- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
aşkolsuuun ben öyle bir insan değilim emin olabilirsinSen 10 numarasın sanırım Nasıl belli edicem diye şaşırmış görüyorum seni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşkolsuuun ben öyle bir insan değilim emin olabilirsinSen 10 numarasın sanırım Nasıl belli edicem diye şaşırmış görüyorum seni...
Tamam canım pardon, ki kötülemek için yazmadım sempatik geldi ondan öyle yazdım.. ki yanlış tahminmiş zatenaşkolsuuun ben öyle bir insan değilim emin olabilirsin
merci şekerim ,o senin güzel görüşün sen de çok sevimlisiin belli kiTamam canım pardon, ki kötülemek için yazmadım sempatik geldi ondan öyle yazdım.. ki yanlış tahminmiş zaten
Bunu bölüm editörü ile konuşmamız gerekirmiş :)kazene yada mune a özel mesaj yazın. adminler karar verir buna kızlar..
evet o benimmm. ben mune la konuşayım durunBunu bölüm editörü ile konuşmamız gerekirmiş :)
Ben de bilmiyorum kim kimdir!bu arada konuyu hiç okumadım, başka linkten geldim cahilim
kim kimdir bilmiyorum valla, sanırım öğrenmemek en iyisi
Ben bile oy verdiğime göre ... :)))Hiç anlamadığım bir alan olduğu için oy kullanamayacağım bu sebeple affımı istiyorum.
hadi bakalım inşALLAH kabul edilir tatlı bir heyecan oluyor :)Ben attım Mune'ye mesaj :)
bekliycez o zaman :))kızlar munelada konuştum. bencede bu doğru olmaz. daha 2ci gün. diğer yarışmacı arkadaşlar kalkıp ben son anda atak yapardım derse bizim elimiz kolumuz bağlanır. çünkü diyecek sözümüz olmaz
bir kişi bile kalkıp belki ben kazanacaktım çok erken oldu derse haklı olur. o yüzden bekleyelim arkadaşlarbekliycez o zaman :))
1 ayda sürse kazanan belli :)) ama bekleyelim 1 haftacıkbir kişi bile kalkıp belki ben kazanacaktım çok erken oldu derse haklı olur. o yüzden bekleyelim arkadaşlar
onu kesin ve net diyemeyeceğimiz için bitene kadar bekleyelim.1 ayda sürse kazanan belli :)) ama bekleyelim 1 haftacık
bence de fantastik yada gotic olabilir :))fantastik
başka...
bi far rengi seçilse mesela dumanlı yada mawi yada simli herkes aynı tonda çalışsın oda bi fikiro zaman söyleyin diğer konu için istediğiniz temaları..