- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya çok emin olmuştum halbuki, 99 u 100 yap diyince kendisi 100 ün üzerine çıkan tek kişi zannettim.. demk ki emin olmamak lazım hiç bir şeyden. Oky sen katıldın mı, resimlerden biri senin olabilir mi acabacıks. degüllllll
Bence de ya bitsin artıkyeni yeni yeni yarışma başlasın :)) bence de birinci belli oldu hak yerini de buldu pek başarılı olmuş.ikinci tema ne olur acaba :)
yok ben katılmadım..hadi ya çok emin olmuştum halbuki, 99 u 100 yap diyince kendisi 100 ün üzerine çıkan tek kişi zannettim.. demk ki emin olmamak lazım hiç bir şeyden. Oky sen katıldın mı, resimlerden biri senin olabilir mi acaba
kaç aylık doğdunuz anacım siz. 7 aylık olabilir mi : )Bence de ya bitsin artık
Fantastik olabilir daha eğlenceli şeyler çıkar ortaya
dimi ya fantastik güzel ve farklı olur ay şimdiden heycanlandım :)))) duyulsun sesimiz makyaj konusunda hızımızı alamadık :))) birde benim sınavlar başlamadan olsun istiyorumBence de ya bitsin artık
Fantastik olabilir daha eğlenceli şeyler çıkar ortaya
ben 9 ayı doldurmuşum :)) ama haklı sebeplerim var bu tarz şeyler sıcağı sıcağına daha iyi olur ve kendi adıma sınav döneminden öncesi harika olurdu :))kaç aylık doğdunuz anacım siz. 7 aylık olabilir mi : )
Hevesliyizkaç aylık doğdunuz anacım siz. 7 aylık olabilir mi : )
2 gün iyidir iyibirazcık sabır kızlar. daha 2ci gün oylamanın..
sonra kuralları değiştirdiniz diye diğer üyeler isyan etsin : )2 gün iyidir iyi
sonra kuralları değiştirdiniz diye diğer üyeler isyan etsin : )
Bence deBunun icin de oylama yapalim
bunu kazene yazın valla karışmam ben..Bunun icin de oylama yapalim
devam edip etmeyeceğimizi katılımcılara soralım bence.(birinci açık ara belli)benden yana sorun yok zaten birinci olamadım :)))sonra kuralları değiştirdiniz diye diğer üyeler isyan etsin : )