- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
sizlere inanamıyorum kızlar. verdiğiniz oylar makyajdan anlamadığınızı gösteriyor adeta. yazıkkk
niye yazık? herkesin zevki kendine. çoğunluk kimi beğendiyse o kazanacak. yazık olacak bir şey yok ortada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizlere inanamıyorum kızlar. verdiğiniz oylar makyajdan anlamadığınızı gösteriyor adeta. yazıkkk
klawyesi olan yazıyo şekerim"Yazık "diyerek burdaki insanları küçümseyemezsiniz..
Zevk göreceli bir kavram olduğuna göre herkes zevkine hitap edene oylarını vermiştir.Kendince konsepte uyan...
diğer yarışmada siz de katılın da cevherlerinizi görelim. makyajdan anlarız belki sayenizde...
cnm concept gece makyajı dikkatini çekerim günlük makyaj olsaydı ve bu makyajlar olsaydı eyvallah bu yorumu yapıştır ama concepte en uygun 1-7-10 numara halkımız gayet gayet güzel karar vermiş ;Halkım, abartılı göz makyajı seviyor.
Not 1: Sonuçlara bakarak bu çıkarımda bulunuldu.
Not2: Bir kere bile makyaj yapmamış biriinin bu konuda bulunması tamamen işsizlik.
Not3: Sevgiler, teşekkürler.
cnm concept gece makyajı dikkatini çekerim günlük makyaj olsaydı ve bu makyajlar olsaydı eyvallah bu yorumu yapıştır ama concepte en uygun 1-7-10 numara halkımız gayet gayet güzel karar vermiş ;
tmm cnm işte internete gece makyajı diye yaz neymiş öğren gör sonra halkımıza yorum yap ama bak gündüz makyajı olsaydı yarışma inan bende derdim gündüz böylemi makyaj yapılır diye ki kimseninde gündüz conceptinde öyle bi makyaj yapıp katılıcağını sanmıyorum :)Ama ben makyajdan anlamadığım halde yorumda bulunduğumu söylemiştim. ^_^
Hani kendimce bir çıkarımda bulundum sadece sonuçlara göre, yoksa siz haklısınızdır.^_^
tmm cnm işte internete gece makyajı diye yaz neymiş öğren gör sonra halkımıza yorum yap ama bak gündüz makyajı olsaydı yarışma inan bende derdim gündüz böylemi makyaj yapılır diye ki kimseninde gündüz conceptinde öyle bi makyaj yapıp katılıcağını sanmıyorum :)
aklıma cem yılmazın faruk eczanesi geldi :)Ama ben makyajdan anlamadığım halde yorumda bulunduğumu söylemiştim. ^_^
Hani kendimce bir çıkarımda bulundum sadece sonuçlara göre, yoksa siz haklısınızdır.^_^
tmm cnm bakınca öğrendikten sonraki fikrini yaz :)asdfgh. Peki. ^_^
Burda makyaj yapan kimse profesyonel degil ki. Bence profesyonel olmayan kisilere gore cok guzel makyajlar cikmis ortaya. Yazik denilecek bi durum goremedim ben.sizlere inanamıyorum kızlar. verdiğiniz oylar makyajdan anlamadığınızı gösteriyor adeta. yazıkkk
2 gece 3 gün konaklama ;
Gece makyajına göre oy vermek için ciddi bir makyaj gurusu olmak gerekmiyor.
Gece makyajı işte mümkün olduğunca abartı olacak.
Bunun için bir şey bilmeye gerek var mı?
Herkes gayet heyecanla makyajını yapıp katıldı. Bir dahaki yarışmada herkesin daha iddialı olacağına eminim, hem çekimler daha doğru olacak hem makyajlar daha özenilerek yapılacak:)
Katiliyorum, ben zaten yarim saat icinde yarismaya katilmaya karar verdim, hem de makyajimi yaptim, hemen attim fotografi. O kadar yogun renkler kullanmama ragmen, hem de makinem profesyonel olmasina ragmen hic yaptigim makyajla alakasi yoktu meselaGece makyajına göre oy vermek için ciddi bir makyaj gurusu olmak gerekmiyor.
Gece makyajı işte mümkün olduğunca abartı olacak.
Bunun için bir şey bilmeye gerek var mı?
Herkes gayet heyecanla makyajını yapıp katıldı. Bir dahaki yarışmada herkesin daha iddialı olacağına eminim, hem çekimler daha doğru olacak hem makyajlar daha özenilerek yapılacak:)
Ya aynen ben de cok eglendim, ilk kez kendim gece makyaji yaptim. Ben kendimi cok da begendim aslinda ama tabi burdaki arkadaslar benden daha iyi, bu vesileyle goz makyaji yapmayi ogreniyorum iste fena miaynen..
ben hele pazar sabahtan yapıp artık balkon malkon her yerde çekerim... en net hangisi olcaksa..
hatta eşimi alet edeyim o çeksin..
o kadar uğraşıp sonucunda böyle kalitesiz gözükmesi içime oturdu..
ama çok eğlenceliydi.