- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Biri şunu sustursun yaa yazmiş olmak için yazip duruyor habire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende istemiştim sevgililer gününde restourant falan olsa süslü püslü giyinsek diye ama marga sanırım ara verecekmiş bi süre :)Sevgililer günü geliyor yeni tarzımız o mu olur yada eğlenceli bir şeyler olsa diye aklımdan geçiyor :)
Kız çok fenasın. Birinci olmasam çok alınırdım.
Sevgililer günü geliyor yeni tarzımız o mu olur yada eğlenceli bir şeyler olsa diye aklımdan geçiyor :)
Bende istemiştim sevgililer gününde restourant falan olsa süslü püslü giyinsek diye ama marga sanırım ara verecekmiş bi süre :)
Sevgililer günü cok yakin bir tarihte oldugu icin yapmayabilir...
Bence Bu sefer Konsept şık bir düğüne davet olabilir... Yine şıkır şıkır giyiniriz iste :)))
Shanna 5 numara senmiydin canım,çok beğendim seni,kıyafetin ayrı,fiziğin ayrı,saçların ayrı güzel...Aynen ya buralara kimse uğramıyo
Bu yarışma çok sakin oldu :)
Evet bendimm ayyy çok mutlu oldum şuannShanna 5 numara senmiydin canım,çok beğendim seni,kıyafetin ayrı,fiziğin ayrı,saçların ayrı güzel...
Teşekkür ederim canım. :) evet kestirip boyatmıştım, dün yine biraz daha kestirip boyattım.gadjo dilo tebrikler canım,ne yalan söyleyeyim beni her seferinde şaşırtıyorsun,ayrıca seni 7 numara sanmıştımsaçlarına ne oldu senin kestirdin mi?tekrar tebrik ederim
Ayyy ne bileyim ben ya,valla seni başkası başkasını da sen sandımTeşekkür ederim canım. :) evet kestirip boyatmıştım, dün yine biraz daha kestirip boyattım.
Birdahaki yarışmaya yine katılıp yine tanınmayacağım dermişim.
kız bir sürü kişi tanıdı beni sen nasıl tanımazsın.
Evet canım sarı ombre balyaj. Ya kıydım valla yıkaması zor kurutması zor taraması zor. Tarayacağım derken avuç avuç dökülüyordu, seyrekleştirdi. Çok memnunum kısadan, hep istiyordum ama kıyamıyodum. Seyrekleşince kel kalacağım korkusundan gözümü kararttım kestirdim.Ayyy ne bileyim ben ya,valla seni başkası başkasını da sen sandım
Nasıl kıydın o güzelim saçlarına ya,gerçi bende durmadan kestirip duruyorum,hangi renge boyattın saçını,sarı mı
Haklısın valla,o tutam tutam saç dökülmesini iyi bilirim,özellikle bu yaz çok çektim...darısı benim başıma...ben senin kadar cesaretli değilim,aslında bende omuz hizasında istiyorum ama birtürlü kıyamıyorum sadece uçlarını 1 karış kestirip duruyorum.Evet canım sarı ombre balyaj. Ya kıydım valla yıkaması zor kurutması zor taraması zor. Tarayacağım derken avuç avuç dökülüyordu, seyrekleştirdi. Çok memnunum kısadan, hep istiyordum ama kıyamıyodum. Seyrekleşince kel kalacağım korkusundan gözümü kararttım kestirdim.
Çakma sarışın. Bir daha katılmayacağım canım ya, bu yarışma ne kadar sönüktü gördün mü.Haklısın valla,o tutam tutam saç dökülmesini iyi bilirim,özellikle bu yaz çok çektim...darısı benim başıma...ben senin kadar cesaretli değilim,aslında bende omuz hizasında istiyorum ama birtürlü kıyamıyorum sadece uçlarını 1 karış kestirip duruyorum.
Neyse bir daha ki yarışmada seni yepyeni sürprizlerle bekliyorum,yenilik iyidir takdir ettim seni,cidden her yarışmada şaşırtıyorsun beni,tebrikler.
Demek sende sarışın oldun ha jooker