Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir hafta daha olabilir belki cesaret eden olur.kızlar süreyi uzatsakmı. ne dersiniz?
1 hafta uzatıyorum o zaman. ama lütfen herkes bir yerlere link bıraksın. gördüğü her yere. bdv hariç.bir hafta daha olabilir belki cesaret eden olur.
peki acaba albüm kısmına da konu mu açılsa. katılım olsa çok eğlenceli olacak bu kadar çekinmeyi anlamıyorum inanın1 hafta uzatıyorum o zaman. am lütfen herkes bir yerlere link bıraksın. gördüğü her yere. bdv hariç.
orayada bakılmazki. ben şimdi gördüğüm her yere link vereceğim. umarım katılan artarpeki acaba albüm kısmına da konu mu açılsa. katılım olsa çok eğlenceli olacak bu kadar çekinmeyi anlamıyorum inanın
katılan olmazsa artık yapacak bişi yok nasip değilmiş derizorayada bakılmazki. ben şimdi gördüğüm her yere link vereceğim. umarım katılan artar
aynen. ben şimdi forumun her yerine link veriyorum. sende gördüğün yerlere koy canım. umarım açarız yarışmayıkatılan olmazsa artık yapacak bişi yok nasip değilmiş deriz
zaten öyle. göz çekilecek..Sadece gözümüzün resmini koysak olur mu hiç yüz görünmeden ??
zaten öyle. göz çekilecek..
oky cım çok zor bi alanda seçilmiş yarışma ama. Biz doğru duzgun bi kalem çekemezken fantastik bizim limiti aşıyozaten öyle. göz çekilecek..
onu seçtiler canım. anket yaptım. en çok oyu o aldıoky cım çok zor bi alanda seçilmiş yarışma ama. Biz doğru duzgun bi kalem çekemezken fantastik bizim limiti aşıyo
o zamn oy verenlere iş duşuyo. Oy verenlerin hepsi katılsın.. Ben başka bi alan vardı ona oy atmıştım..onu seçtiler canım. anket yaptım. en çok oyu o aldı
uzattık. hadi gel katıl. cumaya kadar süre varyarışma ne oldu hani makyajlarr..
Oky cim sadece beğenmekle kalıyorum ve ben burdan toz oluyorumm..uzattık. hadi gel katıl. cumaya kadar süre var
kaçmaaa yakalarımmm bakkkkOky cim sadece beğenmekle kalıyorum ve ben burdan toz oluyorumm..
pardon anlamadımmakyaj sağlık için zararlı ismit sürmesinden başka gerek yok bide maske meşe külü