Bu seferde başlarda olursun belkidogru valla ,nasıl sonuncu olduysam , oylede birinci olma sansım var yani
Off sorma cok yogunum bu gunlerdeYasemin'cim yarışmadan yarışmaya koşuyorsun
Evet onda çok iyi olduğunu biliyorumefect makyaj olsaydı bak nasıl iddalı konusurdum o zaman ,ama olmadı abla
yani belki , bir ihtimalBu seferde başlarda olursun belki
Bu şekil olacağını düşünmediniz yolladınız fotoğraflarıyani belki , bir ihtimal
saka bir yana cok ozenecegim bu sefer , digerinde 5dkda boyayıp attım fotoyu
Makarnadan umudum yok bakalim makyaji da becerebilirsem katilirim, once kendim begenmeliyimHeyecan üst seviyede
aynen oyle oldu abla :)Bu şekil olacağını düşünmediniz yolladınız fotoğraflarıBu sefer daha özenirsiniz
Hayırlısı olsun canımMakarnadan umudum yok bakalim makyaji da becerebilirsem katilirim, once kendim begenmeliyim
aynen oyle oldu abla :)
hırs yaptım ,bu sefer cok pis boyucam kendimi
evet cok dikkat etmek lazım ,o daha onemli :)
Fotoğraf çekimleri de önemli bazı fotolar ışıktan dolayı belli olmuyor.Buna da dikkat etmek lazım değil mi
Gell gelGeliyimmi ha kızlarrrrr
Bence avukat kesilmekden ziyade yanlış anlaşma olduğunu ve haksızlık yapılmayacağını ifade etmek istiyorlar.Ben objektifim ama insanlar arkadaslarina toz konduramiyor aninda avukati kesiliyor benimle muhabbeti olmayabilir hic kimsenin ama benim nasil biri oldugumu yada nasil bir kisilige sahip oldugumu bilmeden beni assalayicida yorum yapamaz kimse o cok iyi ben tanirim diyemezsiniz belki bende cok iyi biriyim nerden bilebilirsinIz ben burda mahalle kavgasi cikarmaya gelmedim baskasi olsa bazi yorumlara hakaretle karsilik verebilirdi ama seviyemi korumaya calisiyorum ama arkadaslar bunu bile goz onunde bulunduramiyorlar hiyerarsik yapi yok olamazda kimse ustum degil ama arkadaslik kankalik oldugu ve aninda avukatlarin ortaya cikmasina bakarsak bu sitede birseyler var ben eski bir uyeyim bazi seyleri kanitlamamis olmam gerek herkes gibi saygiyi hakediyorum
Geçmiş olsun canımevet cok dikkat etmek lazım ,o daha onemli :)
ben kactım ablacım ,size iyi gecelr ,cok hastayım istiratımmı ediyim
Ayy niguzel olur, ben de suslencemSüslenip püslenip gelecem ama
İyi geceler, gecmis olsun Biskremevet cok dikkat etmek lazım ,o daha onemli :)
ben kactım ablacım ,size iyi gecelr ,cok hastayım istiratımmı ediyim
Ayy niguzel olur, ben de suslencemSuslenip puslenip BDV de fink atariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?