- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
aklıma geldi ama fazla uzun bir foto olur diye düşünmüştüm ben en iyisi şansıma küseyim :))Eki Görüntüle 1285586
Ekteki gibi detaylı katılımda bulunan olsaydı inanılmaz bir hediye alacaktı...
Şansınıza küsün ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklıma geldi ama fazla uzun bir foto olur diye düşünmüştüm ben en iyisi şansıma küseyim :))Eki Görüntüle 1285586
Ekteki gibi detaylı katılımda bulunan olsaydı inanılmaz bir hediye alacaktı...
Şansınıza küsün ...
ip ucu bile vermedim vermem :)) çok ketum gördüm kendimiamanın. sakın kızlar.. daha 5 gün var. açık etmeyin kendinizi..
ahahaha oda güzelşu sıralar aslında zombiler çok moda acaba zombimi yapsak temayı yüzümüz görünsede tanınmaz halde oluruz :))
aslında birbirinden çok farkılılarzombide fantastiğe giriyor sanırm
olabilir benzetme yarışması gibi :))aaaaaa aklıma süper bi fikir geldi internetten çok güzel bi makyaj resmi seçilsin herkes onu yapmaya çalışsın
aynen cnm :)olabilir benzetme yarışması gibi :))
yalnız şu kolajı yapıp yollayın fotoğrafı. ben beceremiyorum. sağolsun lisabella yaptıda,diğer yarışmada yine yaparmısın diyemem valla
vallamı. ay çok sevinirim. başını ağrıtacağım sanırım 2ci yarışmada da..Diyebilirsin canım,herzaman yardıma hazırım
sizlere inanamıyorum kızlar. verdiğiniz oylar makyajdan anlamadığınızı gösteriyor adeta. yazıkkk
yarışmaya katıldım zatenBir daha ki yarışmaya katılırsanız sizin ne kadar anladığınızı da görmüş oluruz. Katılmanız bizi onure eder...