süper olmuş bu. mune kazen teşekkürler..Bu arada ilk yarışmada katılımın bu kadar olması sebebi ile bu yarışmaya özel katılımcılar arasında Pro üye olmayan üyeleri pro yapma kararı aldı @Mune bilginize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper olmuş bu. mune kazen teşekkürler..Bu arada ilk yarışmada katılımın bu kadar olması sebebi ile bu yarışmaya özel katılımcılar arasında Pro üye olmayan üyeleri pro yapma kararı aldı @Mune bilginize.
Oyke gozuken makyajlardan niri dw benimki..o kadar ugrastim.fotoda gecisler bile.belli olmamis..doğal makyaj olmasın bence ya gecede bile çoğu kişi doğal yapmış doğalda hiç yapılmaz
tam onu diycektim yüz olmadıktan sanra sanatcı makyajı anlaşılmazyine sadece göz olacak değilmi. yarım yüz falan olmayacak.
fantastik kleopatra güzel olur bencetam onu diycektim yüz olmadıktan sanra sanatcı makyajı anlaşılmaz
pro olanlar ? Ultra proBu arada ilk yarışmada katılımın bu kadar olması sebebi ile bu yarışmaya özel katılımcılar arasında Pro üye olmayan üyeleri pro yapma kararı aldı @Mune bilginize.
ewet cnm benimde aslında çokk çok daha iyi olan fotom tel ile çekilince istediğimden iyi çıkmadıOyke gozuken makyajlardan niri dw benimki..o kadar ugrastim.fotoda gecisler bile.belli olmamis..
Bu konudan muzdarip cok arkadas oldu
aynen klopatra makyajı gözden ibarettir zatenfantastik kleopatra güzel olur bence
ben gece 3de yaptım oğlumu uyutunca hahahaGündüz ve flaşlı çekmek gerekiyordu galiba.
Artık hava erken karardığı için günü kaçırdım ben de. Renkler farklı çıktı :)
ama biz sorduukk ayrıntılımı olucak diyee örnek olarak olan fotodan yolladık walla bilsem ayrıntılı yollardım kazen abiii :)Eki Görüntüle 1285586
Ekteki gibi detaylı katılımda bulunan olsaydı inanılmaz bir hediye alacaktı...
Şansınıza küsün ...
ohh. herkes yarışmacı olduğunu açık etti.
eet ultra olalımpro olanlar ? Ultra pro
amanın. sakın kızlar.. daha 5 gün var. açık etmeyin kendinizi..Hangi yarışmacı olduğunu açık etmesinde ....
aynen daha çok war pıtamanın. sakın kızlar.. daha 5 gün var. açık etmeyin kendinizi..