bitiminde yayınlarım. yada ertesi gün.fotoğraflar ne zmn yayınlanacak? son gün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitiminde yayınlarım. yada ertesi gün.fotoğraflar ne zmn yayınlanacak? son gün mü?
bence yaparsın. hatta ondan daha güzelini. bekliyorum fotoğrafınıBugüne özel yaptığım muhteşem makyajımla katılacaktım yarışmaya, düğünden gelince bir iki düzeltme yaparım demiştim ...o kadar çok oynamışım ki gelir gelmez duşa attım kendimi tabi ki resim çekmeyi unuttum Off yaa bir daha yapamam aynısını tesadüfen güzel olmuştu Neyse geçmiş olsun bana
ay koptum2008 di sanırım bir gün ofisteyiz, kargo geldi. Açtık baktık bir Nokia telefon. Kutusunda ama açılmış kurcalanmış telefon. İçinde bir not; sitenizde gördüğüm reklamdan gidip bu telefonu aldım ama telefon arızalı çıktı en kısa sürede zararımın telafisi diye...
yoksa dava edecekmiş siteyi ....
deneyip görücez artış olacak mı? kendi adıma bende merak ediyorum ama henüz hangi renkleri kullanıcağıma bile karar vermedim :)Ben de denicem, diger yarismada oy sayim koskoca 2 idiBakalim bu kez hedefim 5
iddialıyım eğer 10 kişi olursa eminim ki ilk 10 içinde olurum yada bu sefer katılan 15 kişi olsa ilk 15te olmak hedeflerim arasında pes etmek yok boyanmaya devam :))))Hedeflerinizi büyük tutun
çok ışıklıda iyi olmuyor benim gece makyajı gün ışığında kendini gösteremediydi:)Ben de katılacağım ama bugün işim vardı, yarın işim var. Hafta içi de gün ışığını yakalayamam, nasıl yaparım bilemedim
resmi okypete'ye mesajla atıyoruz üstüne her hangi bir nick yazmadan.oylama yapılırken nicklerimiz bilinmiyor ve kimseye ben şu numarayım demiyoruz.oylama bitince nickler açıklanıyoraklıma takılan resim gönderirsek nick nameler yazacak mı yoksa gizli mi kalacağız
renge bile karar veremedim ki daha :)))son 4 gün. fotoğrafları bekliyorum.
ohaaaa şaka gibiii açıklamalısın bence okycim kii yapmasınlar böyle saçmalıklar komik yaa hatta yolladığı fotoyu koysana mrak ettimbu arada inanılmaz sinirlendim. kusura bakmayın ama kimse kimseyi aptal yerine koymasın. bana resim yollayan arkadaş netten aldığın resimleri ben yaptım diye yollarken bunun açığa çıkmayacağınımı düşündün. inan nickini yazardım buraya ama yapmayacağım.
Evden ciktim disardayim. Gelince koyacagim.sunu unutmadan feci bulurum.:)ohaaaa şaka gibiii açıklamalısın bence okycim kii yapmasınlar böyle saçmalıklar komik yaa hatta yolladığı fotoyu koysana mrak ettim