürler canım artık dudak uzunca bir süre düşünmüyorum ama göz altı ve botox aynı doktora gidebilirim daha tam net karar vermedim. Alternatiflere açığım tabi.
Çok üzüldüm geçmiş olsun bu işte uzman olanları iyi araştırmak lazım çok karşılaştım bu sorunları yaşayanlarla burdada bi çok insan mağdur oluyor inş birdaha böyle bir talihsizlik yaşamazsınızBen yaklaşık iki hafta önce Dora Hospital'da Fatih Dağdelen'e gözaltı ışık dolgusu yaptırdım.Bir tüpün fiyatı 300 euro zaten tek tüp yapıldı (ben TL olarak ödedim 1.000 TL) İğneyle yapıyor, uyuşturma falan yok.Biraz can sıkıcı ama sonuç iyi olsaydı katlanılabilirdi.5 dakika kadar sürüyor sonrasında iki gün baş ağrısı yaptı bende..Gelgelelim sonuca; gözaltlarım hala mor hatta normalde çukur olmamasına rağmen dolgu aşağıya yapıldığı için gözaltlarım çukur ve alt tarafı da şişik gözüküyor.Uzaktan daha da mor gözüküyor.Benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu, biran evvel geçip gitmesini istiyorum ama etkisi 1-1.5 yıl sürüyormuş verdiğim parada cabası.Bu arada ben Fatih Bey'e instagramdan üzerinden mesajla ulaşmıştım, benden numaramı istedi ve hastaneden hemen arandım ama sonuçtan memnun olmadığımı ve fotoğraflarımı kendisine yine aynı yolla iletmeme rağmen bu sefer hiç ilgilenmedi..Geriye dönsem asla ama asla yaptırmazdım.Eski gözaltlarım çok daha iyiydi.Yüzünüzle fazla oynamayın bence