- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
aklıma geldi ama fazla uzun bir foto olur diye düşünmüştüm ben en iyisi şansıma küseyim :))Eki Görüntüle 1285586
Ekteki gibi detaylı katılımda bulunan olsaydı inanılmaz bir hediye alacaktı...
Şansınıza küsün ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklıma geldi ama fazla uzun bir foto olur diye düşünmüştüm ben en iyisi şansıma küseyim :))Eki Görüntüle 1285586
Ekteki gibi detaylı katılımda bulunan olsaydı inanılmaz bir hediye alacaktı...
Şansınıza küsün ...
ip ucu bile vermedim vermem :)) çok ketum gördüm kendimiamanın. sakın kızlar.. daha 5 gün var. açık etmeyin kendinizi..
ahahaha oda güzelşu sıralar aslında zombiler çok moda acaba zombimi yapsak temayı yüzümüz görünsede tanınmaz halde oluruz :))
aslında birbirinden çok farkılılarzombide fantastiğe giriyor sanırm
olabilir benzetme yarışması gibi :))aaaaaa aklıma süper bi fikir geldi internetten çok güzel bi makyaj resmi seçilsin herkes onu yapmaya çalışsın
aynen cnm :)olabilir benzetme yarışması gibi :))
yalnız şu kolajı yapıp yollayın fotoğrafı. ben beceremiyorum. sağolsun lisabella yaptıda,diğer yarışmada yine yaparmısın diyemem valla
vallamı. ay çok sevinirim. başını ağrıtacağım sanırım 2ci yarışmada da..Diyebilirsin canım,herzaman yardıma hazırım![]()
sizlere inanamıyorum kızlar. verdiğiniz oylar makyajdan anlamadığınızı gösteriyor adeta. yazıkkk
yarışmaya katıldım zatenBir daha ki yarışmaya katılırsanız sizin ne kadar anladığınızı da görmüş oluruz. Katılmanız bizi onure eder...