- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yonetimle ilgili olmasa kimseyi sucluycak degilim hediye kismini akildan cikaralim lutfen bunu her mesajimda belirtmekten sikildim artik ama yonetim diye her konuda hakli olamaz kimse kendimi ezdirecek aciz bir kimse degilim kimsenin burada birbirinden ustunlugu yok olmamalidaKazenin avukati degilim ama gonlu zengin bir insan oldugunu biliyorum. Kitap topigindeki birkac arkadasa ve bana kitap yollamisti. O gun bugundur severim kendisini konu kitap olunca tabi topigimizde kitap okuma yarismasi yapmistik, sagolsun cok sevinmistim. Yonetimin haberi olmadan yapilan yarismalarda direk yonetimin suclanmasi iyi bisey degil.
Ben gencim kazen bey hatirlayabiliyorum kusura bakmayin demek zor olmamali sizin icinhadi yaşlandım unuttum diye düşünelim ; hiç bir yarışmada ilk 3 diye bir cümle kurulmadı...
Bende size bi biskrem vereyimde lutfen bu tarz yorumlar yapmayingönderiverin bir hediyede mutlu olsun :)
hep bir kanka ,taraf dusuncesindesiniz , merak etmeyin cezamı alırım ben .Lutfen rica ediyorum cok ihtiyacim var topik topik aglanmaya gidiyorum simdi her topikten bir hediye kaparsam bugunluk hasilatimi cikaririm. Yonetimin bu mesajlada ilgilenmesini rica ediyorum ama pro uye kankaniz falansa dokunmayayim mazallah basima bisey gelir haksiz falan olurum siz malum hep haklisiniz
hadi yaşlandım unuttum diye düşünelim ; hiç bir yarışmada ilk 3 diye bir cümle kurulmadı...
Oyle oldugu icin oyle bir algi olmasida cok normal o sizin midenizle ilgili bir problem bulanmaya musaitse yapabilecek birsey yok ikili munakasaya girerek beni tahrik etmeyin amaciniza ulasamiycaksinizhep bir kanka ,taraf dusuncesindesiniz , merak etmeyin cezamı alırım ben .
of ya insanların migdesini bulandırın daha sonra ,benim niyetim bu degildi diyerek sıyrılın , iyiymis valla....
Eger yonetimin bi hatasi varsa bunu kabullenebilecek insanlar olduklarini dusunuyorumYonetimle ilgili olmasa kimseyi sucluycak degilim hediye kismini akildan cikaralim lutfen bunu her mesajimda belirtmekten sikildim artik ama yonetim diye her konuda hakli olamaz kimse kendimi ezdirecek aciz bir kimse degilim kimsenin burada birbirinden ustunlugu yok olmamalida
Ben de denicem, diger yarismada oy sayim koskoca 2 idiBakalim bu kez hedefim 5bir de gelin makyajını deneyelim , bakalım bu sefer sondan kacıncı olucam
Ben objektifim ama insanlar arkadaslarina toz konduramiyor aninda avukati kesiliyor benimle muhabbeti olmayabilir hic kimsenin ama benim nasil biri oldugumu yada nasil bir kisilige sahip oldugumu bilmeden beni assalayicida yorum yapamaz kimse o cok iyi ben tanirim diyemezsiniz belki bende cok iyi biriyim nerden bilebilirsinIz ben burda mahalle kavgasi cikarmaya gelmedim baskasi olsa bazi yorumlara hakaretle karsilik verebilirdi ama seviyemi korumaya calisiyorum ama arkadaslar bunu bile goz onunde bulunduramiyorlar hiyerarsik yapi yok olamazda kimse ustum degil ama arkadaslik kankalik oldugu ve aninda avukatlarin ortaya cikmasina bakarsak bu sitede birseyler var ben eski bir uyeyim bazi seyleri kanitlamamis olmam gerek herkes gibi saygiyi hakediyorumEger yonetimin bi hatasi varsa bunu kabullenebilecek insanlar olduklarini dusunuyorum
Kimse kimseye tabi ki ustun degil burda. Bunlari size dusunduren nedir hic anlamadim. Burda hiyerarsik bi sira yok ki, yonetim geliyor, bazen uyelerle geyik yapiyor, yeri geliyor aynen bizim gibi yarismaci oluyor. Bence siz bu olay yuzunden objektif bakamiyorsunuz.
Hiç belli olmazbir de gelin makyajını deneyelim , bakalım bu sefer sondan kacıncı olucam
bende diger oy oranıma gore 2 oy fazla alsam allah bereket versin , falada gozum yok , zaten iddiam hic yokBen de denicem, diger yarismada oy sayim koskoca 2 idiBakalim bu kez hedefim 5
Yasemin'cim yarışmadan yarışmaya koşuyorsunBen de denicem, diger yarismada oy sayim koskoca 2 idiBakalim bu kez hedefim 5
Hedeflerinizi büyük tutunbende diger oy oranıma gore 2 oy fazla alsam allah bereket versin , falada gozum yok , zaten iddiam hic yok
dogru valla , nasıl sonuncu olduysam , oylede birinci olma sansım var yaniHiç belli olmaz
efect makyaj olsaydı bak nasıl iddalı konusurdum o zaman ,ama olmadı ablaHedeflerinizi büyük tutun