- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Hadi ya =/ 5 olsaydı açılcak mıydıyarın sizler bir konu açayım. koyun. makyajlarınızıı. o kadar emek heba olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya =/ 5 olsaydı açılcak mıydıyarın sizler bir konu açayım. koyun. makyajlarınızıı. o kadar emek heba olmasın
evet canım. açacaktım. ama 3 le olmazHadi ya =/ 5 olsaydı açılcak mıydı
Belki katilan olur abla bekle bakalim birazcikevet canım. açacaktım. ama 3 le olmaz
inşallah marga. bakalımBelki katilan olur abla bekle bakalim birazcik
Far paletim yanimda yok olsa bisiler yapardim ama yanimda sadece goz kalemi ve rimel varinşallah marga. bakalım
tühhh. 4 olurdu olsaydı farların:). yok bu yarışma iptal canım. bir dahadada bu bölümde yarışma açmam ben.Far paletim yanimda yok olsa bisiler yapardim ama yanimda sadece goz kalemi ve rimel var
Oyle deme yaaa acarsin merak etmeeeetühhh. 4 olurdu olsaydı farların:). yok bu yarışma iptal canım. bir dahadada bu bölümde yarışma açmam ben.
inan hevesim kırıldı. hiç umudum yokOyle deme yaaa acarsin merak etmeeee
Yeter ki konsepti sen belirleee
Insallah canim. Maksat eglenmekti :) elimizden ne kadari geliyorsa artikya konsept çok güzeldi keşke malzemem olsaydı yada alacak vaktim olsaydı en azından yarışma açılsın diye katılırdım bişeyler denerdim aslında güzel şeyler yapılır ama biraz hastalık durumlarım var ve evimde değilim malzemede yok çok üzüldüm inşallah birileri daha katılır bugün
Dur bakalim hemen hevesin kirilmasin makyajda olmazsa sacta olur hem ona katilan olduyduinan hevesim kırıldı. hiç umudum yok
aslında makyaj saçtan daha populer bence fantastik makyaj yapmaya kimse güvenemedi sanırım daha basit şeylere olsa daha çok katılan olurmuydu diye düşünmüyor değilim aslında fantastiktede güzel işler çıkardı ya çok yaratıcı fikirli tyetenekli insan var forumda ama yanlış zamana mı denk geldi acabaInsallah canim. Maksat eglenmekti :) elimizden ne kadari geliyorsa artik
Olurdu tabi. 10 kadindan 8 si eyeliner cekip rimel suruyor gozune.aslında makyaj saçtan daha populer bence fantastik makyaj yapmaya kimse güvenemedi sanırım daha basit şeylere olsa daha çok katılan olurmuydu diye düşünmüyor değilim aslında fantastiktede güzel işler çıkardı ya çok yaratıcı fikirli tyetenekli insan var forumda ama yanlış zamana mı denk geldi acaba
Olurdu tabi. 10 kadindan 8 si eyeliner cekip rimel suruyor gozune.
evet günlük şeylere daha fazla katılınıyor sanırım fantastikte güzel olurdu ya üç kişi arasında oylasak aslında merak ediyorum nasıl güzel yaratıcı şeyler çıkmıştır emekleri boşa gitmesinOlurdu tabi. 10 kadindan 8 si eyeliner cekip rimel suruyor gozune.
diğeride benim norwe kalan 8 nerde acabaişte o kalan 2 kadından biri benim marga
kalan 8 herkes olabilirdiğeride benim norwe kalan 8 nerde acaba
onlar heryerdeya zaten çok makyaj yapıyormuşum gibi göz dru bana makyaj yapma dedi alerji olmuşum zaten makyaj yapmıyorum doğru dürüst neye alerji olduysam birtek kalem sürüyordum yakalan 8 herkes olabilir
Niye yaaaaişte o kalan 2 kadından biri benim marga