- 12 Kasım 2014
- 183
- 22
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn cnm çatlıycam walla sizedemi söylemiyo hediyeyi
Yok cnm halaaaaa gelmedii :) gelir gelmez yazcamGeldi mi ? :) :)
ben onu merak ettim. resmini koyamazmısınkızlarr benim hediyem geldiii harika bir far paleti sephoranın :) Kazen abiye çok teşekkür ediyorum uzun zamandır bilgisayarım bozuktu ara ara annemin eşimin telden girdim kendi telimde bozuldu herşey bozuldu yeni yılda herşeyi yeniledim bugün blogumda o far paletini tanıttım kazen abiye çok teşekkür ederim hatta blogumdada yarışma sayesinde kazandığımı söyledim Ceylinimdeceylinim geldi cnm hediyeem
cnm bu bilgisayarda yok resmi blogada telden çektim koydum google makyaj böcüsü yaz çıkar en son onu yazdım sephora far paleti diyeben onu merak ettim. resmini koyamazmısın
ben koyayım istermisincnm bu bilgisayarda yok resmi blogada telden çektim koydum google makyaj böcüsü yaz çıkar en son onu yazdım sephora far paleti diye
makyaj böcüsü mü :q o da necnm bu bilgisayarda yok resmi blogada telden çektim koydum google makyaj böcüsü yaz çıkar en son onu yazdım sephora far paleti diye
haletttim cnmm :)ben koyayım istermisin
çok güzel valla. bayıldım
blogum cnmmakyaj böcüsü mü :q o da ne
bende makyaj malzemesı falan sandımblogum cnm
aynennn harikaaaaaa kazen abiye çokk teşekkür ederimmmmmmmçok güzel valla. bayıldım
hhahahah yok cnm blog ismimbende makyaj malzemesı falan sandım